Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προσωπικά έχω φτιάξει δικό μου γυμναστήριο κάτω από το σπίτι μου εδώ και 4 χρόνια με όργανα πάγκο κτλ και κάνω όποτε θέλω ότι ώρα θέλω. Personal trainer χρειάζεται κάποιος που ασχολείται επαγγελματικά και βγάζει χρήματα από αυτό. Σε κάθε άλλη περίπτωση σου είναι αχρηστος.

Kάνεις λάθος, πολλοί βαριούνται τη γυμναστική και θέλουν άνθρωπο να τους καθοδηγεί.

​Επίσης, το ότι έχεις γυμναστήριο φτιάξει, δε σημαίνει ούτε ότι είναι πλήρες το γυμναστήριό σου ούτε ότι εκτελείς σωστά τις ασκήσεις, ούτε ότι ακολουθείς συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως λες κι εσύ κάνεις όποτε θες ό,τι ώρα θες, κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετικές ανάγκες...

Δημοσ.

Kάνεις λάθος, πολλοί βαριούνται τη γυμναστική και θέλουν άνθρωπο να τους καθοδηγεί.

​Επίσης, το ότι έχεις γυμναστήριο φτιάξει, δε σημαίνει ούτε ότι είναι πλήρες το γυμναστήριό σου ούτε ότι εκτελείς σωστά τις ασκήσεις, ούτε ότι ακολουθείς συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως λες κι εσύ κάνεις όποτε θες ό,τι ώρα θες, κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετικές ανάγκες...

Βρε προφανώς άποψη μου είναι αυτή αν βαριούνται ας πάνε σε ένα γυμναστήριο. Απλά personal trainer δεν χρειάζεται ο καθένας. Και μια χαρά είναι τα 5 ευρώ την ώρα όταν άλλοι ψοφάνε στη δουλειά για λιγότερα και ας μην έχουν πτυχίο. Ας μείνουν άνεργοι όσοι έχουν πτυχίο και μετά να κλαίγονται. Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή deal with that.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ότι άλλοι ψοφάνε στη δουλειά με λιγότερο από 5€ την ώρα είναι τελείως άσχετο με το πόσα πρέπει να παίρνει ένας προσωπικός γυμναστής την ώρα. Άλλα επαγγέλματα, άλλοι μισθοί.

Δημοσ.

Πηγαινε σε εναν λεπον και πες του πως του δινεις 5 ευρω την,αν δεν γελασει στα μουτρα σου ειναι ο κατάλληλος για σενα.

Δεν σεβεσαι την δουλεια,ουτε αυτος την δικη του..

καμια επαφη

• Like 3
Δημοσ.

Personal trainer για γυμναστηριο ή στο σπιτι;

5 το πολυ δεκα ευρω την ωρα και πολλα ειναι, στην ουσια τι κανει ρε παιδια; Καθεται και κοιταει.

Έκτος και αν τον θες να σου κραταει τη μπαρα μη σου φυγει οταν κανεις ξαπλωμενος στηθος.

Τώρα σοβαρά; Ένας personal trainer που κάνει σωστά τη δουλειά του, όταν κάθεται και κοιτάει δεν ατενίζει απλά το υπερπέραν. Εφαρμόζει γνώσεις που καθόταν 4 χρόνια και μάθαινε. Αν ο άλλος θέλει να πληρώνει 5 ευρώ για αυτό, μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει καλά.

Δημοσ.

Λοιπόν θα με 2 ευρώ θα πάρεις ένα λουκάνικο και 3 ευρώ θα δώσεις για καλάμι σπάγκο κτλ... δέσε το λουκάνικο στην μια άκρη του καλαμιού και το καλάμη στην ραχοκοκαλιά τους σκύλου έτσι ώστε να προεξέχει στο κεφάλι του..

Το σκυλί θα τρέχει να φάει το λουκάνικό και εσύ θα τρέχεις να πιάσεις το σκυλί θα σταματήσεις όταν το προφτάσεις

Να personal trainer και με 5 ευρώ άπαξ όχι την ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγαινε σε εναν λεπον και πες του πως του δινεις 5 ευρω την,αν δεν γελασει στα μουτρα σου ειναι ο κατάλληλος για σενα.

Δεν σεβεσαι την δουλεια,ουτε αυτος την δικη του..

καμια επαφη

Μπορείς να μου πεις πόσοι personal trainers είναι άνεργοι? Αρκετοί με πτυχία δουλεύουν σε καφετέριες ταβέρνες μπαρ κτλ και περνουν κάτι λιγότερο από 30 τη μέρα. Δεν θέλουν να ασκήσουν το επάγγελμα που σπούδασαν για 5 ευρώ την ώρα αλλά προτιμάνε να είναι άνεργοι η να δουλεύουν σε άλλες δουλειές εκτός της ειδικότητας τους.

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις πόσοι personal trainers είναι άνεργοι? Αρκετοί με πτυχία δουλεύουν σε καφετέριες ταβέρνες μπαρ κτλ και περνουν κάτι λιγότερο από 30 τη μέρα. Δεν θέλουν να ασκήσουν το επάγγελμα που σπούδασαν για 5 ευρώ την ώρα αλλά προτιμάνε να είναι άνεργοι η να δουλεύουν σε άλλες δουλειές εκτός της ειδικότητας τους.

Αυτό τι σχέση έχει με αυτόν που επιλέγει να ασκήσει το επάγγελμα του και να μην ζητάει 5 ευρώ την ωρα;

Δημοσ.

Λοιπόν θα με 2 ευρώ θα πάρεις ένα λουκάνικο και 3 ευρώ θα δώσεις για καλάμι σπάγκο κτλ... δέσε το λουκάνικο στην μια άκρη του καλαμιού και το καλάμη στην ραχοκοκαλιά τους σκύλου έτσι ώστε να προεξέχει στο κεφάλι του..

Το σκυλί θα τρέχει να φάει το λουκάνικό και εσύ θα τρέχεις να πιάσεις το σκυλί θα σταματήσεις όταν το προφτάσεις

Να personal trainer και με 5 ευρώ άπαξ όχι την ώρα.

Σωραιος έλιωσα.

Και για να βοηθήσουμε λίγο και τον TS δες λίγο το παρακάτω θα μάθεις αρκετά πράγματα:

https://youtu.be/7qM-DRn10SE

Αυτό τι σχέση έχει με αυτόν που επιλέγει να ασκήσει το επάγγελμα του και να μην ζητάει 5 ευρώ την ωρα;

Προτιμάει δηλαδή να είναι άνεργος να πέρνει 0 ευρώ τη μέρα η να κάνει άλλη δουλειά από αυτή που σπούδασε από το να δουλέψει με λιγότερα? Θα πάμε μπροστά πιστεύω σαν χώρα αν σκεφτόμαστε έτσι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί σε ποια χώρα παίρνει 5€ ο personal trainer;

Δημοσ.

ναι ρε φίλε αλλά αυτό που δεν σκέφτεσαι ειναι ότι δεν πάει 5*8=40...

ξέρεις κανέναν που να κάνει 8ωρο πρόγραμμα γυμναστικής;

εγώ σου λέω 2ώρο...

οκ άρα θα πρέπει (για να πάρει τα λεφτά που λές ) να βρει 4 ξεχωριστά άτομα για να συμπληρώσει 8ώρο

αλλά και πάλι δεν ειναι έτσι..

Γιατί τα 4 αυτά άτομα δεν θα είναι το ένα διπλα στο άλλο το ένα μπορεί να μένει κέντρο το άλλο Χαλάνδρι κτλ κτλ

άρα εσύ για να πας 4 φορές πέρα δώθε θα ξοδεύεις χρόνο και καύσιμα εγώ σου λέω συνολικά 2 ώρες (που πιστεύω μπορεί να ειναι και παραπάνω)

άρα έχουμε και λέμε 10 ώρες δουλειάς

τώρα πόσους ξέρεις που γυμνάζονται καθημερινά με PT?

άρα και τα 4 άτομα που βρήκε θα το καθένα θα θέλει διαφορετικές μέρες πχ ο ένας δευτέρα πρωί τετάρτη απόγευμα Σάββατο μεσημέρι ..

ο άλλος πέμπτη παρασκευή Κυριακή βράδυ..

κτλ κτλ...

άρα θα πρέπει να κοιτάξεις πως θα βολέψεις το πρόγραμμα σου έτσι ώστε να τους εξυπηρετήσεις και να βρεις πάνω απο 4 άτομα (συγκεκριμένα καμιά ντουζινα και βάλε ώστε να συμπληρώσεις κάθε μέρα το 10ωρο που λέγαμε)

και όλοι αυτοί δεν υπογράφουν κανένα συμβόλαιο πως θα χρειαστούν τις υπηρεσίες σου κάθε μήνα βρέξει χιονίσει αλλά κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να ψάχνεις νέους πελάτες με άλλες ελεύθερες ώρες κτλ κτλ και θα πρέπει να τους βολέψεις κτλ κτλ...

Ε και ναι αν ήταν να περάσεις απο τόσο άγχος και ψάξιμο (το ψάξιμο για νέους πελάτες και η διαφήμιση -πχ απλά πράματα έκδοση κάρτας κτλ- απο μόνα τους κοστίζουν και επιπλέον χρόνο και χρήμα)

για 40 ευρώ το 10ώρο++  μείον βενζίνες μείον φόρους (γιατί και αποδείξεις να μην κόβει δεν μπορεί να δηλώσει 0 εισόδημα... )  ε ναι καλύτερα σερβιτόρος με 20 ευρώ μεροκάματο... πιο άνετα και χωρίς γνώσεις... θα έχεις ρεπό και τιπς (λεμε τώρα :P )

• Like 1
Δημοσ.

ναι ρε φίλε αλλά αυτό που δεν σκέφτεσαι ειναι ότι δεν πάει 5*8=40...

ξέρεις κανέναν που να κάνει 8ωρο πρόγραμμα γυμναστικής;

εγώ σου λέω 2ώρο...

οκ άρα θα πρέπει (για να πάρει τα λεφτά που λές ) να βρει 4 ξεχωριστά άτομα για να συμπληρώσει 8ώρο

αλλά και πάλι δεν ειναι έτσι..

Γιατί τα 4 αυτά άτομα δεν θα είναι το ένα διπλα στο άλλο το ένα μπορεί να μένει κέντρο το άλλο Χαλάνδρι κτλ κτλ

άρα εσύ για να πας 4 φορές πέρα δώθε θα ξοδεύεις χρόνο και καύσιμα εγώ σου λέω συνολικά 2 ώρες (που πιστεύω μπορεί να ειναι και παραπάνω)

άρα έχουμε και λέμε 10 ώρες δουλειάς

τώρα πόσους ξέρεις που γυμνάζονται καθημερινά με PT?

άρα και τα 4 άτομα που βρήκε θα το καθένα θα θέλει διαφορετικές μέρες πχ ο ένας δευτέρα πρωί τετάρτη απόγευμα Σάββατο μεσημέρι ..

ο άλλος πέμπτη παρασκευή Κυριακή βράδυ..

κτλ κτλ...

άρα θα πρέπει να κοιτάξεις πως θα βολέψεις το πρόγραμμα σου έτσι ώστε να τους εξυπηρετήσεις και να βρεις πάνω απο 4 άτομα (συγκεκριμένα καμιά ντουζινα και βάλε ώστε να συμπληρώσεις κάθε μέρα το 10ωρο που λέγαμε)

και όλοι αυτοί δεν υπογράφουν κανένα συμβόλαιο πως θα χρειαστούν τις υπηρεσίες σου κάθε μήνα βρέξει χιονίσει αλλά κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να ψάχνεις νέους πελάτες με άλλες ελεύθερες ώρες κτλ κτλ και θα πρέπει να τους βολέψεις κτλ κτλ...

Ε και ναι αν ήταν να περάσεις απο τόσο άγχος και ψάξιμο (το ψάξιμο για νέους πελάτες και η διαφήμιση -πχ απλά πράματα έκδοση κάρτας κτλ- απο μόνα τους κοστίζουν και επιπλέον χρόνο και χρήμα)

για 40 ευρώ το 10ώρο++ μείον βενζίνες μείον φόρους (γιατί και αποδείξεις να μην κόβει δεν μπορεί να δηλώσει 0 εισόδημα... ) ε ναι καλύτερα σερβιτόρος με 20 ευρώ μεροκάματο... πιο άνετα και χωρίς γνώσεις... θα έχεις ρεπό και τιπς (λεμε τώρα :P )

Το πήγες αλλού τώρα και σεβαστή η άποψη σου. Προφανώς και μπορεί να δουλεύει part time με 4 5 άτομα και να έχει Full time job σε κάποιο γυμναστήριο με κανονικό μηνιάτικο.

Βρήκα αυτή τη σελίδα πως σας φαίνονται οι τιμές?

http://www.dealguide.gr/prosfores/tag/personal-training

Δημοσ.

Προτιμάει δηλαδή να είναι άνεργος να πέρνει 0 ευρώ τη μέρα η να κάνει άλλη δουλειά από αυτή που σπούδασε από το να δουλέψει με λιγότερα? Θα πάμε μπροστά πιστεύω σαν χώρα αν σκεφτόμαστε έτσι.

Ούτε άνεργος θα μείνει, ούτε θα κάνει αλλο επάγγελμα. Αυτο που σπούδασε θα κάνει, επιλέγοντας να ζητήσει αυτά που θεωρεί πως αξίζει και αυτός που εκτιμά τις υπηρεσίες που προσφέρει θα του τα δώσει. Άλλωστε, κρίση και personal trainer ακούγεται λίγο οξύμωρο, δεν νομίζεις ;

Δημοσ.

Ούτε άνεργος θα μείνει, ούτε θα κάνει αλλο επάγγελμα. Αυτο που σπούδασε θα κάνει, επιλέγοντας να ζητήσει αυτά που θεωρεί πως αξίζει και αυτός που εκτιμά τις υπηρεσίες που προσφέρει θα του τα δώσει. Άλλωστε, κρίση και personal trainer ακούγεται λίγο οξύμωρο, δεν νομίζεις ;

Οπότε μένει άνεργος στα λόγια μου ήρθες στο τέλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...