Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν λίγο με κάλεσαν και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα εξωτερικό(καφαο?) και θα στείλουν συνεργείο σε 2-3 μέρες. Οπότε η καλωδίωση μου είναι εντάξει. Το περιστατικό δέν είναι μεμονωμένο οπότε κάποια μλκ θα έχει γίνει!

Δημοσ.

σε ένα γνωστο μου είχε παέι ο τε να αλλάξει το καφαο στη περιοχή του  και αυτος forthnet είχε και δεν είχε κουμπόσει το ένα καλώδιο με συνέπεια να έχει χαμηλή ταχύτητα και καθόλου τηλεφωνία 

Δημοσ.

Πρίν λίγο με κάλεσαν και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα εξωτερικό(καφαο?) και θα στείλουν συνεργείο σε 2-3 μέρες. Οπότε η καλωδίωση μου είναι εντάξει. Το περιστατικό δέν είναι μεμονωμένο οπότε κάποια μλκ θα έχει γίνει!

Αυτό σημαίνει ότι αφενός δεν είναι δικό σου το πρόβλημα αφετέρου δεν είναι ούτε της Forthnet, αλλά του ΟΤΕ που διαχειριζεται αποκλειστικά τη διαδρομή του χάλκινου καλωδίου από το ΑΚ μέχρι το KV. Το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήθηκε από τεχνικό του ΟΤΕ που πήγε στο KV για άλλο συνδρομητή.

Επομένως, οι σκέψεις σου για καταγγελία της σύμβασης δεν θα έχουν βάση.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό σημαίνει ότι αφενός δεν είναι δικό σου το πρόβλημα αφετέρου δεν είναι ούτε της Forthnet, αλλά του ΟΤΕ που διαχειριζεται αποκλειστικά τη διαδρομή του χάλκινου καλωδίου από το ΑΚ μέχρι το KV. Το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήθηκε από τεχνικό του ΟΤΕ που πήγε στο KV για άλλο συνδρομητή.

Επομένως, οι σκέψεις σου για καταγγελία της σύμβασης δεν θα έχουν βάση.

Εννοείται πως δεν θα προβώ σε καταγγελία εφόσων λυθεί μέσα σε λίγες μέρες. 

Σίγουρα όμως θα εκμεταλλευτώ το γεγονός οτι σε 2 μήνες λήγει το συμβόλαιο για καλύτερη τιμή vdsl αλλιώς πάω σε wind.

Δημοσ.

Εάν έχει επεκταθεί στην περιοχή σου το νέο δίκτυο του ΟΤΕ (γράφεις ότι ο γείτονας έχει vdsl50 αλλά δεν διευκρινίζεις αν είναι από ΑΚ ή KV) μπορείς να ζητήσεις και φορητότητα στην wind (ακόμη και σικέ) για να πάρεις πολύ καλή προσφορά από τη Forthnet.

Δημοσ.

Εάν έχει επεκταθεί στην περιοχή σου το νέο δίκτυο του ΟΤΕ (γράφεις ότι ο γείτονας έχει vdsl50 αλλά δεν διευκρινίζεις αν είναι από ΑΚ ή KV) μπορείς να ζητήσεις και φορητότητα στην wind (ακόμη και σικέ) για να πάρεις πολύ καλή προσφορά από τη Forthnet.

Τα παιδεία από πάνω δεν γνωρίζουν, άλλα λογικά ειναι από k/v μιας και έχουμε 2 σε πάρα πολύ μικρή απόσταση, όπως και το DSLAM ειναι κοντά. Θα κάνω μια προσπάθεια να πάρω vdsl στην τιμή που είμαι τώρα αλλιώς θα κάνω μια σικέ αίτηση και θα πάρω ακόμα καλύτερη τιμή :P

post-278616-0-25804700-1496592082_thumb.png

Δημοσ.

πρόσεξε μόνο που θα κάνεις την αίτηση γτ έχει συμβεί να μην ακυρώνουν την αίτηση και ο πελάτης να μεταφέρεται κανονικά στην άλλη εταιρία 

• Like 1
Δημοσ.

πρόσεξε μόνο που θα κάνεις την αίτηση γτ έχει συμβεί να μην ακυρώνουν την αίτηση και ο πελάτης να μεταφέρεται κανονικά στην άλλη εταιρία 

1, Μπορείς να δεις από ποια καμπίνα παίρνεις (την 320 ή την 321) πηγαίνεις στο κεντρικό κουτί του ΟΤΕ στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

2. Όταν μιλάμε για adsl, το dslam του παρόχου βρίσκεται στο ΑΚ και από εκεί φτάνει στο συνδρομητή μέσω του παλιού χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ και γι' αυτό το λόγο και οι απώλειες. Δηλαδή, στην περίπτωσή σου, παίρνεις adsl από το ΑΚ.

Για vdsl από KV, παίρνεις από το minidslam που βρίσκεται μέσα στις νέες καμπίνες και συνδέεται με οπτική ίνα με το ΑΚ.

Δημοσ.

Μην σου τύχει..... Ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνω αίτηση. 

1, Μπορείς να δεις από ποια καμπίνα παίρνεις (την 320 ή την 321) πηγαίνεις στο κεντρικό κουτί του ΟΤΕ στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

2. Όταν μιλάμε για adsl, το dslam του παρόχου βρίσκεται στο ΑΚ και από εκεί φτάνει στο συνδρομητή μέσω του παλιού χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ και γι' αυτό το λόγο και οι απώλειες. Δηλαδή, στην περίπτωσή σου, παίρνεις adsl από το ΑΚ.

Για vdsl από KV, παίρνεις από το minidslam που βρίσκεται μέσα στις νέες καμπίνες και συνδέεται με οπτική ίνα με το ΑΚ.

Θα το ελέγξω μόλις βρω τον ιδιοκτήτη δεν έχουμε όλοι προσβαση..  λογικά θα ειναι το 320 ειναι ποιο κοντά. Όπως και να έχει η διάφορα στην απόσταση ειναι λίγα μετρά. 

Δημοσ.

σε αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή μου(νίκαια) είχε σπάσει ενας αγωγός νερού και ειχε αρχίσει να σαπίζει το καλώδιο.

Το αποτέλεσμα;

15 εργάσιμες χωρίς ιντερνετ και τηλέφωνο μέσα στον αύγουστο,πάνω απο 200 νοικοκυριά με ζημιά.

Δυστυχώς δεν είναι πάντα ολα θέμα μιας κακιάς εταιρίας.

Δημοσ.

σε αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή μου(νίκαια) είχε σπάσει ενας αγωγός νερού και ειχε αρχίσει να σαπίζει το καλώδιο.

Το αποτέλεσμα;

15 εργάσιμες χωρίς ιντερνετ και τηλέφωνο μέσα στον αύγουστο,πάνω απο 200 νοικοκυριά με ζημιά.

Δυστυχώς δεν είναι πάντα ολα θέμα μιας κακιάς εταιρίας.

Ατυχήματα συμβαίνουν, εγώ ήμουν επηρεασμένος από το περιστατικό τού 2016 που ήμουν 2 μήνες χωρίς τηλέφωνο από λάθος τούς. Ελπίζω μέχρι Παρασκευή νά τό έχουν φτιάξει.

το λέει στο κατανεμητη της πολυκατικίας σου π.χ 321-55

Αναφέρεσαι στον στύλο έξω από την πολυκατοικία? Γιατί μέσα δέν έχω δεί κάτι,αν είναι στο υπόγειο θά πρέπει να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...