ina Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη home cinema 5.1 για το σαλονι μ για χρηση για την τηλεοραση γενικα, για ταινιες αλλα κ για μουσικη (οχι κ τοσο).. θελω τα μπροστα να ειναι κολωνατα και τα πισω στον τοιχο.. το budget μου ειναι 500-550 το πολυ.. Η τηλεοραση ειναι η Samsung UE43JU6000 43" Ο χωρος του σαλονιου ειναι : 2,70 x 3,40 1
heavyrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Το Sony bdv e4100 η το lg lhb645 νομιζω θα καλυψει πληρως το χωρο σου. Δεν χρειαζεται ουτε το επιτρεπει το budget σου κατι μεγαλυτερο/δυνατοτερο.
ina Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 με καλυπτουν κ τα δυο ? θελω να συνδεσω μονιμα την τηλεοραση κ εχω κ ενα android box προς το παρων
heavyrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 δεν μπορω να ξερω τις αναγκες σου αλλα βασει χωρου και budget ειναι η καλυτερη λυση, ο,τι θες συνδεεις πανω, εχουν και usb για στικακι με ταινιες/μουσικη
vrwmiaris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Στα 229 έχει το ΜΜ το Samsung J5150, το έχω και είναι τζιτζιλονι
ina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δεν με καίει για κάτι πιο οικονομικό γιατί θα μ το πάρουν δώρο ????.. απλά το budget δεν θέλω να ξεπερνάει τα 500
Kazama88 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Στα λεφτα αυτα θα επαιρνα εναν rx-381 και μια 5αδα taga harmony ή magnat...
heavyrain Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Στα λεφτα αυτα θα επαιρνα εναν rx-381 και μια 5αδα taga harmony ή magnat... Εννοειται, αλλα ξεπερνουν το budget κατα πολυ, ειδικα αν βαλεις μεσα και το sub και το player
ina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Με μπερδεψατε τώρα.. τι αξίζει τελικά? Για ολοκληρωμένο σύστημα
SpirosZ68 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δυστυχως το μπατζετ των 500 ευρω βρισκεται οριακα εξω απο το κατωτατο οριο για να πας σε διακριτες μοναδες ηχειων-ενισχυτη που να εξασφαλιζουν αισθητα καλυτερη αποδοση απο καποιο φτηνο ολοκληρωμενο συστημα των 350ευρω.Συγκεκριμενα αν πας σε διακριτες μοναδες θα χρειαστεις ενα ενισχυτη, π.χ Site: αυτον 5 ηχεια, πχ αυτα https://www.skroutz.gr/s/396127/Magnat-Monitor-Supreme-5-0-Set-802.htmlH ξεχωριστα αυτο για κεντρικο https://www.skroutz.gr/s/3919375/Magnat-Monitor-Supreme-Center-252.html και 4 Site: τετοια για L/R & surround (συνολο περιπου 230ευρω)+ ενα subwoofer οπως πχ αυτο http://www.e-shop.gr/onkyo-skw-208-bass-reflex-powered-subwoofer-black-p-PER.707023Και φυσικα θα πρεπει να υπολογισεις και το επιπλεον κοστος των καλωδιων που θα χρειαστεις για να τα συνδεσεις.Το αποτελεσμα θα ειναι σαφως καλυτερο αλλα το οριο των 500 ευρω θα ξεπεραστει.Αφου ειναι δωρο, μπορεις να ζητησεις οτι μπορεις να παρεις απο αυτα και να συμπληρωσεις μονος σου αργοτερα οτι δεν χωραει στο αρχικο μπατζετ (πχ τα surround η το κεντρικο ηχειο) Σημειωτεον οτι σου εβαλα τις οικονομικοτερες κατα την γνωμη μου επιλογες. Υπαρχουν και φτηνοτερα αλλα πιστευω οτι θα κατεβεις πολυ σε πιστοτητα στα πιο φτηνα.
ina Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Σκέφτομαι να πάρω ένα έτοιμο όπως το LG κ όσο με καλύψει.. γιατί όπως λες το άλλο ξεφεύγει κ θα αργήσω να το μαζέψω
forlorn_hope Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Για να μην ανοιξω αλλο θεμα φανταζομαι μπορω να κανω μια παρεμφερη ερωτηση εδω.ψαχνω και εγω ενα home cinema μιας και το παλιο τα εφτυσε μετα χρονια χρησης ξαφνικα δεν παιζουν 2 ηχεια.παρεπιπτοντως ειναι το lg ht503 το οποιο με καλυπτε απολυτα τοσα χρονια.η χρηση του θα ειναι σχεδον αποκλειστικα συνδεδεμενο με ps4 για παιχνιδια και ταινιες blueray οποτε η εικονα του συστηματος δεν με ενδιαφερει.ειμαι πολυ κοντα να παρω αυτο που αναφερθηκε πιο πανω το sony bdve 4100 και θα θελα και εγω μια γνωμη Επισης εχω ενα αρκετα καλο στερεοφωνικο συστημα αποκλειστικα για την μουσικη μου με ενισχυτη και player yamaha και ηχεια roister και ηθελα να ρωτησω υπαρχει τροπος να τα κανω ολα αυτα συνδεση με το playstation και να προσθεσω δυο ηχεια να το κανω 5.1?αν ναι αξιζει να μπω στην διαδικασια η θα με καλυψει ενα συστημα σαν το sony?να πω τελος οτι καλη η ενταση αλλα περισσοτερο θα με ενδιεφερε η λεπτομερεια και η ποιοτητα γιατι θα ειναι οπως ειπα μονο ταινιες και παιχνιδια ps4
bluesattack Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Tα γραφεις λιγο μπερδεμενα ομως.Τι ακριβως εχεις ? 3 ηχεια lg + sub και δυο ηχεια roister + δικαναλος ενισχυτης ? Αν στο lg δεν παιζουν δυο ηχεια γιατι δεν παιρνεις δυο φθηνους δορυφορους ? Αφου σε καλυπτει κιολας. Aν θες να βαλεις τα roister το προβλημα ειναι να τα συνδεσεις και στον δικαναλο για μουσικη και στον πολυκαναλο.Aυτο θα λυνοταν αν ο δικαναλος ειχε ht passthrough (direct in) 1
forlorn_hope Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Το να παρω δυο δορυφορους η αληθεια ειναι δεν το σκεφτηκα γιατι θα ηθελα με την ευκαιρια να το ανανεωσω κιολλας να παω σε κατι καλυτερο ασχετα αν με καλυπτε εξαλλου περασαν και τς χρονια και η τεχνολογια προχωραει. Οσο για το τι εχω ναι ειναι αυτα που ανεφερες αν και τα υπολοιπα ηχεια του lg δεν τα συμπεριελαβα.μιλουσα μονο για 2 ηχεια συν τον ενισχυτη αλλα απο οτι μου λες ειναι μεγαλη διαδικασια της συνδεσης. Παρεπιπτοντως ο ενισχυτης του στερεοφωνικου ειναι ax 397 και δεν ξερω καν αν ειναι τετοιος που λες. Απο οτι βλεπω ειμαι και εγω για ενα ολοκληρωμενο σαν το sony απλα δεν ξερω αν αξιζει η διαφορα απτο lg που ειχα.γιαυτο μιλησα για ανανεωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα