GrigM Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 GrigM έχεις πιάσει ποτέ s7 edge στα χέρια σου ? Γιατί έχω που το είχα 6 μήνες μόνο αηδία δεν ήταν. Οθόνη και κάμερα οι καλύτερες που έχω δει,και γενικά από τα καλύτερα android που υπάρχουν. Ειδικά τώρα που κάνει 450€ έιναι το απόλυτο value for money ! Ναι εχω πιασει. Οταν βγηκε, 20' στο καταστημα. Τα πρωτα 5' απλα θαυμαζα τον μεγαλειο του design του. Τα επομενα 15' προσπαθουσα να καταλαβω πώς γινεται ενα τετοιο κινητο να εχει λοξιγκα, στο πιο απλο πραγμα που ειναι να κανεις δεξια αριστερα τις επιφανειες και να κανεις εναλλαγες απο browser σε messages και store. Για πες... με ενδιαφέρει να ακούσω τι έχω πάθει. Αυτο που επαθες, ειναι οτι εδωσες μια περιουσια για ενα πανεμορφο κινητο, γεματο αχρηστες εφαρμογες, που ξεχναει τι θα πει updates και οταν το πιεσεις λιγο παραπανω το πιανει λοξιγκας. Προσωπικη μου παντα γνωμη, απ την εμπειρια μου με αυτο και τα 10αδες videos αποδοσης που εχω παρακολουθησει. Υ.Γ. Παντα με το οτι δε γνωριζω, τι κατηγοριας user εισαι.
koutsis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ναι εχω πιασει. Οταν βγηκε, 20' στο καταστημα. Μάλιστα. Το είδες πριν ένα χρόνο για 20' σε ένα κατάστημα ! Επέτρεψε μου λοιπόν εγώ που το είχα για 8 μήνες (και έχοντας πάρει και το update σε nougat) να ξέρω λίιιγο καλύτερα από σένα ! Το ξαναλέω,το κινητό είναι το απόλυτο value for money και δεν κολλάει πουθενά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα