Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλημέρα παιδιά, Έχω μια μονάδα με μητρική πλακέτα την gigabyte ga-z87x-d3h, μια κάρτα γραφικών ASUS GeForce GT 210 και 4 ίδιες οθόνες. Οι δύο οθόνες είναι συνδεδεμένες στις θέσεις πάνω στην μητρική και οι άλλες δύο είναι συνδεδεμένες πάνω στην κάρτα γραφικών. Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ και τις 4 οθόνες ως προέκταση και έχω το εξής πρόβλημα: Τις δύο οθόνες μου δουλεύουν κανονικά και οι άλλες δύο οθόνες ενώ έχω εικόνα το ποντίκι πηδάει την τρίτη οθόνη και πηγαίνει απευθείας στην 4 οθόνη. Κανονικά αφού τις συνδέσω και τις 4 οθόνες και ρυθμίσω στον υπολογιστή οι οθόνες να είναι ως προέκταση πρέπει κανονικά να φεύγει από την μία να πηγαίνει στην επόμενη και όχι πχ να πηγαίνει από την 2 οθόνη στην 4 οθόνη ή μήπως κάνω κάτι λάθος και έχω μπερδευτεί εγώ? Ευχαριστώ πολύ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Το πρόβλημα λύθηκε απλά αλλάζωντας τη σειρά των οθονών στις ρυθμίσεις του υπολογιστή. Καλημέρα παιδιά, Έχω μια μονάδα με μητρική πλακέτα την gigabyte ga-z87x-d3h, μια κάρτα γραφικών ASUS GeForce GT 210 και 4 ίδιες οθόνες. Οι δύο οθόνες είναι συνδεδεμένες στις θέσεις πάνω στην μητρική και οι άλλες δύο είναι συνδεδεμένες πάνω στην κάρτα γραφικών. Εγώ θέλω να χρησιμοποιώ και τις 4 οθόνες ως προέκταση και έχω το εξής πρόβλημα: Τις δύο οθόνες μου δουλεύουν κανονικά και οι άλλες δύο οθόνες ενώ έχω εικόνα το ποντίκι πηδάει την τρίτη οθόνη και πηγαίνει απευθείας στην 4 οθόνη. Κανονικά αφού τις συνδέσω και τις 4 οθόνες και ρυθμίσω στον υπολογιστή οι οθόνες να είναι ως προέκταση πρέπει κανονικά να φεύγει από την μία να πηγαίνει στην επόμενη και όχι πχ να πηγαίνει από την 2 οθόνη στην 4 οθόνη ή μήπως κάνω κάτι λάθος και έχω μπερδευτεί εγώ? Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα