raconteurs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 καλησπερα Το συστημα μου ειναι asus b150m , i3 6100, gtx gigabyte 1050ti , xfx 550 , samsung t24e390 Προσφατα αγορασα την καρτα γραφικων και αντιμετωπιζω ενα προβλημα του οποιου δεν γνωριζω την αιτια οποτε sorry αν το θεμα δεν ανηκει εδω και παρακαλω να μεταφερθει οπου ανηκει . Παιζοντας λοιπον nba 2k17 γυρω στο 20λεπτο απ οτι καταλαβα.. η οθονη μαυριζει και μου βγαζει no signal. Διαβασα πολλα ψαχνοντας αλλα οι περισσοτεροι λενε οτι αναγκαζονται να κανουν restart ενω σε μενα με ενα απλο αριστερο κλικ ξανα αναβει η οθονη αφου το παιχνιδι συνεχιζει να τρεχει κανονικα...!! επομενως δεν μπαινει το pc σε sleep . Εχω απενεργοποιημενα ολα οσον αφορα προστασια οθονης και αδρανοποιηση καθε ειδους τοσο απο windows οσο και απο οθονη , κατεβασα msi afterburner και ειδα οτι δεν παιζει θεμα με θερμοκρασιες gpu + cpu αφου max ηταν 63 . (σε αλλο game δεν ειδα κατι παρομοιο αλλα δεν εχω βαρια games ..) γνωριζει κανεις που μπορει να οφειλεται? Επειδη ειναι προσφατη η αγορα της καρτας ειπα μηπως εχει θεμα και εγω καθομαι.. Μπορω να την τεσταρω καπως να ειμαι σιγουρος οτι ειναι οκ ?
GiannisDrakos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Καλημέρα το πρόβλημα μπορεί και να οφείλεται στο τροφοδοτικό από τη λες γιατί εχεις μια πολύ καλή κάρτα γραφικών και μπορει το τροφοδοτικό να μην υποστηρίζει τα wat της καρτας σου και να σβήνει. Προσπάθησε να χαμηλώσεις τα γραφικά στο παιχνίδι για να μην χρειάζεται η καρτα γραφικών να παίρνει περισσότερο ρευμα και να υπερφόρτωση το τροφοδοτικό και να σβήνει
raconteurs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 ευχαριστω για την απαντηση. δεν ειπα οτι εχω καλη καρτα γραφικων , ειπα οτι την αγορασα προσφατα και γι αυτο φοβαμαι μην εχει προβλημα, αν ειναι να την στειλω.. τωρα ρε συ το τροφοδοτικο ειναι 550w bronze και το pc εχει πολυ μικρες απαιτησεις σε ρευμα οπως και η καρτα... θα το δοκιμασω παντως
thor777 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Φίλε αφου σου το κανει μονο στο NBA μάλλον το προβλημα είναι στο παιχνίδι. Κανε ξανα εγκατάσταση του παιχνιδιου, δεν ξερω αν είναι και αυθεντικό η το πηρες δωρο απο τον θειο. Δεν βλέπω κατι που να παραπέμπει σε προβλημα hardware. 1
raconteurs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 δωρο ειναι ναι αλλα δεν ειναι οτι κρασαρει το παιχνιδι αφου συνεχιζει κανονικα να τρεχει, η οθονη σβηνει και σκεφτηκα οτι σταματαει να στελνει σημα η καρτα. παρολα αυτα διαβαζοντας κατι σχετικο το δοκιμασα χωρις gamepad και δεν εσβησε...δεν ξερω τι παιζει. τελοσπαντων ειπα μπας και το χει παθει καποιος . thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα