Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω κάνεις πλάκα;; ή δεν ξέρεις να διαβάζει;;

Φίλε μου το διάβασα ότι λέει για ελληνικά άλλα με τόσες εκδόσεις κλπ πρέπει να είσαι σίγουρος πριν προχωρήσεις και δώσεις τα λεφτά σου. Υπάρχει έκδοση με ελληνικά χωρίς 800αρα, υπάρχει έκδοση χωρίς ελληνικά με 800αρα που την βαφτίζουν global eu και υπάρχει και αυτή που έχει και ελληνικά και 800αρα και ψάχνω η οποία είναι η 2016102. Όπως είπα και στο αρχικό μου post άμα ήταν για εμένα δεν θα με ένοιαζε και κινέζικα να είχε θα το έφτιαχνα απλά επειδή πάει για δώρο και θέλω να είναι τέλειο για αυτό ρωτάω και ξαναρωτάω.

Ωραία τότε πάρτο από εδώ έτσι όπως το θες http://www.citisshop.com/index.php?route=product/product&product_id=39791

Πριν 1 ώρα το πήρα :D

attachicon.gifIMG_20170605_130011.jpg

Φίλε μου μπορείς να μου επιβεβαιώσεις αν γράφει στο πλάι στο κουτί με κόκκινα γράμματα 2016102 ; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Ναι έχει κανονικά την 800αρα.

Μια ερώτηση μονο. Πηρα τηλ το κατάστημα και μου ειπαν ότι έρχεται με ανταπτορα κ οχι με ευρωπαϊκό φορτιστή. Κατα τα αλλα γραφει global και 2016102.Η υπάλληλος δεν ήξερε κατι παραπάνω.

Το δικό σου που εχει την 800αρα ήρθε με ευρωπαϊκό φορτιστή; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μια ερώτηση μονο. Πηρα τηλ το κατάστημα και μου ειπαν ότι έρχεται με ανταπτορα κ οχι με ευρωπαϊκό φορτιστή. Κατα τα αλλα γραφει global και 2016102.Η υπάλληλος δεν ήξερε κατι παραπάνω.

Το δικό σου που εχει την 800αρα ήρθε με ευρωπαϊκό φορτιστή; Ευχαριστώ!

Ναι κανονικό φορτιστή έχει .

post-330623-0-95560600-1497561640_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...