ilouko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα εδώ και λίγο καιρό μου έρχεται συνεχώς απο το outlook το mail "One or more folders in your mailbox have name conflicts with others or system reserved names. Folders with these names can't be downloaded by your IMAP e-mail program. Notes Please connect to your mailbox using your Web browser and rename those folders. Once renamed, those folders will be displayed in your IMAP e-mail application correctly." το οποιο δεν σταματά να ερχεται τουλάχιστον 5-6 φορές την ημερα. Δεν ξέρω τι να κάνω πήγα να κάνω rename στο outlook στο junk files οπως διαβασα στο google αλλα δεν γινεται rename.... help!!
CheOnWeb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα εδώ και λίγο καιρό μου έρχεται συνεχώς απο το outlook το mail "One or more folders in your mailbox have name conflicts with others or system reserved names. Folders with these names can't be downloaded by your IMAP e-mail program. Notes Please connect to your mailbox using your Web browser and rename those folders. Once renamed, those folders will be displayed in your IMAP e-mail application correctly." το οποιο δεν σταματά να ερχεται τουλάχιστον 5-6 φορές την ημερα. Δεν ξέρω τι να κάνω πήγα να κάνω rename στο outlook στο junk files οπως διαβασα στο google αλλα δεν γινεται rename.... help!! Τι δουλειά έχει το junk files? Για το "Notes" λέει ότι κάνει conflict και προτείνει να το μετονομάσεις. Μήπως το outlook έχει κάποιο local folder που λέγεται Notes και δεν θέλει να το συγχρονίσει; Ποιος είναι ο mail provider? Υπάρχει όντως folder με όνομα "Notes" στο mail σου; (Δες το από browser). Αν υπάρχει: Το χρησιμοποιείς; Το συγχρονίζεις με κάποια άλλη συσκευή; Υπάρχει επιλογή για να το σβήσεις ή μετονομάσεις;
ilouko Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Τι δουλειά έχει το junk files? Για το "Notes" λέει ότι κάνει conflict και προτείνει να το μετονομάσεις. Μήπως το outlook έχει κάποιο local folder που λέγεται Notes και δεν θέλει να το συγχρονίσει; Ποιος είναι ο mail provider? Υπάρχει όντως folder με όνομα "Notes" στο mail σου; (Δες το από browser). Αν υπάρχει: Το χρησιμοποιείς; Το συγχρονίζεις με κάποια άλλη συσκευή; Υπάρχει επιλογή για να το σβήσεις ή μετονομάσεις; έσβησα το folder με το ονομα notes απο το mail mou, ελπιζω να σταματησει....
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδια , για να μην ανοίγω καινούριο thread το γράφω στο ήδη υπάρχων του φίλου μας απο πάνω.. Εδω και πολυυυ καιρο εχω συνεχεια emails στο junk/spam μου παρομοια με τα παρακατω email , αυτο που σας δινω ειναι ΕΝΑ απο τα 30-40 που μπορει να λαβω σε ενα μηνα... From: Michael Crawford ([email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>) Hi,You are just one step away from activating the license for the software.As soon as you activate your license, you will be able to start using thesoftware which means you will be getting real results in the easiestand fastest possible way.Click to access and activate your license nowIn case you have forgotten your credentials here they are:Email: TO EMAIL MOUPassword: ENAS KODIKOS OTI NANAI POU EFTIAXAN MONOI TOUSIf you encounter any issues or have any questions, please do nothesitate to contact us. Best Regards,Michael Crawford, FounderQuantum Code Ενα παρομοιο Hi, We have a new way for you to get that elusive six figure income.We can get you for a six figure income earned from your ownhome, at your own pace, as your own boss.How cool is that? Go Here To Learn More Best of luck, Michael Crawford, CEOQuantum Code Φυσικά και δεν εχω πατησει σε καποιο απο το λινκ , και το ιδιο θα προτεινα και σε εσας αν δεν εισαστε 1000% σιγουροι , δεν φερω ευθυνη για το οτιδηποτε συμβει. Πειτε ιδεες , οτι ηξερα το εκανα χωρις ομως αποτελεσμα.. χρησιμοποιω macbook οποτε τα email μου το βλεπω απο το Mail της Apple ... Δοκιμασα να βαλω φραγη στον αποστολεα μεσα απο το gmail αλλα τιποτα... Ακούω λύσεις
CheOnWeb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 έσβησα το folder με το ονομα notes απο το mail mou, ελπιζω να σταματησει.... οκ αλλά πρόσεχε. Αν κάποια άλλη συσκευή, π.χ. ένα iPhone, έχει στις ρυθμίσεις του να συγχρονίζει με το Gmail τα notes, τότε όταν δημιουργήσεις το επόμενο Note στο iPhone, το folder θα ξαναδημιουργηθεί. Μπορεί να συμβαίνουν και άλλα παρόμοια, γι' αυτό σε ρώτησα ποιος είναι ο provider (μην πεις αν δεν θες) και αν το συγχρονίζεις σε άλλη συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα