Προς το περιεχόμενο

Η Intel Compute Card, το PC δηλαδή που έχει το μέγεθος μίας πιστωτικής κάρτας κυκλοφορεί τον Αύγουστο

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ότι να΄ναι μερικές απαντήσεις...

Ο ένας γράφει για κινητά και tablets που έχουν αντικαταστήσει τα desktops. Ναι, γιατί όταν θέλεις Windows based Thin Client Stations για εταιρίες, θα πάρεις κινητά και tablets...

O άλλος μιλάει για Core i9 και Threadripper. Γιατί (βλέπε το παραπάνω), χρειάζεσαι Core i9 ή Threadripper για να κάνεις δουλειές γραφείου, να στήσεις π.χ. ένα InfoKiosk, POS-Ταμειακή, κλπ...

Ότι να' ναι!!! Τα συγκεκριμένα μηχανάκια είναι για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ανάγκες...

Να σας δώσω και ένα ωραίο σενάριο. Δουλεύω δεν μια εταιρία, η οποία έχει τέτοια μηχανάκια. Η καρτούλα θα μπορούσε να μπαίνει σε ένα slot της οθόνης. Κάθομαι στο PC μου και κάνω την δουλειά μου. Χρειάζεται να πάω σε άλλη έδρα της εταιρίας για μια δουλειά. Παίρνω την καρτούλα μαζί μου, την κουμπώνω στην νέα οθόνη μόλις φτάσω και τσουπ έχω το PC μου. Είναι καλύτερο αυτό ή να κουβαλάω π.χ. ένα Laptop??

• Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αναλογα το ειδος της εργασιας που κανεις στην εταιρια με ενα pc ρε φιλε. Αν κανεις γραμματιακη υποστηριξη κτλ, ναι ενα τετοιο πραγματακι σου ειναι αρκετο για excel, word, powerpoint, emails κτλ. Αντε και συδεση σε κανενα sap για τιμολογησεις κτλ

ΟΜΩΣ αν στη εταιρια θες ms studio, eclipse, VMs κτλ κτλ τοτε αυτες οι καρτουλες θεωρω, δεν ειναι ικανες.

Το μονο καλο ειναι το mobility που παρεχουν. και ναι, για εργασιες περιορισμενου/συγκεκριμενου σκοπου. Προς το παρον ναι, καλυτερα ενα λαπτοπ.

Για το συγκεκριμενο θεμα. Εχουν αποψη 1 προγραματιστης, ενας που δουλευει σε μια εταιρια και εργαζετε κυριως με υποκογιστες, ενας ντελιβερας, ενας μαραγκος, ενας φοιτητης που εχει τρελαθει στα πορνο site, ενας δεκαεξαχρονος κολημενος με βιβτεοπαιχνιδια :) αααα και ενας που θεωρει smartphone μονο εαν μπορει να κατεβαζει ευκολα ringtones :)

• Like 7

Τα threadriper και i9 πως λέγονται ,ναι οκ θα είναι αρκετά προσιτά σε σχέση με αντίστοιχα του παρελθόντος λόγω ανταγωνισμού, αλλά ρε παιδιά μην γίνουμε και θύματα αυτού. Ξαφνικά σε όλους δημιουργήθηκαν ανάγκες για 8+ πυρήνες. Μια χαρά είναι η πρόταση της Intel μαζεμένη, όμορφη και φορητή

H intel compute card αφορά κατά βάση τους developers και τις διάφορες εταιρείες κατασκευής consumer και business devices. Τιμή μας λείπει. Πόσο ακριβώς θα κάνει το τελικό προϊόν με την ενσωματωμένη "κάρτα".

Kαι εσύ θες. να καταλάβω, 10 threads για να γράψεις στο Word πχ?

Μαλλον δεν καταλαβες το νοημα του σχολιου μου. Σκοπος αυτων των καρτων ειναι να αντικαταστησουν καποια στιγμη τα κανονικα desktop pc,η αναφορα στους enthusiast επεξεργαστες εγινε για να δειξω πως οχι απλα το κοινο που ενδιαφερετε για κανονικα pc δεν μειωνεται αλλα αυξανεται. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε,βρισκομαστε σε ενα τεχολογικο φορουμ,αν εχεις σκοπο να χρησημοποιεις τον υπολογιστη σου μονο και μονο για να γραφεις στο word,τοτε ποιο το νοημα να μπεις στην συζητηση; Δεν θελω να το παρεις στραβα,η δικη σου δουλεια μπορει να μην απαιτει κατι παραπανω,αλλα οταν εγω δουλευω στο photoshop,στο premiere ή στο after effects χρειαζομαι κατι καλυτερο απο επεξεργαστες που ειναι για απλο browsing. Φιλικα παντα.

Μαλλον δεν καταλαβες το νοημα του σχολιου μου. Σκοπος αυτων των καρτων ειναι να αντικαταστησουν καποια στιγμη τα κανονικα desktop pc,η αναφορα στους enthusiast επεξεργαστες εγινε για να δειξω πως οχι απλα το κοινο που ενδιαφερετε για κανονικα pc δεν μειωνεται αλλα αυξανεται. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε,βρισκομαστε σε ενα τεχολογικο φορουμ,αν εχεις σκοπο να χρησημοποιεις τον υπολογιστη σου μονο και μονο για να γραφεις στο word,τοτε ποιο το νοημα να μπεις στην συζητηση; Δεν θελω να το παρεις στραβα,η δικη σου δουλεια μπορει να μην απαιτει κατι παραπανω,αλλα οταν εγω δουλευω στο photoshop,στο premiere ή στο after effects χρειαζομαι κατι καλυτερο απο επεξεργαστες που ειναι για απλο browsing. Φιλικα παντα.

Μάλλον δεν με έχεις παρακολουθήσει σε άλλα thread :P

Άρα το pc αυτό δεν είναι για εσένα, έχει βασικό κοινό που απευθύνεται, όχι τους enthusiast.

Το είδος της χρήσης desktop που προορίζεται αυτή η κάρτα έχει ήδη αντικατασταθεί από smartphones κ tablets πάνω από 5 χρόνια τώρα...

Εχουν φτασει τα tablets και τα κινητα την δυναμη του i5?

Μηπως δεν τον βλεπουν καν?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...