Edel Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μιας φίλης μου το κινητό έπεσε στη λεκάνη (......!!!!!!.......), το έστειλε στην αντιπροσωπεία, προφανώς δε τη καλύπτει η εγγύηση μιας και αυτή έκανε τη μαλακία. Στο Γερμανό της είπαν κόστος επισκευής να το κάνουν αυτοί με 157E το οποίο δε το σκέφτεται καν μιας και τη συσκευυή τη πήρε τον Ιανουάριο με 200Ε. Είναι Xiaomi, δε θυμάμαι ποιο. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Αν υπάρχει κάποιο "σερβισάδικο" το οποίο θα της έπαιρνε λιγότερα για μια ενδεχόμενη επισκευή
newsformobiles Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εάν πήρε νερό, θέλει αλλαγή η πλακέτα μάλλον. Ρώτησε στο φόρουμ της xiaomi-miui.gr καλύτερα. 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν νομίζω να παίρνει φθηνή επισκευή με αυτό που έγινε Λογικά πήρε νερό ή πλακέτα όπως είπε ο αποπανω,οπότε πάει για άλλο κινητό. Δεν αξίζει μια τετοια επισκευή μιας και είναι σχετικά φθηνά κινητά 1
saruman123 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Όπου και να το πας δεν αξίζει με τέτοια ζημιά που έπαθε . 1
AggelosTz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 "Βαψτε το μπλε" δυστυχώς δεν νομίζω ότι αξίζει καμία επισκευή μετά την βάπτιση του. 1
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Γενικά πλέον σε κινητά με φάσμα τιμής από 150-200€ και πέσει και σου σπάσει η οθονη,είτε πάρει νερά είτε κάποια μεγάλη ζημιά δεν πιστεύω να αξίζει η επισκευή του Γιατί μπορείς να το αγοράσεις καινούργιο κοντά στην τιμή της επισκευής οπότε πας κατευθείαν γ καινούργιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα