Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με θερμοκρασιες ΞΑΝΑ .

Theodor77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα .
Εχω εναν υπολογιστη με τα παρακατω χαρακτηριστικά .
AMD FX 8320 3.5 GHz Eight Core Socket AM3+ 125W
Cpu Cooler Corsair Hydro H60
Kingston 120GB V300
nVidia GeForce GTX 660 OC 2GB
Corsair Power Supply 550W
Corsair Vengeance 8GB DDR3
Asus Socket AM3+ M5A97 EVO R2.0.

Και συνεχιζω , τον υπολογιστη των πηρα πριν 2 χρονια κομματι κομματι .
Στη αρχη ολα καλα , αλλα οταν εφτασε το πρωτο καλοκαιρι (μετα δηλαδη απο 9 μηνες ) ο υπολογιστης χτυπουσε πολυ συχνα 65 + βαθμους και αρκετες φορες εφτασε μεχρι 85 μεχρι που έκλεινε.
Το ξαναπηγα στο μαγαζι που το πηρα , και μου αλλαξανε παστα ( να σημειώσω οτι 1-2 φορες τον χρονο των φυσαω με αερα προσεκτικα ) , με την αλλαγη παστας δε εγινε τιποτα .
Τους των ξαναπαω και τελικα ειδανε οτι ειχε θεμα η αντλια που γυρνουσε τα νερα .
Μια που ητανε στην εγγυηση , μου την αλλαξανε και ολα οκ .
Περασε το φθινόπωρο / χειμωνας και ξαναηρθε το καλοκαιρι .
Ως εκ θαυματως παλι αντιμετωπίζω θεμα με την θερμοτητα .
Προχτες ειχα ανοιχτο το chrome βλεπωντας βιντεακια και συγχρόνως εκανα το καθιερωμενο scan με το anti-malware .
Σε 15-20 δευτερα ο υπολογιστης απο τους σταθερα 57-65 ( τωρα το καλοκαιρι ) πηγε στους 85 + και εκλεισε .
Τωρα η ειναι γενικα μαπα το συστημα υδροψυξης αυτο η κατι δεν παει καλα με την φορα του αερα , η απλα το μανισιο ανεμιστηρακι του ψυγειου ειναι μαπα .
Θα μπορουσες να μου πεις αν μπορεις την σωστη ροη του αερα στα ανεμιστηρακια ?
Το ψυγειο ειναι στην πανω μερια του κουτου και κοιταει κατα πανω .
Ο ανεμιστηρας ειναι κατω απο το ψυγειο ακριβως , αλλα δεν ξερω αν πρεπει να τραβαει αερα απο εξω , η να βγαζει τον ζεστο απο μεσα .

http://imgur.com/a/BNqV0
Φ
ιλος μου , μου ειπε οτι πρεπει να  βαλω τα αντιθετα ( πανω  το ανεμιστηρακη και κατω το ψυγειο , και πρεπει να φερνει  ο ανεμιστηρας απο εξω κρυο αερα )

Ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν κουρασα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να φτάσει στο σημείο να κλείνει το μηχάνημα δεν έχει να κάνει με την φορά των ανεμιστήρων αν είναι μία από τις δύο εξής περιπτώσεις: αν το ψυγείο είναι κάτω από τα fans τότε αυτά θα πρέπει να βάζουν αέρα. Στην αντίθετη περίπτωση δηλ. αν το ψυξείο είναι πάνω από τα fans θα πρέπει να βγάζουν αέρα. Είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση το σύστημα δεν πρέπει να κλείνει. Αν κλείνει έχει πρόβλημα η υδρόψυξη.

Η διάταξη των fans του κουτιού είναι σωστή. Θα ήταν προτιμότερο όμως να έβαζες ένα ακόμη fan μπροστά αν έχει αυτή την δυνατότητα το κουτί σου. Σε καμμία περίπτωση όμως τα δύο μόνο fans δεν επηρεάζουν αρνητικά το μέγεθος του προβλήματος.

Για να φτάσει στο σημείο να κλείνει το μηχάνημα δεν έχει να κάνει με την φορά των ανεμιστήρων αν είναι μία από τις δύο εξής περιπτώσεις: αν το ψυγείο είναι κάτω από τα fans τότε αυτά θα πρέπει να βάζουν αέρα. Στην αντίθετη περίπτωση δηλ. αν το ψυξείο είναι πάνω από τα fans θα πρέπει να βγάζουν αέρα. Είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση το σύστημα δεν πρέπει να κλείνει. Αν κλείνει έχει πρόβλημα η υδρόψυξη.

Η διάταξη των fans του κουτιού είναι σωστή. Θα ήταν προτιμότερο όμως να έβαζες ένα ακόμη fan μπροστά αν έχει αυτή την δυνατότητα το κουτί σου. Σε καμμία περίπτωση όμως τα δύο μόνο fans δεν επηρεάζουν αρνητικά το μέγεθος του προβλήματος.

Kαλησπερα .

Φιλε μου ειναι  το δευτερη υδροψυξη  , η πρωτη μου ειπαν  οτι ειχε προβλημα η αντλια   και  αλλωτε γυρνουσε τα νερα και αλλωτε  οχι .

Μου την αλλαξανε με καινουρια .

Να εχει και αυτη το ιδιο θεμα  ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...