Προς το περιεχόμενο

ISDN Modems

Π. Παπαδάκης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ISDN Modem FRITZ και συναντώ προβλήματα κατά την σύνδεσή μου με το διαδίκτυο. Το περίεργο είναι ότι όταν ενεργοποιώ τον υπολογιστή μου συνδέομαι αμέσως, εάν όμως αποσυνδεθώ και προσπαθήσω να επανασυνδεθώ, με πληροφορεί ότι η σύνδεση είναι κομμένη. Εχει κανείς αντιμετωπίσει οπαρόμοια προβλήματα;;

Δημοσ.

poio fritz exeis?? ego me fritz!card usb ver2.0 i moni fora pou to synantao afto einai me otenet otan aposyndetho i me exei petaksei kai prospathiso AMESOS meta na ksnasyndetho mou dinei invalid username/password alla an kano apopeira meta apo 2' einai ola ok. me forthnet den eixa pote prob. :)

Δημοσ.

Εχω το Fritz! Card PCI 2.0 αλλά όπως είπα, εμένα μου δίνει το μήνυμα "Protocol error layer 2" και δεν μπορώ να ξανασυνδεθώ, όσο και αν ξαναπροσπαθήσω. Θα πάρω και την αντιπροσωπεία τηλ. να δούμε τι θα μου πεί. Είναι περίεργη κατάσταση πάντως.

Δημοσ.

file ase tin antiprosopia!! ego epikoinonisa me to support tis etairias perigrafontas to prob pou eixa me ena bluefritz wireless isdn modem kai mou apantisane se 20ores!!!! de xaneis tpt na to kaneis.. ;) exoune ekpliktiko aftersales!!!

Δημοσ.

Φίλε μου,σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Παρ' όλα αυτά η Τεχνικός της αντιπροσωπείας ήταν καλά κατηρτισμένη και μου έδωσε μερικές ιδέες που με βοήθησαν να εντοπίσω το πρόβλημα. Απλώς ήθελε να ειδοποιήσω το τηλεφ. κέντρο του ΟΤΕ να κανονίση ώστε να ενεργοποιήση μονίμως το led του link στο Net modem. Ηταν τόσο απλό, αλλά κανείς δεν μπορούσε να το φαντασθή!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...