Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη του υπολογιστή μου.

Ψάχνω λύσεις στο νετ αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάτι..

Η οθόνη μου είναι Samsung Syncmaster 2442NW 24'', συνδεδεμένη με VGA (δεν έχει HDMI), και παρουσιάζει (όχι συνέχεια), "νερά", σαν οριζόντιες γραμμές που τρεμοπαίζουν το οποίο είναι πιο εμφανές σε σκούρο φόντο.

-Άλλαξα καλώδιο ρεύματος, τίποτα.

-Έβαλα την οθόνη σε ξεχωριστή μπρίζα μόνη της (πριν την είχα σε πολύμπριζο), τα ίδια..

-Για να αλλάξω το ρυθμό ανανέωσης, έχει μόνο 59 και 60Khz, και μόλις το αλλάζω στα 60, ξαναγυρνάει στα 59 (δεν ξέρω γιατί).

-Ομολογώ ότι δεν έχω αλλάξει καλώδιο VGA μήπως φταίει αυτό..

Λέτε να είναι αυτό, ή κάτι άλλο;

Την οθόνη πρέπει να την έχω πάνω από 7 χρόνια.

H κάρτα γραφικών μου είναι Nvidia Geforce GT220 και είναι ενημερωμένη.

Δημοσ.

Δες το καλωδιο της οθονης να μην ειναι διπλα στο καλωδιο τροφοδοσιας και ακομη καλυτερα η τροφοδοσια της οθονης να ειναι σε διαφορετικη πριζα απο αυτη του pc.

Μπορει βεβαια (αν η καρτα γραφικων δεν εχει καποιο προβλημα) να πασχει απο φουσκομενους πυκνωτες μετα απο τοσα χρονια λειτουργιας.

• Like 2
Δημοσ.

Δες το καλωδιο της οθονης να μην ειναι διπλα στο καλωδιο τροφοδοσιας και ακομη καλυτερα η τροφοδοσια της οθονης να ειναι σε διαφορετικη πριζα απο αυτη του pc.

Μπορει βεβαια (αν η καρτα γραφικων δεν εχει καποιο προβλημα) να πασχει απο φουσκομενους πυκνωτες μετα απο τοσα χρονια λειτουργιας.

Είναι σε διαφορετική πρίζα τώρα, αλλά διασταυρώνονται τα καλώδια. Όμως πάντα έτσι ήταν!

τα απομακρύνω το ένα από το άλλο αλλά δε βλέπω καμιά αλλαγή.

αλλαξε καλωδιο vga για αρχη

Ναι,έλεγα  να αποφύγω τα 10 ευρώ για καλώδιο.

Μάλλον τελικά πρέπει να το δοκιμάσω, αν και δε νομίζω να υπάρξει καμιά αλλαγή, όπως είδα και από άλλους που είχαν παρόμοιο πρόβλημα.

Πίστευα ότι αν φταίει αυτό, όταν το κουνάω, θα έβλεπα κάτι να γίνεται..

Μήπως χρειάζεται και ξεσκόνισμα η κάρτα ή δεν έχει καμία σχέση αυτό;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...