Lilith19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Οπότε μένει άνεργος στα λόγια μου ήρθες στο τέλος. Το ότι κανεις δεν θα δώσει πάνω απο 5 ευρώ για personal training ειναι προσωπική σου άποψη. 1
odettelle Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Προτιμάει δηλαδή να είναι άνεργος να πέρνει 0 ευρώ τη μέρα η να κάνει άλλη δουλειά από αυτή που σπούδασε από το να δουλέψει με λιγότερα? Θα πάμε μπροστά πιστεύω σαν χώρα αν σκεφτόμαστε έτσι. Μπροστά δεν πάει επειδή εξυπνάκηδες σαν κι εσένα προτρέπουν άλλουν να συμβιβαστούν με μία άδικη κατάσταση παρά να υπερασπιστούν το δίκαιο. 3
Heybro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ότι κανεις δεν θα δώσει πάνω απο 5 ευρώ για personal training ειναι προσωπική σου άποψη. Θα δώσουν αυτοί που τους χρησιμεύσει στο επάγγελμα τους και θα τους αποφέρει χρήματα. Ο απλός κόσμος θα πάει σε γυμναστήριο θα κάνει 1 χρόνου συνδρομή και τέλος. Αν και οι περισσότεροι πάνε 2 3 μήνες για να βγουν παραλία και του χρόνου πάλι. 1
louilouiCK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Βρήκα αυτή τη σελίδα πως σας φαίνονται οι τιμές? http://www.dealguide.gr/prosfores/tag/personal-training Ξέρω γω; καλές αλλά θέλουν κουπόνι και ειναι για 1 άτομο για συγκεκριμένες συνεδρίες και φαντάζομαι μια φορά δηλαδή με το που κάνεις 6 συνεδρίες πας στην κανονική τιμολόγηση και δεν μπορείς να ξαναβάλεις κουπονι. λέει έκπτωση αξίας 60% ας πούμε δηλαδή 16,6 η κανονική τιμή και 6.6 με το κουπόνι. 1
Heybro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μπροστά δεν πάει επειδή εξυπνάκηδες σαν κι εσένα προτρέπουν άλλουν να συμβιβαστούν με μία άδικη κατάσταση παρά να υπερασπιστούν το δίκαιο. Πιο είναι το δίκαιο για πες μου. Να δουλεύεις 8 9 ώρες σε μια πολύ δύσκολη δουλειά για 25 30 ευρώ η να ζητάς 10 15 ευρώ τη ώρα απλά για να τα ξύνεις? Γιατί μην μου πείτε ότι όλοι οι γυμναστές κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Lilith19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Θα δώσουν αυτοί που τους χρησιμεύσει στο επάγγελμα τους και θα τους αποφέρει χρήματα. Ο απλός κόσμος θα πάει σε γυμναστήριο θα κάνει 1 χρόνου συνδρομή και τέλος. Αν και οι περισσότεροι πάνε 2 3 μήνες για να βγουν παραλία και του χρόνου πάλι. Ας πάει τότε στο γυμναστήριο, ποιο είναι το κακό ; Αν δεν μπορώ να αγοράσω φεραρι φταίει η φεραρι που είναι ακριβή ;
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πιο είναι το δίκαιο για πες μου. Να δουλεύεις 8 9 ώρες σε μια πολύ δύσκολη δουλειά για 25 30 ευρώ η να ζητάς 10 15 ευρώ τη ώρα απλά για να τα ξύνεις? Γιατί μην μου πείτε ότι όλοι οι γυμναστές κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Αφού η δύσκολη δουλειά αποδίδει τόσο λίγο και η δουλειά του πέρσοναλ τρέινερ είναι τόσο εύκολη, γιατί δεν αφήνουν τις δουλειές τους, να τα ξύνουν κι αυτοί, όπως λες, για 10-15Ε την ώρα;
Heybro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ας πάει τότε στο γυμναστήριο, ποιο είναι το κακό ; Αν δεν μπορώ να αγοράσω φεραρι φταίει η φεραρι που είναι ακριβή ; Μα αυτό κανει ο περισσότερος κόσμος και αυτοί που δεν προσαρμόζονται στα δεδομένα της χώρας κλαίγονται επειδή είναι άνεργοι. Μιλάμε για Ελλάδα του 2017 όχι για Λουξεμβούργο. Αφού η δύσκολη δουλειά αποδίδει τόσο λίγο και η δουλειά του πέρσοναλ τρέινερ είναι τόσο εύκολη, γιατί δεν αφήνουν τις δουλειές τους, να τα ξύνουν κι αυτοί, όπως λες, για 10-15Ε την ώρα; Γιατί προτιμάνε να έχουν δουλειά και ας είναι για λιγότερα. Ένας που θέλει να δουλέψει θα βρει δουλειά. Μην απορείτε γιατί έχουμε τέτοια ανεργία.
Lilith19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Πιο είναι το δίκαιο για πες μου. Να δουλεύεις 8 9 ώρες σε μια πολύ δύσκολη δουλειά για 25 30 ευρώ η να ζητάς 10 15 ευρώ τη ώρα απλά για να τα ξύνεις? Γιατί μην μου πείτε ότι όλοι οι γυμναστές κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Δεν αμφισβητώ το εργασιακό καθεστώς της εποχής όμως ειλικρινά, μέσα σε όλο αυτό, εκτός από κακές εργασιακές συνθήκες, κακιστους μισθούς και άπειρη εκμετάλλευση, βλέπω ανθρώπους εθισμενους στην κλάψα και την ανημποριά να μην αποφασιζουν να βοηθησουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και να πάρουν ρισκα. Οπότε, οχι, δεν τίθεται θεμα δικαιοσύνης αλλα προσωπικης προσπάθειας του καθενός. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μα αυτό κανει ο περισσότερος κόσμος και αυτοί που δεν προσαρμόζονται στα δεδομένα της χώρας κλαίγονται επειδή είναι άνεργοι. Μιλάμε για Ελλάδα του 2017 όχι για Λουξεμβούργο. Γιατί προτιμάνε να έχουν δουλειά και ας είναι για λιγότερα. Ένας που θέλει να δουλέψει θα βρει δουλειά. Μην απορείτε γιατί έχουμε τέτοια ανεργία. Kι οι πέρσοναλ τρέινερς έχουν δουλειά. Το ότι εσύ πιστεύεις ότι αν δεν κατεβάσουν τις τιμές τους, θα μείνουν όλοι άνεργοι είναι δική σου θεωρία, που φυσικά και δεν ισχύει.... Όταν πας στο γιατρό και σου ζητήσει στην καλύτερη 50άρικο για μια εξέταση, πες του ξέρεις πόσο παίρνουν οι σερβιτόροι, να δούμε τι θα σου απαντήσει... Και μετά πες του ότι δεν είμαστε Λουξεμβούργο... Και τέλος, αφού τον πληρώσεις 40Ε χωρίς απόδειξη, έλα να ξαναμιλήσουμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν είναι καθόλου αλήθεια ότι μόνο οι αθλητές έχουν personal trainer. Επειδή έχω personal trainer, στον στίβο που πάω για τρέξιμο, το 90% των ατόμων που έχουν pt δεν είναι αθλητές. Μόνο εμένα και μια άλλη κοπέλα ξέρω ότι είμαστε αθλήτριες. Και μιλάμε για περίπου 15 άτομα που βλέπω εγώ το πρωί. Ναι υπάρχει κρίση στην Ελλάδα όμως δεν είναι καθόλου κακό να παλέψεις να εργαστείς στον τομέα σου. Χειρότερο είναι να συμβιβαστείς. Υ.Γ Για την οικονομία μας δεν αποτελεί πρόβλημα ότι άτομα θέλουν να δουλέψουν στον τομέα που σπουδάζουν, το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Kι οι πέρσοναλ τρέινερς έχουν δουλειά. Το ότι εσύ πιστεύεις ότι αν δεν κατεβάσουν τις τιμές τους, θα μείνουν όλοι άνεργοι είναι δική σου θεωρία, που φυσικά και δεν ισχύει.... Όταν πας στο γιατρό και σου ζητήσει στην καλύτερη 50άρικο για μια εξέταση, πες του ξέρεις πόσο παίρνουν οι σερβιτόροι, να δούμε τι θα σου απαντήσει... Και μετά πες του ότι δεν είμαστε Λουξεμβούργο... Και τέλος, αφού τον πληρώσεις 40Ε χωρίς απόδειξη, έλα να ξαναμιλήσουμε... 80€ πλήρωσα επίσκεψη την Πέμπτη σε γιατρό. Και ήταν και φιλική τιμή επειδή με σύστησαν.Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πληρώνεις την εξειδίκευση και τον χρόνο του άλλου.
Heybro Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Kι οι πέρσοναλ τρέινερς έχουν δουλειά. Το ότι εσύ πιστεύεις ότι αν δεν κατεβάσουν τις τιμές τους, θα μείνουν όλοι άνεργοι είναι δική σου θεωρία, που φυσικά και δεν ισχύει.... Όταν πας στο γιατρό και σου ζητήσει στην καλύτερη 50άρικο για μια εξέταση, πες του ξέρεις πόσο παίρνουν οι σερβιτόροι, να δούμε τι θα σου απαντήσει... Και μετά πες του ότι δεν είμαστε Λουξεμβούργο... Και τέλος, αφού τον πληρώσεις 40Ε χωρίς απόδειξη, έλα να ξαναμιλήσουμε... Συγκρίνεις γιατρό με personal trainer? Σε γιατρο αν δεν πας θα έχεις πρόβλημα. Ο personal trainer δεν είναι αναγκαίος σε τίποτα για να ζητάει τόσα χρήματα. Δεν αμφισβητώ το εργασιακό καθεστώς της εποχής όμως ειλικρινά, μέσα σε όλο αυτό, εκτός από κακές εργασιακές συνθήκες, κακιστους μισθούς και άπειρη εκμετάλλευση, βλέπω ανθρώπους εθισμενους στην κλάψα και την ανημποριά να μην αποφασιζουν να βοηθησουν οι ίδιοι τον εαυτό τους και να πάρουν ρισκα. Οπότε, οχι, δεν τίθεται θεμα δικαιοσύνης αλλα προσωπικης προσπάθειας του καθενός. Όταν δεν συμβιβάζεσαι θα έχεις γκρίνια μια μιζέρια. Έτσι έχουν τα πράγματα σίγουρα ήταν πολύ καλύτερα παλιά αλλά όσοι δεν ρίχνουν το κεφάλι τους ας μείνουν άνεργοι και να κλαίνε τη μοίρα τους. Για τους γιατρούς χωρίς απόδειξη που λέτε είναι στην ευχαιρια του καθενός να ζητήσει. Έκανα πριν 4 μήνες τα δόντια και πλήρωσα ένα 1000αρικο. Έκοψε κανονικά απόδειξη. Αν ήθελε ας μην έκοβε.
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Συγκρίνεις γιατρό με personal trainer? Σε γιατρο αν δεν πας θα έχεις πρόβλημα. Ο personal trainer δεν είναι αναγκαίος σε τίποτα για να ζητάει τόσα χρήματα. Όταν δεν συμβιβάζεσαι θα έχεις γκρίνια μια μιζέρια. Έτσι έχουν τα πράγματα σίγουρα ήταν πολύ καλύτερα παλιά αλλά όσοι δεν ρίχνουν το κεφάλι τους ας μείνουν άνεργοι και να κλαίνε τη μοίρα τους. Για τους γιατρούς χωρίς απόδειξη που λέτε είναι στην ευχαιρια του καθενός να ζητήσει. Έκανα πριν 4 μήνες τα δόντια και πλήρωσα ένα 1000αρικο. Έκοψε κανονικά απόδειξη. Αν ήθελε ας μην έκοβε. Για το πρώτο δες την απάντηση της Basketballfan. Για το δεύτερο, μάντεψε γιατί οι μισθοί έχουν κατρακυλήσει τόσο τα τελευταία χρόνια, γιατί όλοι συμβιβάστηκαν γιατί υπήρχαν άλλοι που θα τους έπαιρναν τη θέση επειδή προκειμένου να το κάνουν ήταν διατεθιμένοι να συμβιβαστούν. Οπότε, αυτοί που συμβιβάστηκαν, βλέπουν το μισθό τους τα τελευταία χρόνια να κατηφορίζει και θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια. Όσοι κατάφεραν να μη συμβιβαστούν, έχοντας ρίξει ελαφρώς τις τιμές του και προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί φυσικά να κάνουν και καλή δουλειά, αυτό είναι που εκτιμάται... 1
Lilith19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Όταν δεν συμβιβάζεσαι θα έχεις γκρίνια μια μιζέρια. Έτσι έχουν τα πράγματα σίγουρα ήταν πολύ καλύτερα παλιά αλλά όσοι δεν ρίχνουν το κεφάλι τους ας μείνουν άνεργοι και να κλαίνε τη μοίρα τους. Ρε συ heybro, έχεις κολλήσει σε σ'αυτό, είναι ή συμβιβασμός ή ανεργία δηλαδή;Σου λέμε οτι υπαρχουν άτομα που εχουν pt για λόγους εκτός της επαγγελματικής τους ανέλιξης και πληρώνουν πάνω απο 5 ευρω την ώρα, δεν το δέχεσαι αυτό;
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ρε συ heybro, έχεις κολλήσει σε σ'αυτό, είναι ή συμβιβασμός ή ανεργία δηλαδή;Σου λέμε οτι υπαρχουν άτομα που εχουν pt για λόγους εκτός της επαγγελματικής τους ανέλιξης και πληρώνουν πάνω απο 5 ευρω την ώρα, δεν το δέχεσαι αυτό; Ο Ηeybro από όσα έχει γράψει δεν έχει πρόβλημα με το μισθολόγιο των pt, αλλά με το επάγγελμά τους, το θεωρεί άχρηστο και το ίδιο θα θεωρούσε και με 3Ε την ώρα να πληρώνονταν, νομίζω ότι το έχει κάνει αρκετά σαφές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα