frozex Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Λοιπόν θα δώσω και screenshots παρακάτω αλλά περιγράφω και λίγο το θέμα. Πριν 2 βδομάδες έκανα φορμάτ στο pc μου και του έβαλα win 7 ultimate. Όλα καλά μέχρι προχθές, από προχθές κάθε φορά που κλείνω και ανοίγω τον υπολογιστή χάνεται ότι έχω "καρφιτσώσει" στην γραμμή εργασιών και υπάρχει και μία ανακατάταξη των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας. Αυτό που βλέπω εγώ είναι κάτι το αδιάφορο και θα μπορούσα να το αφήσω έτσι, αλλά επιδή δεν μου φαίνεται λογικό αυτό που γίνεται θα ήθελα να με βοηθήσετε να το λύσω. Έχω ψάξει το windows update και τους drivers της κάρτας και είναι όλα ενημερωμένα. Επίσης θέλω να πω πως προχθες που μου πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα το pc στον broswer σερνόταν και το ping μου στα παιχνίδια ήταν πολύ υψηλο (απλώς το αναφέρω). πριν μετά Επίσης το παρακάτω μου το εμφανίζει απο την 2η μέρα μετά το φορμάτ όταν ανοίγω τον υπολογιστή αλλά όχι κάθε φορά, όποτε το θυμηθεί. Για αυτό το θέμα έχω ψάξει στο ιντερνετ αλλά δεν με βοήθησε κάτι.
frozex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Κατέβασα malwarebytes, το έτρεξα από safe mode, βρήκε κάτι, το έσβησα. Restart το pc τρεις φορές, και τις τρεις φορές μου βγάζει το παρακάτω. Επίσης το πρόβλημα δεν λύθηκε.
RexMundi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το πρόβλημα με την γραμμή εργασιών το έχω και εγώ μετά από update του Win 7 home στο laptop. Κάθε φορά που εκκινεί ο υπολογιστής λείπουν τα εικονίδια. Μόλις σύρω ένα από αυτά (π.χ. Firefox) πάνω στη γραμμή εργασιών εμφανίζονται όλα ξανά! Τρέχω ΒitDefender και Malwarebytes Premium στον υπολογιστή και δεν υπάρχει κανένα θέμα με malware και ιούς. Κάτι από το τελεύταιο Windows Update νομίζω θα το έχει προκαλέσει αλλά δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ.
frozex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Και εγώ δοκίμασα να το κάνω αυτό με σύρσιμο από πάνω αλλά τίποτα. Όταν μπήκα σε safe mode τα εμφάνισε κανονικά αλλά μετά το restart το ίδιο παλι. Επίσης ενημερώσεις εγώ έκανα πριν μέρες από την εμφάνιση του προβλήματος.
GReaperEx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Έχεις ελέγξει αν είναι σωστά συγχρονισμένη η ημερομηνία και ώρα του συστήματος? Ρωτάω επειδή μου έκανε παρόμοια κόλπα όποτε έβγαζα το τροφοδοτικό και η ώρα γυρνούσε στο default.
alexisnik19911 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 το δοκιμασα στο συστημα μου (Win 7 Pro 64bit SP1) και δεν μου κανει αυτο το προβλημα που αναφερεις.μαλλον το θεμα σου ειναι απο καποιο προγραμμα που εχεις βαλεις --μπορει να εχει σχεση με το σφαλματα που σου βγαζει στην εκκινηση--και κανει conflict
RexMundi Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δοκίμασα τις λύσεις από εδώ Site: αλλά τίποτε δεν δούλεψε. Όταν επανεκκινώ τον explorer.exe από την διαχείριση εργασιών τα εικονίδια εμφανίζονται, αλλά με την επαννεκίνηση του υπολογιστή ξαναχάνονται.
Alex-V Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 χμμμμμμμμμμμμ......... https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool κατεβασε το καθαρο iso των 7 απο εδω. εχει οποια εκδοση θες
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Τα 7άρια είναι πλήρως ενημερωμένα ή έχεις κόψει τις ενημερώσεις; Για τα τρία παράθυρα σφαλμάτων δες το παρακάτω που βρήκα σε ξένο φόρουμ. When booting I get error message under "asus setup" 105814 Log.iniis Lost? Hi, you probably ran Ccleaner or similar and deleted this log file from your temporary folder, that is in use by a scheduled task. Open Task scheduler and expand the" task scheduler library". Open Asus and select the " i-setup" task , delete it, and you are done. Για το wmi, απενεργοποίησε το samsung magician από την εκκίνηση στοιχείων και δες πως θα πάει. Τέλος... πότε πρόλαβες ρε θηρίο μέσα σε δύο εβδομάδες να μολυνθείς:
frozex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 χμμμμμμμμμμμμ......... https://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/67-microsoft-windows-and-office-iso-download-tool κατεβασε το καθαρο iso των 7 απο εδω. εχει οποια εκδοση θες καθαρό είναι, το έχω περάσει σε αρκετούς υπολογιστές. Τα 7άρια είναι πλήρως ενημερωμένα ή έχεις κόψει τις ενημερώσεις; Το γράφω και στην αρχή, είναι όλα πλήρως ενημερωμένα. Για τα τρία παράθυρα σφαλμάτων δες το παρακάτω που βρήκα σε ξένο φόρουμ. Θα το κοιτάξω σε λίγο, πάντως δεν έτρεξα τπτ τύπου ccleaner. (εδώ να πω πως κάνω πάντα εκκαθάριση δίσκου πριν από κάποιο scan και μου έσβησε 4GB αρχεία) Για το wmi, απενεργοποίησε το samsung magician από την εκκίνηση στοιχείων και δες πως θα πάει. Τέλος... πότε πρόλαβες ρε θηρίο μέσα σε δύο εβδομάδες να μολυνθείς: ιδέα δεν έχω... αν και δεν κράτησα screenshot από αυτό που βρήκε το malwarebytes αλλά νομίζω είναι κάτι το υπερβολικό. από την στιγμή που το έσβησα εκείνο και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα κάτι άκυρο θα ήταν. εδώ υπάρχει κάτι το παράξενο. τώρα η εκκαθάριση δίσκου μου δείχνει το παρακάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα