Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ελευθερο επαγγελμα παντα θα δινει περισσοτερα ευρω/ωρα ακριβως γιατι ειναι ελευθερο και δεν σου εγγυαται κανεις οτι αυριο θα μπορεις να δουλεψεις οσο δουλεψες χθες. Σχετικα με τιμες δεν εχω ακουσει για κατω απο 20 ευρω/ωρα στις λιγες περιπτωσεις που ξερω.

Όταν πας στο γιατρό και σου ζητήσει στην καλύτερη 50άρικο για μια εξέταση, πες του ξέρεις πόσο παίρνουν οι σερβιτόροι, να δούμε τι θα σου απαντήσει...
​Και μετά πες του ότι δεν είμαστε Λουξεμβούργο...
Και τέλος, αφού τον πληρώσεις 40Ε χωρίς απόδειξη, έλα να ξαναμιλήσουμε...

80€ πλήρωσα επίσκεψη την Πέμπτη σε γιατρό. Και ήταν και φιλική τιμή επειδή με σύστησαν.
Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πληρώνεις την εξειδίκευση και τον χρόνο του άλλου.

Συγκρίνεις γιατρό με personal trainer? Σε γιατρο αν δεν πας θα έχεις πρόβλημα. Ο personal trainer δεν είναι αναγκαίος σε τίποτα για να ζητάει τόσα χρήματα.

offtopic αλλα σχετικα με τους γιατρους δεν δικαιολογουνται σε καμια περιπτωση και απο καμια εξειδικευση τα χρηματα που ζητανε για μια επισκεψη 10 λεπτων. Υπευθυνοι ειμαστε αποκλειστικα εμεις που τους εχουμε μαθει στο "επισκεψη και 50αρικο" και πρεπει καποια στιγμη να ξυπνησουμε, οι ιδιοι δεν εχουν ιδεα τι σημαινει αυτο το ποσο, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που εχουν οντως δουλεψει καποια στιγμη στη ζωη τους και ντρεπονται να μου ζητησουν χρηματα για να μου γραψουν μια αντιβιωση. 

Προσφατα πηγα σε γιατρο και η επισκεψη μου κρατησε 10 λεπτα με το ρολοϊ για να μου γραψει τελικα μια αλοιφη των 6 ευρω που δεν γραφεται καν στο βιβλιαριο υγειας και δεν καλυπτεται απο ταμειο. Ζητησε 50 ευρω χωρις αποδειξη, εριξα ενα ωραιοτατο πιστολι και εφυγα χωρις να κατσω να εξηγησω οτι πρεπει να δουλεψω 3 μερες για να του δωσω αυτα τα χρηματα.

Δεν μιλαω για επεμβασεις ή χρονοβορες θεραπειες και τακτικες επισκεψεις.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

offtopic αλλα σχετικα με τους γιατρους δεν δικαιολογουνται σε καμια περιπτωση και απο καμια εξειδικευση τα χρηματα που ζητανε για μια επισκεψη 10 λεπτων. Υπευθυνοι ειμαστε αποκλειστικα εμεις που τους εχουμε μαθει στο "επισκεψη και 50αρικο" και πρεπει καποια στιγμη να ξυπνησουμε, οι ιδιοι δεν εχουν ιδεα τι σημαινει αυτο το ποσο, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων που εχουν οντως δουλεψει καποια στιγμη στη ζωη τους και ντρεπονται να μου ζητησουν χρηματα για να μου γραψουν μια αντιβιωση.

Προσφατα πηγα σε γιατρο και η επισκεψη μου κρατησε 10 λεπτα με το ρολοϊ για να μου γραψει τελικα μια αλοιφη των 6 ευρω που δεν γραφεται καν στο βιβλιαριο υγειας και δεν καλυπτεται απο ταμειο. Ζητησε 50 ευρω χωρις αποδειξη, εριξα ενα ωραιοτατο πιστολι και εφυγα χωρις να κατσω να εξηγησω οτι πρεπει να δουλεψω 3 μερες για να του δωσω αυτα τα χρηματα.

Δεν μιλαω για επεμβασεις ή χρονοβορες θεραπειες και τακτικες επισκεψεις.

Θεωρώ ότι είναι ανάλογα την ειδικότητα και το πρόβλημα το ποσό θα πληρωθεί ο γιατρός (με απόδειξη πάντα). Στη συγκεκριμένη περίπτωση και λίγα τα θεώρησα για επίσκεψη 1.30 ώρας και γι' αυτό που έχω

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου αλήθεια ότι μόνο οι αθλητές έχουν personal trainer. Επειδή έχω personal trainer, στον στίβο που πάω για τρέξιμο, το 90% των ατόμων που έχουν pt δεν είναι αθλητές. Μόνο εμένα και μια άλλη κοπέλα ξέρω ότι είμαστε αθλήτριες. Και μιλάμε για περίπου 15 άτομα που βλέπω εγώ το πρωί.

Personal trainer είχε και η κουνιάδα μου, η οποία ούτε αθλήτρια είναι ούτε λεφτά της περισσεύουν. Απλώς αποφάσισε πως έπρεπε οπωσδήποτε να κάνει κάτι για τον εαυτό της και αυτή ήταν η μοναδική μέθοδος με την οποία έβγαζε αποτέλεσμα.

Υποθέτω πως υπάρχουν άπειροι άνθρωποι που το κάνουν αυτό ακριβώς όπως επίσης υπάρχουν άπειροι άνθρωποι που πληρώνουν για να μάθουν πράγματα τα οποία "μπορείς να τα μάθεις μόνος σου στο internet" -- πράγμα που ξέρω ότι ισχύει γιατί εγώ ο ίδιος τρώω ψωμί από τα πράγματα που έμαθα χωρίς δάσκαλο, κλπ κλπ.

Αλλά μην είστε κακοί, όλα αυτά χαλάνε την αφήγηση του heybro.

• Like 5
Δημοσ.

5 ευρώ την ώρα είναι μια χαρά και πολλά είναι βασικα αν το σκεφτείτε. 5 ευρώ την ώρα είναι 40 ευρώ το 8ωρο 1000+ ευρώ το μήνα δηλαδή. Πάτε δουλέψτε όλη μέρα σαν σερβιτόροι σε καφετέρια μπαρ η δουλειά σε σούπερ μάρκετ και αν πάρετε τόσα να με γράψετε. Και μιλάμε για δουλειές που κουράζεσαι σχετικά.

Personal trainer για γυμναστηριο ή στο σπιτι;

5 το πολυ δεκα ευρω την ωρα και πολλα ειναι, στην ουσια τι κανει ρε παιδια; Καθεται και κοιταει.

Έκτος και αν τον θες να σου κραταει τη μπαρα μη σου φυγει οταν κανεις ξαπλωμενος στηθος.

Ο δεικτης κουρασης σε ενα επαγγελμα δεν ειναι αυτος που καθοριζει το υψος του μισθου.

Σε οτι αφορα το επαγγελμα του pt σε μη επαγγελματιες, μοδα ειναι, θα περασει.

• Like 1
Δημοσ.

Personal trainer για γυμναστηριο ή στο σπιτι;

5 το πολυ δεκα ευρω την ωρα και πολλα ειναι, στην ουσια τι κανει ρε παιδια; Καθεται και κοιταει.

Έκτος και αν τον θες να σου κραταει τη μπαρα μη σου φυγει οταν κανεις ξαπλωμενος στηθος.

Αστειεύεσαι φαντάζομαι. 

Δημοσ.

Heybro δεν μπορει να κανεις εσυ λαθος, καμια δεκαρια ατομα δεν ξερουν τις τους γινεται...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κανει λαθος τρολαρει και μαλιστα ασυστολα.......οταν θα φαει την φάπα απο την ζωη τοτε θα ισιώσει.Ως γνωστόν οτι πληρώνεις περνεις

• Like 1
Δημοσ.

Για το πρώτο δες την απάντηση της Basketballfan.

​Για το δεύτερο, μάντεψε γιατί οι μισθοί έχουν κατρακυλήσει τόσο τα τελευταία χρόνια, γιατί όλοι συμβιβάστηκαν γιατί υπήρχαν άλλοι που θα τους έπαιρναν τη θέση επειδή προκειμένου να το κάνουν ήταν διατεθιμένοι να συμβιβαστούν.

Οπότε, αυτοί που συμβιβάστηκαν, βλέπουν το μισθό τους τα τελευταία χρόνια να κατηφορίζει και θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια.

​Όσοι κατάφεραν να μη συμβιβαστούν, έχοντας ρίξει ελαφρώς τις τιμές του και προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί φυσικά να κάνουν και καλή δουλειά, αυτό είναι που εκτιμάται...

Αν δεν συμβιβαζονταν οι περισσότεροι η ανεργία θα ήταν στο 50%. Καθημερινά κλείνουν πάρα πολλές επιχειρήσεις δεν μπορεί ένα επάγγελμα σαν το personal training μα ευδοκιμήσει σε μια τέτοια οικονομία όπως της Ελλάδας. Οι περισσότεροι δε πιστέψτε με έχουν συμβιβαστεί και δουλεύουν σε κάποια μεγάλη αλυσίδα γυμναστηριων για 700 800 το μήνα και λένε και ευχαριστώ.

Ρε συ heybro, έχεις κολλήσει σε σ'αυτό, είναι ή συμβιβασμός ή ανεργία δηλαδή;Σου λέμε οτι υπαρχουν άτομα που εχουν pt για λόγους εκτός της επαγγελματικής τους ανέλιξης και πληρώνουν πάνω απο 5 ευρω την ώρα, δεν το δέχεσαι αυτό;

Οχι το δέχομαι αλλά είναι σταγόνα στον οκεανο σε σχέση με αυτούς που είναι άνεργοι οι έχουν ρίξει το κεφάλι και προσαρμόστηκαν.

Ο Ηeybro από όσα έχει γράψει δεν έχει πρόβλημα με το μισθολόγιο των pt, αλλά με το επάγγελμά τους, το θεωρεί άχρηστο και το ίδιο θα θεωρούσε και με 3Ε την ώρα να πληρώνονταν, νομίζω ότι το έχει κάνει αρκετά σαφές...

Αχρηστο δεν είναι. Σε έναν αθλητή που θα βγάλει χρήματα από αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμοι. Όλοι οι υπόλοιποι μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους με μια συνδρομή στο γυμναστήριο η φτιάχνοντας δικο τους. 4 χρόνια κάνω σε αυτό που έχω φτιάξει και δεν μου λείπει τίποτα και έχω δει μεγάλες βελτιώσεις με διατροφή και σωστές ασκήσεις. Ένας personal trainer απλα δεν θα έκανε κάτι παραπάνω.

Δεν κανει λαθος τρολαρει και μαλιστα ασυστολα.......οταν θα φαει την φάπα απο την ζωη τοτε θα ισιώσει.Ως γνωστόν οτι πληρώνεις περνεις

Μπα δεν τρολλάρω δεν το συνηθίζω. Τι εννοείς φάπα να κάνω καμια μαλακια όταν γυμνάζομαι?

Heybro δεν μπορει να κανεις εσυ λαθος, καμια δεκαρια ατομα δεν ξερουν τις τους γινεται...

Απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος αυτό πιστεύω εγώ εκείνο πιστεύει κάποιος άλλος. Σεβαστά και τα 2 νομίζω σε μια συζήτηση.

Δημοσ.

Εσεις που λετε λιγα τα 5 ευρω, ξερετε πως η ταριφα για ιδιαιτερα μαθηματικα/φυσικη/φιλολογικα ξεκιναει απο 3 ευρω ετσι?

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Με 3 ευρώ ιδιαίτερα και 5 ευρώ προσωπικό γυμναστή, μια ξεπέτα στην καλύτερη θα εισπράξεις.

Και το μεν ιδιαίτερο που θα έρθει η πιτσιρίκα να σου κάνει "μάθημα" και να λέει στο παιδί σου να συντάξει προστατική με χρονική αύξηση, πάει στο διάολο.

Να έρθει ο "προσωπικός γυμναστής" να σου βγάλει άσκηση να πετάξεις σπόνδυλο, όμως...

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν το ήξερα.... όντως έχουν πέσει τόσο χαμηλά τα ιδιαίτερα; έστω απο φοιτητές... αν με ρωτούσες για το χαμηλότερο 5-7 θα σου έλεγα όχι 3...

Δημοσ.

Εσεις που λετε λιγα τα 5 ευρω, ξερετε πως η ταριφα για ιδιαιτερα μαθηματικα/φυσικη/φιλολογικα ξεκιναει απο 3 ευρω ετσι?

Ναι και;

Η ταρίφα για ηθοποιούς ξεκινάει από "τζάμπα, μου αρκεί που θα βγω στο γυαλί 10 δευτερόλεπτα να κάνω portfolio".

Η ταρίφα για ψυχολόγους ξεκινάει από "τζάμπα, είναι στα πλαίσια της πρακτικής μου".

Καταλαβαίνεις πως όταν μιλάμε για μια δουλειά που απαιτεί περισσότερες γνώσεις και εμπειρία από το σφουγγάρισμα, το πόσο παίρνουν στο κάτω (ή στο πάνω) άκρο της μισθολογικής κλίμακας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ποιά είναι μια λογική αποζημίωση γιατί αυτοί που χρεώνουν τόσα δεν κάνουν στην ουσία τη δουλειά που λέει η επαγγελματική τους κάρτα. Κάνουν κάτι που αν είσαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο φαίνεται παρόμοιο με αυτό που κάνουν οι άλλοι.

• Like 2
Δημοσ.

δηλαδή δεν ειναι ουρμπανιά; έχει πάει 3 ευρώ το ιδιαίτερο; ειναι κάτι που μια βόλτα στα φροντιστήρια της γειτονιάς σου να πας θα το συναντήσεις;

Δημοσ.

O personal θα ζητήσει όσο κοστολογεί ο ίδιος το χρόνο του. Υπάρχουν και με 3 υπάρχουν και με 100. O personal στόχο έχει να σε κρατήσει υγιή και να σε μάθει να γυμνάζεσαι. Σε 6 μήνες πρέπει ένας τελείως αρχάριος να ξέρει να γυμναζεται μόνος του. Επίσης υπάρχουν και οι ειδικές περιπτώσεις, μεγάλοι άνθρωποι, κινητικά προβλήματα κλπ. με τα οποία ασχολείται κυρίως ένας personal και που φαίνεται η δουλειά του. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...