markos9 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι ότι πλέον στην εφαρμογή που έχει το iphone για τα email, δεν μου δείχνει το ταμπελακι με ποσά email έχω αδιάβαστα. Όπως επίσης, δεν με ενημερώνει όταν έρχονται νέα email. Δλδ, πρέπει να μπω εγώ στην εφαρμογή και να κάνω ενημέρωση, για να μου δείξει τα νέα email. Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; Iphone 4s 9.3.5 Iphone se 10.3.2 (την τελευταία εκδοσή που έχει η 10) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
kriosgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πήγαινε Ρυθμίσεις/Γνωστοποιήσεις και δες αν είναι απενεργοποιημένο από κει.
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Και στα Settings>Mail>Fetch new data. Αν δεν υποστηρίζει Push, Βάλ' το στο Fetch και όρισε τον χρόνο που θες να τσεκάρει (όχι manual).
markos9 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πήγαινε Ρυθμίσεις/Γνωστοποιήσεις και δες αν είναι απενεργοποιημένο από κει. Εκεί το έχω κοιτάξει και είναι οκ. Και στα Settings>Mail>Fetch new data. Αν δεν υποστηρίζει Push, Βάλ' το στο Fetch και όρισε τον χρόνο που θες να τσεκάρει (όχι manual). Είναι στην ώθηση. Και στην μετάκληση από χειροκίνητα που ήταν, το έβαλα στο κάθε ώρα. Δεν το είχα πειράξει αυτό, πως του ήρθε και ξερυθμιστικε... Τώρα θα μου δείχνει κανονικά ταμπελακι στα mail όταν θα έρχονται;
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ταμπελάκι έχει να κάνει με τα Notifications Settings. Το πότε κατεβαίνουν εξαρτάται απ' τα Fetch New Data Settings. Το ώθηση (push) κανονικά θα έπρεπε να σου φέρνει τα mails αμέσως. Τι provider έχεις;
markos9 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ταμπελάκι έχει να κάνει με τα Notifications Settings. Το πότε κατεβαίνουν εξαρτάται απ' τα Fetch New Data Settings. Το ώθηση (push) κανονικά θα έπρεπε να σου φέρνει τα mails αμέσως. Τι provider έχεις; Ότι έχει να κάνει με το ntifications settings είναι εντάξει έτσι δλδ όπως το είχα πάντα. Κανονικά ναι! Άλλα όμως δεν το έκανε. Τώρα που το έβαλα στην 1 ώρα έρχονται κανονικά. Άλλα, έχω την εντύπωση πως δεν τα δείχνει αμέσως μόλις έρθουν στο μαιλ μου. Πριν τα έδειχνε αμέσως. vodafone
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ότι έχει να κάνει με το ntifications settings είναι εντάξει έτσι δλδ όπως το είχα πάντα. Κανονικά ναι! Άλλα όμως δεν το έκανε. Τώρα που το έβαλα στην 1 ώρα έρχονται κανονικά. Άλλα, έχω την εντύπωση πως δεν τα δείχνει αμέσως μόλις έρθουν στο μαιλ μου. Πριν τα έδειχνε αμέσως. vodafone Φυσικά δεν έρχονται αμέσως, αφού τσεκάρει κάθε μία ώρα. Μπορείς να το βάλεις και στα 15'. Sorry, εννοούσα mail provider. (Gmail, Outlook, iCloud).
markos9 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Φυσικά δεν έρχονται αμέσως, αφού τσεκάρει κάθε μία ώρα. Μπορείς να το βάλεις και στα 15'. Sorry, εννοούσα mail provider. (Gmail, Outlook, iCloud). Καμιά ιδέα για το πως θα το κάνω αμέσως; yahoo, iCloud
CheOnWeb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το iCloud στο "Push". Στο Yahoo δεν ξέρω αν το υποστηρίζει, θα δεις αν στο δίνει σαν επιλογή.
markos9 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Στο yahoo δίνει μόνο μετάκληση και χειροκίνητα. Υπάρχει περίπτωση να είχε και εκεί ώθηση και να την έβγαλαν;
Neg Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Γιατί δεν δοκιμάζεις το Spark? Προσωπικά βρίσκω το Spark πολύ πιο εργονομικό από την Default εφαρμογή Mail. Εκεί μπορείς να ρυθμίσεις αρκετά πράγματα όσο αφορά τις ειδοποιήσεις. https://sparkmailapp.com/
ProponitisTouKanape Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Και το Outlook ειναι εξαιρετικη εφαρμογη για email...
markos9 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Και το Outlook ειναι εξαιρετικη εφαρμογη για email... Την χρησιμοποιώ και αυτήν για το δεύτερο mail μου. Το θέμα είναι ότι ούτε και εκείνη δείχνει ταμπελακι... Γιατί δεν δοκιμάζεις το Spark? Προσωπικά βρίσκω το Spark πολύ πιο εργονομικό από την Default εφαρμογή Mail. Εκεί μπορείς να ρυθμίσεις αρκετά πράγματα όσο αφορά τις ειδοποιήσεις. https://sparkmailapp.com/ Με καλύπτει για την ώρα η απλή εφαρμογή που έχει. Παλιότερα την είχα δοκιμάσει είναι πάρα πολύ καλή!
markos9 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Σκέφτομαι, να ανοίξω ένα θέμα, όπου εκεί θα αναφέρει, πως μπορούμε να μάθουμε καλύτερα το ιος και να ανακαλύψουμε πράγματα που δεν ξέρουμε. Για παράδειγμα, εγώ χρησιμοποιώ το ιος από το iphone 3g και μερικές φόρες νιώθω ότι δεν ξέρω τις περισσότερες δυνατότητές του. Γενικά ,τώρα που θα βγει το ιος 11, είναι κρίμα να μην ξέρουμε τις νέες δυνατότητες. Όπως επίσης, να αναφέρει και σημαντικότερες εφαρμογές. δλδ, το evernote τι είναι και τι κάνει και πως το χρησιμοποιούμε. Κάνε κι ένα force restart, αν δεν έχεις κάνει. Το έχω δοκιμάσει αρκετές φόρες αυτό, άλλα δεν... Θα το δοκιμάσω και τώρα με τις μικρο αλλαγές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα