varitimos84 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 α.. εσυ ανεβηκες level δε θελω να μπω στην διαδικασια να ανοιξω τρυπες κ επιπλεον δε πολυ καταλαβα την διαδιακασια τροφοδοσιας που εκανες, δε φτανουν οι γνωσεις μου τοσο ψηλα.... το μεσημερι θα παω στο παλιο σπιτι στην αποθηκη να δω αν εχω το παλιο τροφοδοτικο..κ θα βαλω τις ψυκτρες.. απλως πρεπει να τις κολλησω με θερμοαγωγιμη παστα αποτι καταλαβα..... οσο για τις μπαταριες.. οι 7,2 ειναι στα 15€ και οι 9 στα 18€ η καθεμια (χωρις μεταφορικα) οποτε λες καλυτερα να παω για τις 9?
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εγώ πήρα τις εννιάρες τελικά, από eshop που δεν έχει μεταφορικά με 17 περίπου την μια. Στις εικόνες δες το σύστημα ψύξης. Ναι βάζεις (φθηνή) πάστα και δυο-τρεις σταγόνες κόλλα στιγμής. Το τροφοδοτικό μην το αφανείς αν δουλεύει, αμαρτία είναι. Αν θες θα ψάξω αν βρω σε λίγες μέρες να σε στείλω, αν έχω.
varitimos84 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 μολις εδωσα κ εγω παραγγελια τις 9αρες απο eshop.. βρηκα το χαλασμενο τροφοδοτικο.. το ανοιξα.. πηρα απο μεσα τις ψυκτρες... οποτε.. οταν μου ερθουν αγορασω κ μια παστα.. κ ξεκιναω την συναρμολογηση.. βρηκα κ ενα ανεμηστηρακι που ειχα ξεχασμενο αυτο θα πρεπει να δινει αερα η να παιρνει ... αλλα αν δεις στην φωτο που εχω .. ο χωρος ειναι πολυ περιορισμενος... κ δε ξερω κατα ποσο θα μπορεσει το ανεμηστηρακι να κανει δουλεια..... στο δεξι κοκκινο βελακι μονο μπορει να μπει.. οπου ειναι η πισω πλευρα του ups .. απο πισω ειναι οι πριζες
varitimos84 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 οποτε θα "βγαζει" τον αερα απο τις πριζες......... δε θα κανει κακο στις πριζες που θα πεφτει πανω ζεστος αερας?
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 O αέρας που θα βγάλει δεν είναι τόσο καυτός ώστε να έχουν θέμα οι πριζες
varitimos84 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 α.. οκ.. πολυ ωραια.. τωρα μενει να δω.. πως θα βγαλω απο το κουτι τροφοδοσια γτ το κουτι μου ειναι κλειστο απο παντου..
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εγώ το έκανα με ένα pci slot cover (δυστυχώς δεν έβγαλα φωτογραφία), και δυο βύσματα που φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασα.
varitimos84 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 ναι.. σωστος... κατι τετοιοι παιζει...
varitimos84 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) ερωτηση...απο πισω το ups εχει 3 πριζες.. 1 bypass-output κ 2 ups-output.. τι διαφορα εχουν?δινουν το ιδιο ρευμα στο τροφοδοτικο? εννοω.. υπαρχει περιπτωση να επηρεαζει το αν δινει επαρκή ρευμα το τροφοδοτικο στο συστημα του pc? (σκληροι, cd-rom, καρτα γραφικων, επεξεργαστη κλπ)και αυτο το load level τι ειναι??στην bypass outputστην ups output Edit1: σημερα ειχαμε την 1η πτωση ρευματος για μερικα δευτερα... Δεν αντεξε το ups.. κ εσβησε , με αποτελεσμα να σβησει ακαριαια κ το pc...δε θα επρεπε κανονικα να κρατησουν οι μπαταριες ανοιχτο το pc? + Οτι θα επρεπε να παραμεινει ανοιχτο κ το ups... Τι σκατα καινουριες μπαταριες φοραει ...... Edit2: εκανα μια δοκιμη, εβγαλα απο την πριζα το ups.. ενω αρχισε να βαραει, ο υπολογιστης εσβησε.. ενω θα επρεπε να κανει shut down σε 30sec Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2017 από varitimos84
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα