xgol Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Eσύ μάλλον είσαι απο άλλο πλανήτη. Ξαναλέμε, πολλά φροντιστήρια δίνουν 3 ευρώ/ώρα σε νέους καθηγητές, και ναι, αναλαμβάνουν και προετοιμασία πανελληνίων. Από τη στιγμή που θέλεις να ασχολείται κάποιος αποκλειστικά μαζί σου, πληρώνεις, αν δεν θέλεις πας σε γυμναστήριο Σε περιπτώσεις που δε κρίνω οτι η ζωή σου κινδυνεύει, να μπορώ λοιπόν να σου δώσω κατι για τον πόνο και να σε παραπέμψω σε τακτικά ιατρεία ή σε ιδιωτικά ιατρεία, εφ'όσων λοιπόν θεωρώ και γω πολυτέλεια να απασχολείς γενική εφημερία νοσοκομείου και μάλιστα ΤΕΠ, ενώ έχεις ένα σύμπτωμα 2-3-4 μέρες και απλά θες να εξυπηρετηθείς τσάμπα ή να μη περιμένεις τα ραντεβού του ΕΟΠΠΥ.
lightspeed Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Eσύ μάλλον είσαι απο άλλο πλανήτη. Ξαναλέμε, πολλά φροντιστήρια δίνουν 3 ευρώ/ώρα σε νέους καθηγητές, και ναι, αναλαμβάνουν και προετοιμασία πανελληνίων. Σε περιπτώσεις που δε κρίνω οτι η ζωή σου κινδυνεύει, να μπορώ λοιπόν να σου δώσω κατι για τον πόνο και να σε παραπέμψω σε τακτικά ιατρεία ή σε ιδιωτικά ιατρεία, εφ'όσων λοιπόν θεωρώ και γω πολυτέλεια να απασχολείς γενική εφημερία νοσοκομείου και μάλιστα ΤΕΠ, ενώ έχεις ένα σύμπτωμα 2-3-4 μέρες και απλά θες να εξυπηρετηθείς τσάμπα ή να μη περιμένεις τα ραντεβού του ΕΟΠΠΥ. Ξαναλεμε τα φροντιστηρια δεν δινουν τοσα. Τοσα παιρνουν μόνο, οσοι δεν ενημερωνονται και δεν διεκδικουν οσα τους αναλογουν. Σορρυ αλλα αυτο οφείλεις να κανεις, η γενικη εφημερια δεν υπαρχει για να πηγαινουμε για μικροπραγματα και πονακια. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 δεν έχει νόημα να συγκρινετε ανόμοια επαγγέλματα, δεν προκύπτουν οι αμοιβές από τέτοιες συγκρίσεις... 1
lightspeed Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 δεν έχει νόημα να συγκρινετε ανόμοια επαγγέλματα, δεν προκύπτουν οι αμοιβές από τέτοιες συγκρίσεις... Αυτο λεμε τοση ωρα, αλλα ... φτασαμε στις εφημεριες νοσοκομειων 2
xgol Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Προκύπτουν όμως ενδιαφέρουσα συμπεράσματα όταν βλέπουμε απο τη μια να εξανίστανται καποιοι που θα πάρει μόνο ένα 5ευρω ο φουκαριάρης ο pt απο ιεκ, ενώ στον εφημερεύοντα του 5 ευρου θα κάνουμε χαμό γιατί βάζει άλλους πριν απο μας, γιατί μας έχει να περιμένουμε 4 ώρες για τις γαμημένες τις εξετάσεις αίματος, και μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε να τον γαμοσταυρισουμε λέγοντας του βεβαίως και την καραμέλα "εγώ σε πληρώνω'. Αλλά όχι, στο 5 ευρω του pt τρελαινόμαστε που τρώει τα νύχια του αν δε δουλέψει το πρόγραμμα με τις αρσεις θανάτου στην κυρα μαρίκα. Τέτοια κοινωνία είμαστε, τέτοια μας αξίζουν. Στον αποπάνω. Πρώτος μισθός σε φροντιστήριο είναι 3 ευρώ. Πίστεψέ το ή μην το πιστεύεις, είναι σε καθε περίπτωση γεγονός. Υ.Γ. Αν το πρόβλημά σας ειναι οι κοινωνικές προεκτάσεις σε ένα νήμα, μπορούμε απλά να απαντήσουμε " οι τιμές είναι απο 5ευρω/ώρα μέχρι όσο βρεί πελάτες να πληρώσουν", οπότε δε χρειάζεται καν τρίτο ποστ και μπορεί να κλειδωθεί. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ξαναλεμε τα φροντιστηρια δεν δινουν τοσα.Ποιοι το λετε; Κανε καμια γυρα στις αγγελιες και θα δεις οτι υπαρχει προσφορα για ιδιαιτερα-προετοιμασια πανελληνιων με 7 εως 10 ευρω. Πιστευεις οτι τα φροντιστηρια πληρωνουν παραπανω απο τα ιδιαιτερα; 4-5 ευρω μικτα δινουν κι αυτα με την προυποθεση οτι τις μισες ωρες τις δουλευεις μαυρες. Ειδικευομενοι γιατροι, 2 ευρω/ωρα η εφημερια. Οι pt εχουν ηδη πεσει θυμα της ιδιας καταστασης, δηλαδη υπαρχουν στην πιατσα απειροι που κανουν ή ισχυριζονται οτι κανουν τη δουλεια αυτη. Μοιραια η τιμη πεφτει, οσο πεφτει και πεινα σε μερικους απο αυτους. Οι καλοι επαγγελματιες με δυνατο κυκλο προφανως και πληρωνονται πολλαπλασια, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ενας που χρεωνει 5 ευρω ειναι fake. Οχι, ειναι πιθανο να ειναι καλος επαγγελματιας αλλα να μην εχει ακομα κυκλο και λογω ανταγωνισμου και πεινας να ριχνει την τιμη για να αποκτησει πελατεια. Ξαναλεω προσφορα-ζητηση ειναι ο κανονας του παιχνιδιου. Οι pt δεν κανουν κατι μαγικο σε σχεση με αλλα επαγγελματα, για να εξαιρεθουν απο αυτον τον κανονα. Αραξτε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Προκύπτουν όμως ενδιαφέρουσα συμπεράσματα όταν βλέπουμε απο τη μια να εξανίστανται καποιοι που θα πάρει μόνο ένα 5ευρω ο φουκαριάρης ο pt απο ιεκ, ενώ στον εφημερεύοντα του 5 ευρου θα κάνουμε χαμό γιατί βάζει άλλους πριν απο μας, γιατί μας έχει να περιμένουμε 4 ώρες για τις γαμημένες τις εξετάσεις αίματος, και μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε να τον γαμοσταυρισουμε λέγοντας του βεβαίως και την καραμέλα "εγώ σε πληρώνω'. Αυτό από πού προέκυψε με βάση τα γραφόμενα όλων των μελών; Νομίζω βγάζεις αυθαίρετα συμπέρασματα όσον αφορά τα μέλη. Επίσης, τον μισθό των Δ.Υ τον καθορίζει το κράτος. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτό, άρα δεν βρίσκω το λόγο εγώ ή ο οποιοσδήποτε να μην πληρώνει τους pt όσο το αξίζουν επειδή υπάρχουν άτομα που κακοπληρώνονται στον ίδιο ή σε άλλους τομείς.
Vapir Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Σε οποιοδήποτε νοσοκομείο συναντήσεις ειδικευόμενο ή σε οποιοδήποτε κέντρο Υγείας σε εξετάσει αγροτικός ιατρός. Περιμένω να μου πεις. offtopic τώρα αλλα στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας δεν έχουν μισθό απο το κράτος? αυτός ο μισθός απο που έρχεται ? απ το θεό ? η απο τους φόρους που πληρώνουμε ? ο μισθός ορίζεται απο το κράτος , θες ? έχει καλώς , δε θες? μπορείς να ανοίξεις δικό σου Ιατρείο , ο δρόμος ειναι ανοιχτός. μου συγκρίνεις ιδιώτη με δημόσιο υπάλληλο ? μου συγκρίνεις "ειδικευόμενο" με έμπειρο επαγγελματία ? 5euro θα πάρει ο άκυρος personal της πλάκας που θα κάνει κ αυτός πρακτική πάνω σου , ότι διάβασε στο internet κ δυο πράγματα π έμαθε στο ΙΕΚ ή στο σεμινάριο που του έδωσε "πιστοποίηση" . Τι σχέση έχει ο πραγματικός personal ? όπως είπα ότι πληρώνεις παίρνεις , deal with it και ναι ακόμα και στο παράδειγμα που δίνεις δε συγκρίνεται ο έμπειρος γιατρός που θα του τα σκάσεις με τον "ειδικευόμενο που λες" , μην τρελαθούμε .. έχω δικά μου άτομα να δουλεύουν στο χώρο της υγείας κ ξέρω τι σημαίνει ειδικευόμενος. Ειναι το ίδιο αν πας με μια μικροενόχληση , αν ειναι κάτι σοβαρό θα προτιμήσεις τον γιατρό με όνομα (εφόσον το αντέχει η τσέπη σου) , έτσι και με τον personal , θες απλά να μην εισαι χοντρός κ αγύμναστος ? θα δεχθείς για personal και τον ποιο άκυρο , θες σοβαρό αποτέλεσμα? θα πληρώσεις. Ρε τι ακούμε βραδιάτικα 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Προκύπτουν όμως ενδιαφέρουσα συμπεράσματα όταν βλέπουμε απο τη μια να εξανίστανται καποιοι που θα πάρει μόνο ένα 5ευρω ο φουκαριάρης ο pt απο ιεκ, ενώ στον εφημερεύοντα του 5 ευρου θα κάνουμε χαμό γιατί βάζει άλλους πριν απο μας, γιατί μας έχει να περιμένουμε 4 ώρες για τις γαμημένες τις εξετάσεις αίματος, και μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα θα πάμε να τον γαμοσταυρισουμε λέγοντας του βεβαίως και την καραμέλα "εγώ σε πληρώνω'. Αλλά όχι, στο 5 ευρω του pt τρελαινόμαστε που τρώει τα νύχια του αν δε δουλέψει το πρόγραμμα με τις αρσεις θανάτου στην κυρα μαρίκα. Τέτοια κοινωνία είμαστε, τέτοια μας αξίζουν. Στον αποπάνω. Πρώτος μισθός σε φροντιστήριο είναι 3 ευρώ. Πίστεψέ το ή μην το πιστεύεις, είναι σε καθε περίπτωση γεγονός. Υ.Γ. Αν το πρόβλημά σας ειναι οι κοινωνικές προεκτάσεις σε ένα νήμα, μπορούμε απλά να απαντήσουμε " οι τιμές είναι απο 5ευρω/ώρα μέχρι όσο βρεί πελάτες να πληρώσουν", οπότε δε χρειάζεται καν τρίτο ποστ και μπορεί να κλειδωθεί. το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι νομίζουν ότι ειναι το κέντρο του σύμπαντος και οι αμοιβές των άλλων πρέπει να προσαρμόζονται στη δική τους αμοιβή. Αυτά ούτε στην Σοβιετική Ενωση δεν γίνονταν. Ούτε εσένα σε αναγκάζει κανείς να δουλέυεις σε νοσοκομείο, ούτε τον άλλο να κάνει τον pt, αν νομίζεις ότι ο pt κερδίζει περισσότερα απο εσένα άλλαξε επάγγελμα, γίνε pt. 1
xgol Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ο ειδικευομενος κραταει κλινικες και ο ειδικευόμενος κραταει τα κεντρα υγειας. Καθε φορα που θα πας στα επειγοντα, ο ειδικευόμενος θα σε δει. Ο ειδικευόμενος στο υπογραφω εχει ηδη διαβασει το τριπλάσιο που θα διαβασει ο οποιοσδηποτε pt σ ολη του τη ζωη. Ανοιξτε το παραθυρο να παρετε λιγο καθαρο αερα γιατι μαλλον κατι σας ζαλισε. Παμπλο, σε μια κοινωνια με ολους τους γιατρους να γινονται pt, εσυ που θα πηγαινες οταν αρρωσταινες? Που θα πηγαινες τους γονεις σου? Το τι κανω εγω ή το τι κανεις εσυ, ειναι ησσονος σημασιας. Το τι αξια δίνουμε ομως σαν κοινωνια στις βασικες δομες, την υγεία και την παιδεία, (και την τεχνολογια αμ θες) είναι κατι που ολοι θα βρούμε μπροστά μας. Ξαναλεω, δε μπορει σα κοινωνια να θεωρούμε πρόβλημα τα 5 ευρω του pt. Εγω ντρεπομαι πραγματικα να το γραψω εστω και σαν προταση, ενω π.χ. ενας δασκαλος παιρνει τον βασικο και νοικιαζει και σπιτι ή ενας αποφοιτος πληροφορικης τυλιγει σουβλάκια. Ατομα που εχουν κουραστει και προσφερουν πραγματικες - και οχι life style - υπηρεσίες. 2
Eurwpoulo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 παιδια εχουμε βρωμισει απο personal ομως.. ο καθε ακυρος παει 2-3 χρονια γυμναστηριο και νομιζει οτι εγινε ειδικος. παλια ηταν οι PR της μοδας,τωρα οι PT 1
ZauZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το πόσο θα έπρεπε να πληρώνεται ο κάθε ένας από την εργασία του στην Ελλάδα του 2017 είναι μόνο μια «φιλοσοφικού επιπέδου» κουβέντα. Η γυναίκα μου πάντως με Πτυχίο πολυτεχνείου, 2 μεταπτυχιακά, 1 διδακτορικό, εργασία postdoc και 2-3 ξένες γλώσσες η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε «πολύ καλή» δουλειά βγάζει περίπου 6 με 6.50 την ώρα…. Παρόμοια ιστορία και εγώ. Με βάση το παραπάνω είναι προφανές ότι έχω μια δυσκολία στο να κρίνω «αντικειμενικά» το πόσο θα έπρεπε να πληρώνεται ο Personal Trainer από ΙΕΚ , από σεμινάριο ή ακόμα και από ΤΕΦΑΑ σε σχέση με κάποιον που απλά και μόνο για να βγει στην αγορά εργασίας ξενύχτησε διαβάζοντας μια δεκαετία και βάλε. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το κάθε επάγγελμα και τον κάθε άνθρωπο. Στο τέλος όμως ελεύθερη αγορά έχουμε και ο κάθε ένας καθορίζει μόνος του τη ταρίφα του. 2
lightspeed Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ποιοι το λετε; Κανε καμια γυρα στις αγγελιες και θα δεις οτι υπαρχει προσφορα για ιδιαιτερα-προετοιμασια πανελληνιων με 7 εως 10 ευρω. Πιστευεις οτι τα φροντιστηρια πληρωνουν παραπανω απο τα ιδιαιτερα; 4-5 ευρω μικτα δινουν κι αυτα με την προυποθεση οτι τις μισες ωρες τις δουλευεις μαυρες. Παραιτουμαι, παρε αυτο να διαβασεις: https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=199628, το ωρομισθιο των καθηγητων οριζεται απο νομο και οχι απο τη εθνικη συλλογικη συμβαση. Οσο για το εαν πιστευω οτι παιρνουν παραπανω απο 4-5 ευρω, οχι απλα το πιστευω αλλα το βιωνω εδω και 10 χρονια. Δεν κρινω μονο με βαση το δικο μου ωρομισθιο, αλλα και με βαση το ωρομισθιο των νεων συναδελφων μου, που δεν εχουν προυπηρεσια. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2017 από lightspeed
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ο ειδικευομενος κραταει κλινικες και ο ειδικευόμενος κραταει τα κεντρα υγειας. Καθε φορα που θα πας στα επειγοντα, ο ειδικευόμενος θα σε δει. Ο ειδικευόμενος στο υπογραφω εχει ηδη διαβασει το τριπλάσιο που θα διαβασει ο οποιοσδηποτε pt σ ολη του τη ζωη. Ανοιξτε το παραθυρο να παρετε λιγο καθαρο αερα γιατι μαλλον κατι σας ζαλισε. Και; Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους μισθούς. Προφανώς και όλοι αναγνωρίζουμε τη δουλειά των ιατρών, πάλι άσχετο με το πόσο πρέπει να παίρνει ένας pt.
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Παραιτουμαι, παρε αυτο να διαβασεις: https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=199628, το ωρομισθιο των καθηγητων οριζεται απο νομο και οχι απο τη εθνικη συλλογικη συμβαση. Οσο για το εαν πιστευω οτι παιρνουν παραπανω απο 4-5 ευρω, οχι απλα το πιστευω αλλα το βιωνω εδω και 10 χρονια. Δεν κρινω μονο με βαση το δικο μου ωρομισθιο, αλλα και με βαση το ωρομισθιο των νεων συναδελφων, που δεν εχουν προυπηρεσια. Οποτε εισαι του χωρου εδω και 10 χρονια και δεν εχεις παρει πρεφα οτι οι μισοι συναδελφοι σου εργοδοτουνται μαυρα και εννοειται πως δεν εχουν ουδεμια προστασια απο κανενα νομο , ε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα