ASFE Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Τις τελευταιες μερες (και σημερα πιο εντονο απο ποτε) αντιμετωπιζω προβλημα με το κινητο και το wifi.Τι θελω να πω...Οσο το δουλευω το κινητο και χαζευω ολα καλα...Το παραταω σβηνει η οθονη οκ.Παω μετα απο κανα 10λεπτο πχ να δω κατι...αφαντο το wifi...Και μολις βαζω το δαχτυλικο αποτυπωμα μου γραφει <συνδεση με το δικτυο>...Τι γινεται? Ουτε εξοικονομηση εχω, οκ και ενα σχετικα τουμπανακι ρουτερ εχω (fritz 7490) και νορμαλ συνδεση 11-1 adsl...Το ολο θεμα ειναι πολυ εκνευριστικο γιατι περιμενεις πχ ενα μηνυμα στο viber, δεν ερχεται και πρεπει να ανοιξεις το κινητο,να συνδεθει για να ερθει...
saruman123 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καμία φορα συμβαίνει. Εγώ έχω μια εφαρμογή και με έχει σώσει πολλές φορές . Wifi Fixer λέγεται,αλλά πρέπει να κατεβάσεις και την Donate έκδοση για να δουλέψει σωστά .
hellojim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Σε άλλο wifi κάνει το ίδιο ή μόνο στο σπίτι? Δοκίμασε να κάνεις ένα wipe cache partition, επίσης ένα reset των Internet settings μπορείς να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα