4saken Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 O personal θα ζητήσει όσο κοστολογεί ο ίδιος το χρόνο του. Υπάρχουν και με 3 υπάρχουν και με 100. Αυτο.
redhotstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το αυτό https://pmcvariety.files.wordpress.com/2015/07/it_stephenking.jpg?w=670&h=377&crop=1 Βασικα οτι ειπώθηκε παραπανω αν το βλεπεις επαγγελματικα πληρωσε pt, αν οχι και εισαι αρχαριος κρατατον κανα εξαμηνο να σου μαθει σωστα τις ασκησεις και μετα τα κανεις και μονος. Τελος, αν εχεις χρημα κρατα τον για παντα. Απο τιμες προσωπικα δεν ξερω τι παιζει αλλα επειδη ξερω οτι για ιδιαιτερα σε φυσικη και φιλολογια εχουν πεσει πολυ, κρινω με βαση και αυτες τις πανεπιστημιακες σχολες.
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εσεις που λετε λιγα τα 5 ευρω, ξερετε πως η ταριφα για ιδιαιτερα μαθηματικα/φυσικη/φιλολογικα ξεκιναει απο 3 ευρω ετσι? Τόσα παίρνουν όσοι δουλεύουν σε φροντιστήρια, ιδιαίτερα ξεκινούν από 6-7Ε και αν μιλάμε για 1ετείς, 2ετείς φοιτητές, αλλιώς από 10Ε.
lightspeed Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Εσεις που λετε λιγα τα 5 ευρω, ξερετε πως η ταριφα για ιδιαιτερα μαθηματικα/φυσικη/φιλολογικα ξεκιναει απο 3 ευρω ετσι? Ποιοι παιρνουν τοσα; Σε πληροφορω πως κανενας καθηγητης, που ξερει τη δουλεια του, δε θα εριχνε τοσο χαμηλα το ωρομισθιο του. Οταν εισαι καλος ζητας αυτο που σου αναλογει και αυτο με σιγουρια δεν ειναι 3 ευρω την ωρα. Τόσα παίρνουν όσοι δουλεύουν σε φροντιστήρια, ιδιαίτερα ξεκινούν από 6-7Ε και αν μιλάμε για 1ετείς, 2ετείς φοιτητές, αλλιώς από 10Ε. Κι αυτοι που δουλευουν σε φροντιστηριο, παιρνουν το λιγοτερο 6,70. Οσοι καθηγητες ειχαν τη θεση τους πριν απο την κριση, δεν επεσαν τοσο χαμηλα, τα ωρομισθια των περισσοτερων ειναι κοντα στα 10 (σε φροντιστηριο) εκτος κι αν εργαζονται σε εκμεταλλευτες.
redhotstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ποιοι παιρνουν τοσα; Σε πληροφορω πως κανενας καθηγητης, που ξερει τη δουλεια του, δε θα εριχνε τοσο χαμηλα το ωρομισθιο του. Οταν εισαι καλος ζητας αυτο που σου αναλογει και αυτο με σιγουρια δεν ειναι 3 ευρω την ωρα. Κι αυτοι που δουλευουν σε φροντιστηριο, παιρνουν το λιγοτερο 6,70. Οσοι καθηγητες ειχαν τη θεση τους πριν απο την κριση, δεν επεσαν τοσο χαμηλα, τα ωρομισθια των περισσοτερων ειναι κοντα στα 10 (σε φροντιστηριο) εκτος κι αν εργαζονται σε εκμεταλλευτες. Ποιος κρινει αν ειναι καλος? Επισης σε πασιγνωστο φροντιστήριο στο περιστερι, φιλολογος φιλος μου παιρνει 2,5 ευρω την ωρα.
lightspeed Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ποιος κρινει αν ειναι καλος? Επισης σε πασιγνωστο φροντιστήριο στο περιστερι, φιλολογος φιλος μου παιρνει 2,5 ευρω την ωρα. Κρινομαστε απο το αποτελεσμα. Λυπαμαι για τον συναδελφο, δεν εχει ενημερωθει πως απο τον Σεπτεμβριο ( Οκτωβριο ; . ) το κατωτατο ωρομισθιο για καθηγητες εχει οριστει στα 6,70; Να κοιταξει τη συμβαση του, δεν μπορει να τον εχουν δηλωσει ως καθηγητη και να παιρνει τοσα. 1
redhotstef Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ο μαθητής το κρίνει. Εύκολο.Αν ο μαθητης ηταν καλος, δεν θα χρειαζοταν ιδιαιτερα. Και φερνω στο μυαλο μου τα παιδακια που κανει ιδιατερα η αδερφη μου, κοριτσια αγορια ολα αφηρημενα και αλλου για αλλου... Οι γονεις τα εχουν ομως και τα σκανε... Αλλα δεν μπορω να πω οτι η αδερφη μου δεν ειναι καλη, σέ δυο παιδια που εκανε ιδιαιτερα στα αγγλικα, χωρις να πηγαινουν σε φροντιστηριο, τρεις χρονιες το καθενα περιπου, και τα δυο πηραν το lower και το ενα οδευει στο προφινσεσι, παλι με την αδερφη μου μονο. Fun fact : εγω δεν εχω κανενα πτυχιο αγγλικων και ουτε θελω, βαριεμαι αφορητα να διαβασω.
4saken Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Αν ο μαθητης ηταν καλος, δεν θα χρειαζοταν ιδιαιτερα. ε? 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Αν ο μαθητης ηταν καλος, δεν θα χρειαζοταν ιδιαιτερα. Και φερνω στο μυαλο μου τα παιδακια που κανει ιδιατερα η αδερφη μου, κοριτσια αγορια ολα αφηρημενα και αλλου για αλλου... Οι γονεις τα εχουν ομως και τα σκανε... Αλλα δεν μπορω να πω οτι η αδερφη μου δεν ειναι καλη, σέ δυο παιδια που εκανε ιδιαιτερα στα αγγλικα, χωρις να πηγαινουν σε φροντιστηριο, τρεις χρονιες το καθενα περιπου, και τα δυο πηραν το lower και το ενα οδευει στο προφινσεσι, παλι με την αδερφη μου μονο. Fun fact : εγω δεν εχω κανενα πτυχιο αγγλικων και ουτε θελω, βαριεμαι αφορητα να διαβασω. Εγώ δεν είπα ότι κρίνονται εκ του αποτελέσματος αλλά από τους μαθητές. Γι' αυτό και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ υποκειμενικό θέμα πλην εξαιρέσεων. Υ.Σ Και οι καλοί μαθητές κάνουν ιδιαίτερα, όχι όλοι, αλλά πολλοί.
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τι συγκρίνεται τώρα? Λέτε για ιδιαίτερα τα οποία θα σας βοηθήσουν στο μέλλον σας να σπουδάσετε με το personal training που δεν το χρειάζεται κανείς εκτός αθλητές και άτομα με αναπηρία όπως είπε καποιος παραπάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τι συγκρίνεται τώρα? Λέτε για ιδιαίτερα τα οποία θα σας βοηθήσουν στο μέλλον σας να σπουδάσετε με το personal training που δεν το χρειάζεται κανείς εκτός αθλητές και άτομα με αναπηρία όπως είπε καποιος παραπάνω. Το τι και ποιον χρειάζεται κάποιος είναι διαφορετικό για τον απλό λόγο ότι οι ανάγκες δεν είναι κοινές.
Heybro Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το τι και ποιον χρειάζεται κάποιος είναι διαφορετικό για τον απλό λόγο ότι οι ανάγκες δεν είναι κοινές. Τι ανάγκη βρε παιδί μου να έχει κάποιος και να θέλει personal trainer? Όπως αυτοι που ζητάνε διατροφολόγο άλλο άχρηστο επάγγελμα και αυτό. Τόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια σωστή διατροφή και να δεις μερικά βίντεο με σωστές ασκήσεις για βαρυ η ότι άλλο θες? Δεν είναι παράλογο όλο αυτό?
Lilith19 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Α ωραία, πιάσαμε και τα ιδιαίτερα λοιπόν. Όπως και ενας personal trainer, έτσι και ενας δάσκαλος είναι ελεύθερος να κοστολογησει το μάθημα όσο θέλει. Ασχολούμαι με ιδιαίτερα τα τελευταία 4 χρόνια. Όταν ξεκινησα, έπαιρνα 7 ευρώ την ώρα. Και όχι τόσο πολύ λόγω κρίσης, περισσότερο λόγω φόβου δικής μου αναποτελεσματικοτητας και απειρίας. Σήμερα, με ικανοποιητική εμπειρία, επιπλέον εξειδίκευση και άπειρες ωρες διαβάσματος, γιατί να είναι υπερβολή αν ζητήσω 15 ή 20; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τι ανάγκη βρε παιδί μου να έχει κάποιος και να θέλει personal trainer? Όπως αυτοι που ζητάνε διατροφολόγο άλλο άχρηστο επάγγελμα και αυτό. Τόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια σωστή διατροφή και να δεις μερικά βίντεο με σωστές ασκήσεις για βαρυ η ότι άλλο θες? Δεν είναι παράλογο όλο αυτό?Ανάγκη να μπει σε σωστό πρόγραμμα, να γυμναστεί σωστά και να έχει κάποιον να τον ενθαρρύνει. Το να δεις βίντεο επίσης δεν σημαίνει ότι εσύ θα μπορέσεις να κάνεις και σωστά την άσκηση ή ότι θα δεις πως πρέπει να κάνεις διατροφή θα μπορέσεις και να την ακολουθήσεις ή να δώσεις ένα σωστό πρόγραμμα στον εαυτό σου. Επίσης υπάρχουν και εξειδικευμένα θέματα όπως οι διατροφικές διαταραχές, θα ασχοληθείς εσύ κι εγώ ή ο ειδικός πάνω στο θέμα; Κανένα επάγγελμα δεν είναι άχρηστο ανεξάρτητα από τι πιστεύει ο καθένας μας. Τα επαγγέλματα υπάρχουν επειδή υπάρχουν και ανάγκες. Όταν σταματήσει να υπάρχει μια ανάγκη καθολικά τότε σταματάει και να υπάρχει και το επάγγελμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα