Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι έκανα και πάλι λάθος θεωρώντας καλοπροαίρετες τις προθέσεις σου.

Αποδεικνύεις με κάθε τρόπο ότι δεν δεν καταλαβαίνεις τίποτε από όλα όσα αναφέρονται στα άρθρα και τις συζητήσεις που είναι στη διάθεσή σου.

Είναι προφανές ότι δεν έχει νόημα αυτή η αδιέξοδη συζήτηση μαζί σου και δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο.

Παραδέξου ότι έκανες λάθος και δε ξέρεις τι ισχύει στη πραγματικότητα, και άσε τα σάπια!

Είμαι κακοπροαίρετος επειδή προσπαθώ να σου δείξω ότι κάνεις λάθος? Άλλο πάλι και τούτο. Επειδή εσύ έχεις κολλήσει σε παλιές ιδέες εγώ φταίω?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι εγώ έκανα μια ερώτηση που πιστεύω ήταν σαφέστατη κάποιοι εδώ μέσα πέσανε να με φάνε ,του τύπου αυτοί φταίνε που σου απαντάνε μάθε να διαβάζεις κ άλλα τέτοια , ενώ δεν μου απάνταγαν στην ερώτηση μου παρά μόνο μου έλεγε γιατί αναφέρω 60gHz κ όχι 50 που έχουμε στην Ελλάδα , Άσχετο δηλαδή . Ευχαριστώ τα παιδιά που μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν  για την πραγματική μου ερώτηση . 

Εγώ τα δικά μου συμπεράσματα πάντως τα έβγαλα με αρκετή αναζήτηση κ από το εξωτερικό ότι δηλαδή κ οι τηλεοράσεις πάνε πάνω από 60Ηz απλά τελικά πήρα tv όχι με βάση τα hz γιατί όπως τo ανέφερα κ πιο πάνω, από 1060 κ κάτω κάρτα γραφικών οι εταιρίες έχουν φιμωμένες τις hdmi κ display port αντίστοιχα όποτε δεν ειχε νόημα να δω τα hz γιατί θα έπρεπε να αλλάξω κ gpu .  

Υ.Γ ποιος είναι ο ts που γράφετε ; :-p 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...