ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Την χρησιμοποιώ και αυτήν για το δεύτερο mail μου. Το θέμα είναι ότι ούτε και εκείνη δείχνει ταμπελακι... Με καλύπτει για την ώρα η απλή εφαρμογή που έχει. Παλιότερα την είχα δοκιμάσει είναι πάρα πολύ καλή! Αν πας στο μενου των ειδοποιησεων στις ρυθμισεις, ειναι ολα τικαρισμενα;
markos9 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αν πας στο μενου των ειδοποιησεων στις ρυθμισεις, ειναι ολα τικαρισμενα; Ναι εκεί είναι τικαρισμενα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω εκεί. Υποψιάζομαι μήπως έχει γίνει καμιά βλακεία με την εξοικονομήσει ενέργειας
Neg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ναι εκεί είναι τικαρισμενα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω εκεί. Υποψιάζομαι μήπως έχει γίνει καμιά βλακεία με την εξοικονομήσει ενέργειας Άνοιξε ένα θέμα για τα Features του iOS μιας και τρέχω την 11 έχω να γράψω μερικά 1
markos9 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Άνοιξε ένα θέμα για τα Features του iOS μιας και τρέχω την 11 έχω να γράψω μερικά Ωραία, το ξεκινάω! 1
markos9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 παιδιά την εφαρμογή μαιλ δεν μου την έχει στην ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο. Εσας σας την έχει; Υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταίει αυτό.
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Όχι δεν φταίει αυτό. Το Mail δεν είναι στη λίστα για Background Refresh.
markos9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Όχι δεν φταίει αυτό. Το Mail δεν είναι στη λίστα για Background Refresh. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... Έχω οργώσει πάνω από 100 φόρες τις ρύθμισής και τπτ... Μου έχουν σπάσει τα νευρά! Μέχρι πριν λίγο καιρό όλα ήταν οκ και μια ωραία μέρα ξαφνικά συνέβη αυτό
markos9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ξήλωμα και ξανά εγκατάσταση των λογαριασμών; Μόλις το έκανα στο yahoo, αλλά τπτ. σκέφτομαι να το κάνω και στο icloud. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2017 από markos9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα