Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Α ωραία, πιάσαμε και τα ιδιαίτερα λοιπόν. Όπως και ενας personal trainer, έτσι και ενας δάσκαλος είναι ελεύθερος να κοστολογησει το μάθημα όσο θέλει. Ασχολούμαι με ιδιαίτερα τα τελευταία 4 χρόνια. Όταν ξεκινησα, έπαιρνα 7 ευρώ την ώρα. Και όχι τόσο πολύ λόγω κρίσης, περισσότερο λόγω φόβου δικής μου αναποτελεσματικοτητας και απειρίας. Σήμερα, με ικανοποιητική εμπειρία, επιπλέον εξειδίκευση και άπειρες ωρες διαβάσματος, γιατί να είναι υπερβολή αν ζητήσω 15 ή 20; Να τα ζητήσεις κανείς δεν είπε ότι δεν τα αξίζεις αλλά θα βρεις να στα δώσουν? Αυτό πρέπει να μας απασχολεί.
louilouiCK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 όποια κοπέλα θέλει PT ας μου στείλει PM και θα τα βρούμε στην τιμή
Lilith19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Να τα ζητήσεις κανείς δεν είπε ότι δεν τα αξίζεις αλλά θα βρεις να στα δώσουν? Αυτό πρέπει να μας απασχολεί. Πρώτα να ξεκαθαρισω πως δεν έχω καποια βλεψη να βγάλω τα τρελά λεφτά στη ζωή μου, να έχω ενα ικανοποιητικό εισόδημα θέλω, που θα μου εξασφαλίζει τα βασικά και μια σχετική άνεση να κάνω 1-2 πράγματα που μου αρέσουν. Αν δεν καταφέρω να δουλεψω σε σχολείο, για να μπορέσω να το καταφέρω αυτό με ιδιαίτερα, αναγκαστικά οι τιμές μου δεν μπορούν να ειναι 5 ευρώ η ώρα, ούτε καν 10 γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει. Έχω καθαρό χρόνο εργασίας μέσα στην μερα, 5 ώρες μαξ αν ξεκινήσω από τις 2 που σχολουν τα παιδιά έως βαριά και τις 9. (Οι μετακινήσεις τρώνε ώρα). Αυτό ως προς το τι χρειάζομαι εγώ. Από εκει και πέρα, για να μπορέσω να βοηθήσω ενα παιδί που αντιμετωπιζει κάποια δυσκολία την οποία προφανώς για να ζητήσουν βοήθεια, οι γονείς δεν ειναι σε θέση οι ίδιοι να δώσουν, έχω κοπιασει αρκετά από πριν πάω για μάθημα αλλά και όσο είμαι εκεί. Ένας συνειδητοποιημένος γονέας θα τα δώσει γιατί καταλαβαίνει τι προσφέρεις. Έχουμε βρει οφτοπικ btw. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2017 από Lilith19 4
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Πρώτα να ξεκαθαρισω πως δεν έχω καποια βλεψη να βγάλω τα τρελά λεφτά στη ζωή μου, να έχω ενα ικανοποιητικό εισόδημα θέλω, που θα μου εξασφαλίζει τα βασικά και μια σχετική άνεση να κάνω 1-2 πράγματα που μου αρέσουν. Αν δεν καταφέρω να δουλεψω σε σχολείο, για να μπορώ αυτό να το καταφέρω με ιδιαίτερα, αναγκαστικά οι τιμές μου δεν μπορούν να ειναι 5 ευρώ η ώρα, ούτε καν 10 γιατί πολύ απλά δεν βγαίνει. Έχω καθαρό χρόνο εργασίας μέσα στην μερα, 5 ώρες μαξ αν ξεκινήσω από τις 2 που σχολουν τα παιδιά έως βαριά και τις 9. (Οι μετακινήσεις τρώνε ώρα). Αυτό ως προς το τι χρειάζομαι εγώ. Από εκει και πέρα, για να μπορέσω να βοηθήσω ενα παιδί που αντιμετωπιζει κάποια δυσκολία την οποία προφανώς για να ζητήσουν βοήθεια, οι γονείς δεν ειναι σε θέση οι ίδιοι να δώσουν, έχω κοπιασει αρκετά από πριν πάω για μάθημα αλλά και όσο είμαι εκεί. Ένας συνειδητοποιημένος γονέας θα τα δώσει γιατί καταλαβαίνει τι προσφέρεις. Έχουμε βρει οφτοπικ btw. Για ιδιαίτερα θεωρώ τα 10 ευρώ την χαμηλότερη τιμή που μπορεί να έχει κάποιος. Θέλει όντως δουλειά και σπας το κεφάλι σου να βάλεις τα γράμματα στο κεφάλι των παιδιών. Για αυτό έγραψα δεν συγκρίνεται personal trainer με ιδιαίτερα.
Lilith19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Για ιδιαίτερα θεωρώ τα 10 ευρώ την χαμηλότερη τιμή που μπορεί να έχει κάποιος. Θέλει όντως δουλειά και σπας το κεφάλι σου να βάλεις τα γράμματα στο κεφάλι των παιδιών. Για αυτό έγραψα δεν συγκρίνεται personal trainer με ιδιαίτερα. Το μήνυμα μου ήταν απάντηση για την ύπαρξη ταρίφας 3 ευρώ στα μαθήματα. Και στις δυο περιπτώσεις πάντως, χρειάζεται προετοιμασία, γνώσεις, ενδιαφέρον για τον μαθητευόμενο και συνεχή επίβλεψη του , μην θεωρείς πως είναι τόσο απλό πράγμα το pt.
Expertr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 98 στους 100 που απευθυνονται σε personal βαριουνται να γυμναστουν και το κανουν με το ζορι και φυσικα για λιγο καιρο. Οι υπολοιποι 2 που εχουν αναγκη απο εναν περσοναλ γιατι πχ ειναι επαγγελματιες δεν βρισκουν σωστο περσοναλ που πραγματικα να ξερει αφου οι 98 στους 100 ειναι για κανενα λαστιχο και κανενα bosu ball χωρις νοημα.
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το μήνυμα μου ήταν απάντηση για την ύπαρξη ταρίφας 3 ευρώ στα μαθήματα. Και στις δυο περιπτώσεις πάντως, χρειάζεται προετοιμασία, γνώσεις, ενδιαφέρον για τον μαθητευόμενο και συνεχή επίβλεψη του , μην θεωρείς πως είναι τόσο απλό πράγμα το pt. Όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που έχει αναπηρία κάποιον αθλητή ναι δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλα όλοι οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται pr κακά τα ψέμματα. Η άποψη μου είναι έτσι.
Lilith19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Όταν έχεις να κάνεις με κάποιον που έχει αναπηρία κάποιον αθλητή ναι δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλα όλοι οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται pr κακά τα ψέμματα. Η άποψη μου είναι έτσι. Καταλαβαίνω πως το λες , ναι Σκέψου λοιπόν έναν γονέα, που εχει μια καλή σχέση με τα του σχολείου, τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθεί με το παιδί του, έτσι ωστε αυτο να έχει μια ικανοποιητική επίδοση. Αυτός, μπορεί να θεωρήσει υπερβολή και περιττό να πληρώσει ενα δασκαλο 20 ευρώ την ώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δάσκαλος δεν κανει καλά τη δουλειά του ή ότι δεν θα προσέφερε το κάτι παραπάνω στο παιδί από τον γονέα που δεν εχει σπουδασει το αντικείμενο. Παραλληλισε το τώρα αυτό με εναν pt και στην θέση του γονέα, βάλε κάποιον που μπορεί να κάνει τα βασικά μόνος του στο σπίτι ή στο γυμναστήριο.
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Καταλαβαίνω πως το λες , ναι Σκέψου λοιπόν έναν γονέα, που εχει μια καλή σχέση με τα του σχολείου, τον χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθεί με το παιδί του, έτσι ωστε αυτο να έχει μια ικανοποιητική επίδοση. Αυτός, μπορεί να θεωρήσει υπερβολή και περιττό να πληρώσει ενα δασκαλο 20 ευρώ την ώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δάσκαλος δεν κανει καλά τη δουλειά του ή ότι δεν θα προσέφερε το κάτι παραπάνω στο παιδί από τον γονέα που δεν εχει σπουδασει το αντικείμενο. Παραλληλισε το τώρα αυτό με εναν pt και στην θέση του γονέα, βάλε κάποιον που μπορεί να κάνει τα βασικά μόνος του στο σπίτι ή στο γυμναστήριο. Δίκιο έχεις και εσύ και εγώ ο καθένας με τον τρόπο που το γράφει. Εσύ λες ότι όταν κάποιος είναι πολύ καλός στη δουλειά του πρέπει να πληρώνεται ανάλογα και εγώ γράφω ότι ένας καθηγητής πρέπει να πληρώνεται ανάλογα λόγω του ότι θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολη πνευματική δουλειά ενώ ο PR δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρή δουλειά όταν γίνεται σε ανθρώπους που μπορούν να κάνουν σωστή διατροφή και σωστή γυμναστική βλέποντας μερικά σοβαρά βίντεο στο YouTube και κάνοντας ακριβώς ότι δείχνουν. Μετέπειτα όπως επειδή είμαστε στην Ελλάδα στο άλλο θέμα που πιάσαμε προφανώς και έχουμε ελεύθερη αγορά. Απλά όταν λες θέλω 20 και σου λένε σου δίνω 15 η 10 και δεν έχεις άλλες εναλλακτικές δεν πρέπει να συμβιβαστείς? Συμβιβάζεσαι η περιμένεις στην ανεργία μέχρι να βρεις κάποιον να σου δώσει αυτά τα 20 ευρώ? Έτσι δεν γίνεται σε όλες τις δουλειές?
Lilith19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Δίκιο έχεις και εσύ και εγώ ο καθένας με τον τρόπο που το γράφει. Εσύ λες ότι όταν κάποιος είναι πολύ καλός στη δουλειά του πρέπει να πληρώνεται ανάλογα και εγώ γράφω ότι ένας καθηγητής πρέπει να πληρώνεται ανάλογα λόγω του ότι θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολη πνευματική δουλειά ενώ ο PR δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρή δουλειά όταν γίνεται σε ανθρώπους που μπορούν να κάνουν σωστή διατροφή και σωστή γυμναστική βλέποντας μερικά σοβαρά βίντεο στο YouTube και κάνοντας ακριβώς ότι δείχνουν. Μετέπειτα όπως επειδή είμαστε στην Ελλάδα στο άλλο θέμα που πιάσαμε προφανώς και έχουμε ελεύθερη αγορά. Απλά όταν λες θέλω 20 και σου λένε σου δίνω 15 η 10 και δεν έχεις άλλες εναλλακτικές δεν πρέπει να συμβιβαστείς? Συμβιβάζεσαι η περιμένεις στην ανεργία μέχρι να βρεις κάποιον να σου δώσει αυτά τα 20 ευρώ? Έτσι δεν γίνεται σε όλες τις δουλειές? Θα συμβιβαστω αν χρειαστεί , στο επίπεδο που απαιτεί η επιβίωση και η εξασφάλιση των βασικών αναγκών μου. Ψάχνοντας παράλληλα να βρω αυτούς που θα μπορούν να μου δώσουν τα παραπάνω ώστε να ζω σαν άνθρωπος. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2017 από Lilith19 1
beatshooter Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ειμαι σε χωριο 600 ατομων και ηρθε πριν ενα χρονο παλικαρακι αποφοιτος τεφαα χωρις εμπειρια σε δικο του χωρο με μονο ενα διαδρομο κ κατι στρωματακια\λαστιχα (οχι τπτ το σπιυδαιο σαν εξοπλισμο)..ζηταει 15ε την ωρα. Πανε 2-3 κ δινουν 7.5-5€.γνωμη μου πως ειναι πολλα απ την στιγμη που: Δεν εχει εμπειρια Δεν εχει εξοπλισμο Τα μεροκαματα πλεον ειναι 10 ωρες 30-35ε σε πιο τεχνικες κ κουραστικες δουλειες Συνδρομη σε gym κοστιζει 25-40 κ σουβγαζει προγραμμα κ σ δειχνει ασκησεις και οτι τον ρωτας ειναι απο πανω σου. Το παιδι εχει δουλιτσα κ μακαρι να εχει,εφοσον υπαρχουνατομο που μπορουν κ τα δινουν....
xgol Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ναι και; Η ταρίφα για ηθοποιούς ξεκινάει από "τζάμπα, μου αρκεί που θα βγω στο γυαλί 10 δευτερόλεπτα να κάνω portfolio". Η ταρίφα για ψυχολόγους ξεκινάει από "τζάμπα, είναι στα πλαίσια της πρακτικής μου". Καταλαβαίνεις πως όταν μιλάμε για μια δουλειά που απαιτεί περισσότερες γνώσεις και εμπειρία από το σφουγγάρισμα, το πόσο παίρνουν στο κάτω (ή στο πάνω) άκρο της μισθολογικής κλίμακας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ποιά είναι μια λογική αποζημίωση γιατί αυτοί που χρεώνουν τόσα δεν κάνουν στην ουσία τη δουλειά που λέει η επαγγελματική τους κάρτα. Κάνουν κάτι που αν είσαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο φαίνεται παρόμοιο με αυτό που κάνουν οι άλλοι. Κανεις δε χρεωνει 3 ευρω επειδη του καπνισε. Απλα αυτη ειναι η (εξευτελιστικη για τον καθηγητη και για το μαθημα που διδασκει) τιμή που παιζει στην αγορά, για ατομα χωρις κύκλο. Εχετε ρωτησει ποσο πληρωνει το κάθε φροντιστήριο τους νεους καθηγητες? 3 ευρω. Εχετε υπολογίσει ποσο αντιστοιχει / ωρα στον ειδικευομενο Ιατρο? 5 ευρώ. Λιγοτερα απο καθαρίστρια. Οποτε βάσει επαγγελματων με πολυ μεγαλυτερη ευθύνη / βαθμο δυσκολίας, είναι αναμενόμενο το μαύρο 5ευρω για pt (που οι περισσοτεροι δεν ειναι καν τεφαατζηδες). Υ.γ. δεν μιλαμε για λογικες αποζημιωσεις στην Ελλαδα του 2017. Αν ειχαμε τετοια βαση στη συζητηση μας, θα καναμε εντελως διαφορετικη κουβέντα. 1
Lilith19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Κανεις δε χρεωνει 3 ευρω επειδη του καπνισε. Απλα αυτη ειναι η (εξευτελιστικη για τον καθηγητη και για το μαθημα που διδασκει) τιμή που παιζει στην αγορά, για ατομα χωρις κύκλο. Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει πρακτικά το "παίζει στην αγορά", πέρα από μια κατάσταση που εχει παγιωθεί στο μυαλό κάποιων επειδή τους βολεύει και πως αυτό θα εμποδίσει τον καθηγητή να ζητήσει οσα αυτός κρίνει από τον γονέα. 1
TEOKOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ένας καθηγητής που έχει αναλάβει 100 μαθητές και πέρασε ένα μεγάλο ποσοστό από αυτούς στο πανεπιστήμιο, όπως και ένας καρδιοχειρούργος που βγήκαν όλοι ζωντανοί μετά το μαχαίρι, ζητάνε τα ανάλογα σύμφωνα με την εμπειρία την ικανότητα τους και τις επιτυχίες τους. Έτσι ακριβώς είναι και ο προσωπικοί γυμναστές . Οι πετυχημένοι να ξέρετε ότι εκτός του ότι είναι πολύ ακριβοί διαλέγουν και τούς πελάτες τους. Περνάς κανονική συνέντευξη για να σε δεχθούν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα