Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Έχω μια μονάδα με μητρική πλακέτα την gigabyte ga-z87x-d3h, μια κάρτα γραφικών ASUS GeForce GT 210 και 4 ίδιες οθόνες.

Οι δύο οθόνες είναι συνδεδεμένες στις θέσεις πάνω στην μητρική και οι άλλες δύο είναι συνδεδεμένες πάνω στην κάρτα γραφικών.

Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ και τις 4 οθόνες ως προέκταση και έχω το εξής πρόβλημα:

Τις δύο οθόνες μου δουλεύουν κανονικά και οι άλλες δύο οθόνες ενώ έχω εικόνα το ποντίκι πηδάει την τρίτη οθόνη και πηγαίνει απευθείας στην 4 οθόνη.

Κανονικά αφού τις συνδέσω και τις 4 οθόνες και ρυθμίσω στον υπολογιστή οι οθόνες να είναι ως προέκταση πρέπει κανονικά να φεύγει από την μία να πηγαίνει στην επόμενη και όχι πχ να πηγαίνει από την 2 οθόνη στην 4 οθόνη ή μήπως κάνω κάτι λάθος και έχω μπερδευτεί εγώ?

Ευχαριστώ πολύ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πρόβλημα λύθηκε απλά αλλάζωντας τη σειρά των οθονών στις ρυθμίσεις του υπολογιστή.

Καλημέρα παιδιά,

Έχω μια μονάδα με μητρική πλακέτα την gigabyte ga-z87x-d3h, μια κάρτα γραφικών ASUS GeForce GT 210 και 4 ίδιες οθόνες.

Οι δύο οθόνες είναι συνδεδεμένες στις θέσεις πάνω στην μητρική και οι άλλες δύο είναι συνδεδεμένες πάνω στην κάρτα γραφικών.

Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ και τις 4 οθόνες ως προέκταση και έχω το εξής πρόβλημα:

Τις δύο οθόνες μου δουλεύουν κανονικά και οι άλλες δύο οθόνες ενώ έχω εικόνα το ποντίκι πηδάει την τρίτη οθόνη και πηγαίνει απευθείας στην 4 οθόνη.

Κανονικά αφού τις συνδέσω και τις 4 οθόνες και ρυθμίσω στον υπολογιστή οι οθόνες να είναι ως προέκταση πρέπει κανονικά να φεύγει από την μία να πηγαίνει στην επόμενη και όχι πχ να πηγαίνει από την 2 οθόνη στην 4 οθόνη ή μήπως κάνω κάτι λάθος και έχω μπερδευτεί εγώ?

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...