Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eμένα ο personal trainer κοιτάει αν κάνω σωστά τις ασκήσεις για τις αποφυγές τυχόν τραυματισμών.

Επίσης κρατάει ιστορικό από τις ασκήσεις που κάνω (πχ βάρη, επαναλήψεις κτλπ) και ορίζει την πρόοδο μου ως προς αυτές (πότε θα κάνω παραπάνω ασκήσεις, τι ασκήσεις, βάρη κτλπ).
Τέλος, μου κάνει μηνιαίες μετρήσεις (λιπομέτρηση, δείκτης μάζας κτλπ) και μου προτείνει πρόγραμμα διατροφής ανάλογα με τις ανάγκες μου. 

Τιμή δεν ξέρω αν μετράει μιας και είμαι εξωτερικό αλλά πληρώνω 60€ τον μήνα (γυμναστήριο & personal trainer 12 φορές - 2ωρα - τον μήνα) .

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

5 ευρώ την ώρα είναι μια χαρά και πολλά είναι βασικα αν το σκεφτείτε. 5 ευρώ την ώρα είναι 40 ευρώ το 8ωρο 1000+ ευρώ το μήνα δηλαδή. Πάτε δουλέψτε όλη μέρα σαν σερβιτόροι σε καφετέρια μπαρ η δουλειά σε σούπερ μάρκετ και αν πάρετε τόσα να με γράψετε. Και μιλάμε για δουλειές που κουράζεσαι σχετικά.

• Like 2
Δημοσ.

Οχι 5 ευρω την ωρα δεν ειναι μια χαρα ουτε πολλα.

Εξηγησε μου λιγο τον μπακαλιστικο υπολογισμο σου.

5 ευρώ την ώρα είναι 40 ευρώ το 8ωρο 1000+ ευρώ το μήνα δηλαδή

• Like 1
Δημοσ.

5 ευρώ την ώρα είναι μια χαρά και πολλά είναι βασικα αν το σκεφτείτε. 5 ευρώ την ώρα είναι 40 ευρώ το 8ωρο 1000+ ευρώ το μήνα δηλαδή. Πάτε δουλέψτε όλη μέρα σαν σερβιτόροι σε καφετέρια μπαρ η δουλειά σε σούπερ μάρκετ και αν πάρετε τόσα να με γράψετε. Και μιλάμε για δουλειές που κουράζεσαι σχετικά.

Συγκρίνεις επάγγελμα που απαιτεί σπουδές με άλλο που δεν απαιτεί;

Δημοσ.

Τα υπολογίζει λάθος. 
Υπολογίζει πως ένας Personal Trainer θα είναι "κλεισμένος" όλον τον μήνα (25+ μέρες τον μήνα με γεμάτα 8 ωρα) πράγμα "λιγάκι" απίθανο :P

• Like 3
Δημοσ.

Θελω και γω περσοναλ με 5€. Καθως ερχεται, ας φερει κανα καφε και κανα σουβλακι (κοτοπουλο ε)

Δημοσ.

Στο σπιτι οχι στο γυμναστηριο ε γ αυτο ρωτησα δεν ξερω αλλα οπως διαβαζω η γνωμες ειναι διαφορετικες αρα θεωρειτε οτι το κανονικο για 1 ωρα ειναι 5? Η οχι

Δημοσ.

5 ευρω παιρνει ο ανειδικευτος εργατης που λεει ο λογος...

που λεει ο λογος οπως ειπες..

Γιατι γελιεσαι αν νομιζεις οτι παιρνει 5 ευρω ο ανειδικευτος εργατης..

Δημοσ.

Συγκρίνεις επάγγελμα που απαιτεί σπουδές με άλλο που δεν απαιτεί;

Στις μέρες μας που ο καθένας έχει από ένα πτυχίο το συγκρίνω ναι. Και μιλάμε για πτυχίο τεφα που δεν θες και πολλά μόρια για να μπεις. Μια χαρά είναι τα 5 ευρώ εκτός αν προτιμάει κάποιος να είναι άνεργος.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=JA9ABpMdbs4

• Like 11
Δημοσ.

Στο σπιτι οχι στο γυμναστηριο ε γ αυτο ρωτησα δεν ξερω αλλα οπως διαβαζω η γνωμες ειναι διαφορετικες αρα θεωρειτε οτι το κανονικο για 1 ωρα ειναι 5? Η οχι

Στο σπίτι είναι πιο ακριβά ακόμα.

​Το καλύτερο είναι να πας σε κάποιον που θα'χει δικό του χώρο που θα κάνει αποκλειστικά πέρσοναλ, όχι σε κανονικό γυμναστήριο που θα'χει πολύ κόσμο και θ'αποσπάται και εύκολα η προσοχή.

​10-15Ε είναι καλή τιμή γι'αυτό, για να έρθει σπίτι σου φαντάζομαι θα πάει 20+

​Αν θες κάτι πιο φθηνό σου ξαναείπα κοιτάς είτε σεμι-πέρσοναλ είτε σε γυμναστήριο...

Δημοσ.

5 ευρω παιρνει ο ανειδικευτος εργατης που λεει ο λογος...

30 ευρώ το 8ωρο είναι το μεροκάματο στις μέρες μας και αρκετοί δίνουν και 20 και 25 το 8ωρο. Ξεχάσατε σε πια χώρα ζούμε μου φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Στις μέρες μας που ο καθένας έχει από ένα πτυχίο το συγκρίνω ναι. Και μιλάμε για πτυχίο τεφα που δεν θες και πολλά μόρια για να μπεις. Μια χαρά είναι τα 5 ευρώ εκτός αν προτιμάει κάποιος να είναι άνεργος.

Με 5Ε θα πας να γυμναστείς παρέα με άλλους, εκτός αν προτιμάς να μείνεις αγύμναστος...

• Like 1
Δημοσ.

Με 5Ε θα πας να γυμναστείς παρέα με άλλους, εκτός αν προτιμάς να μείνεις αγύμναστος...

Προσωπικά έχω φτιάξει δικό μου γυμναστήριο κάτω από το σπίτι μου εδώ και 4 χρόνια με όργανα πάγκο κτλ και κάνω όποτε θέλω ότι ώρα θέλω. Personal trainer χρειάζεται κάποιος που ασχολείται επαγγελματικά και βγάζει χρήματα από αυτό. Σε κάθε άλλη περίπτωση σου είναι αχρηστος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...