Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω ειμαι και εγω για ενα ολοκληρωμενο σαν το sony απλα δεν ξερω αν αξιζει η διαφορα απτο lg που ειχα.γιαυτο μιλησα για ανανεωση

Ολα σχετικα ειναι,αναλογα τις προσδοκιες του καθενος.Δηλαδη μπορει να δωσεις 350 ευρω και μετα να πεις , πατατα , καλυτερα να εδινα μονο 50 ευρω για δυο δορυφορους.Η να δεις και μεγαλη διαφορα .

Τι θα εκανα στην θεση σου, η μαλλον τι εκανα στην θεση σου για τον αδελφο μου.Πηρα με 80 ευρω δυο ηχεια βασης μεταχειρισμενα (συγκεκριμενα heco victa ) , το αντιστοιχο κεντρικο καινουργιο με 80 ευρω , ενα μεταχειρισμενο sub 10 '' με 120 ευρω και ενα μεταχειρισμενο πολυκαναλο απο εδω (το ινσομνια εννοω ) με 130 ευρω , που υποστηριζει hd ηχο.Πισω δυο παλιους δορυφορους sony.

Και τα magnat ειναι καλα.

Προφανως τα μεταχειρισμενα εχουν ενα ρισκο , αλλα σκεψου την διαφορα ποιοτητας, χαρακτηριστικων και δυνατοτητας διαφορων συνδεσεων.

Αλλα ειπαμε, αυτα ειναι απλα...προτασεις  :-)

ps.Mε αλλο ενα 50ρικο βρισκεις και bd player

Δημοσ.

ευχαριστω για τον χρονο σου παντως απο οτι μου ειπε ενας γνωστος μου ειναι δυσκολο να καουν ετσι δυο ηχεια και μαλλον ειναι καποια πλακετα απο τις εξοδους του player κατι που δεν ξερω αν φτιαχνεται και με τι κοστος αλλα οπως ειπα και πριν μαλλον λεω να παρω το sony μιας και μετα ξεφευγεις πολυ σε τιμη για κατι ανωτερο και τα πιο χαμηλης αξιας οπως πχ το samsung ht j5500 και το Lg lhb 625 oi κριτικες τους ειναι μετριες στο συνολο

αν καποιος εχει καποια αλλη προταση σε αυτο το budget για ενα αξιοπρεπες 5.1 με καλη λεπτομερεια για bluray και παιχνιδια ps4 ειναι καλοδεχουμενη :)

ειναι κριμα να μην απολμβανεις καλο ηχο με 55αρα samsung και ps4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...