Da_rudakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Φαντάζομαι αν βάλω 3 τέτοια θα δουλεύουν στη μέση συνήθως, οπότε οκ.. Με τη Gigabyte που μου πρότεινες, υποθέτω θα μπορώ να τα χαμηλώνω για βράδυ αν θέλω έτσι (i5); Το τροφοδοτικό που είπες συνεχίζει να με καλύπτει σε αυτά;
mindtrapper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δεν την κοίταξα καν αλλά δεν παίζει να έχει η μητρική υποδοχές και να μπορεί να ρυθμίσει 3 ανεμιστήρες και τον ανεμιστήρα της ψύκτρας. Δώσε ενα 20άρικο και πάρε εσωτερικό hub sata powered που απλά το συνδέεις στο 4πινο της CPU και μετά πάνω σε αυτό μέχρι 8 ανεμιστήρια, ή κάπου εκεί. Μπορούν να ρυθμίζουν και duty cycle σε 3πινους ανεμιστήρες. Δεν βολεύει μόνο αν βάλεις πάνω ανεμιστήρες τελείως διαφορετικούς, με τελείως διαφορετικά rpm κτλ. 1
Da_rudakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παίδες 2 ερωτησουλες ακομα.. Αντι να μπλέκω με hub για ανεμιστήρες καθως το θέλω αθόρυβο,μηπως να ριξω 2 τέτοιους να ησυχάσω;; Βλέπω καλή ροη και αθόρυβο ανεμιστήρα.. https://www.skroutz.gr/s/3698760/Noctua-NF-S12A-ULN.html Και η 2η ερώτηση είναι,η κάρτα γραφικών μου είναι η ge force gts 450 τελικά,την κρατάω ή αφήνω του i5 7400 την onboard ;
tanasen01 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παίδες 2 ερωτησουλες ακομα.. Αντι να μπλέκω με hub για ανεμιστήρες καθως το θέλω αθόρυβο,μηπως να ριξω 2 τέτοιους να ησυχάσω;; Βλέπω καλή ροη και αθόρυβο ανεμιστήρα.. https://www.skroutz.gr/s/3698760/Noctua-NF-S12A-ULN.html Και η 2η ερώτηση είναι,η κάρτα γραφικών μου είναι η ge force gts 450 τελικά,την κρατάω ή αφήνω του i5 7400 την onboard ; overkill τόσα λεφτά για ανεμιστήρες, τη gts μπορείς και να την κρατήσεις απλά και μόνο για να μην δεσμεύεις ram του συστήματος όταν παίζει κάποιο game, διαφορετικά είναι πάνω κάτω ίδιας απόδοσης με HD630 του 7400 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα