VaggD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Από το πρωί 1/6/17 δεν έχω τηλέφωνο ούτε ιντερνέτ. Χθές τούς πήρα τηλέφωνο από σπίτι φίλου καί κανονίσαμε νά με καλέσουν αυτοί μετά από λίγες ώρες, πράγμα που δέν έγινε. Σέ όλη τήν πολυκατοικία μόνο εγώ έχω πρόβλημα. Παρόμοιο πρόβλημα είχε συμβεί πριν 2 χρόνια καί είχε διαρκέσει 1,5 μήνα με τήν διαφορά ότι τότε είχα ιντερνέτ αν και κλείδωνε πολύ χαμηλά. Σκέφτομαι να καταγγείλω τη σύμβαση, νά μήν πληρώσω τόν λογαριασμό και απλά να πάω σέ άλλο πάροχο. Αρκεί να συμπληρώσω τήν online αίτηση καταγγελίας της ΕΕΤΤ ?
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 αν έχεις πρόβλημα στη καλωδίωση ακ΄μα και να αλλάξεις πάροχο μπορεί να έχεις πάλι πρόβλημα δες στο κατανεμητη σου αν η γραμμή σου είναι οκ 1
VaggD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 αν έχεις πρόβλημα στη καλωδίωση ακ΄μα και να αλλάξεις πάροχο μπορεί να έχεις πάλι πρόβλημα δες στο κατανεμητη σου αν η γραμμή σου είναι οκ Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στην καλωδίωση και νά έχω μόνο εγώ πρόβλημα. Σχεδόν ίδιο πρόβλημα είχα και παλιότερα.
Chrysostomos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 αν έχει πρόβλημα η καλωδίωση του σπιτιού σου,φυσικά και μόνο εσύ θα έχεις πρόβλημα. 2
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 άλλο πρόβλημα καλωδιωσης και άλλο γενικο πρόβλημα το πρόβλημα καλωδιωσης ειναι αποκλειστικά για εσένα μπες στο nova.gr και έχει click2chat μίλα τους να δες τι θα σου πούν
VaggD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 άλλο πρόβλημα καλωδιωσης και άλλο γενικο πρόβλημα το πρόβλημα καλωδιωσης ειναι αποκλειστικά για εσένα μπες στο nova.gr και έχει click2chat μίλα τους να δες τι θα σου πούν αν έχει πρόβλημα η καλωδίωση του σπιτιού σου,φυσικά και μόνο εσύ θα έχεις πρόβλημα. Δεν διαφωνώ μαζί σας, προφανώς άν ευθύνεται η καλωδίωση είναι μόνο δικό μου πρόβλημα. Απλά επειδή έχει συμβεί ξανά έχω μία σιγουριά ότι κάτι άλλο παίζει. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι με έχουμε γραμμένο. Το Clic 2 chat δεν το βρήκα , ούτε κάποιο παρόμοιο live chat. Μόνο μια φόρμα επικοινωνίας έχει την οποία και συμπλήρωσα εξ αρχής.
bill27 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αν δεν εισαι ευχαριστημενος και δεν ειναι σιγουρα προβλημα απο την δικη σου μερια,τοτε καντην για αλλες πολιτειες.... 1
bill2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 σωστα αλλα πρωτα δες μην σε χρεωσουν κιολας λογω συμβολαιου
bill27 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αν κανει καταγγελια στην εεττ δεν θα χρεωθει κατι,αν ισχυει οτι δεν ειναι δικο του προβλημα 1
VaggD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Σάς ευχαριστώ όλους για τό ενδιαφέρον σας. Έχω στείλει και fb θά δοκιμάσω και στο ADSL.. Δεν έχω τρόπο νά εγγυηθώ ότι δεν φταίει η γραμμή μου, εμπειρικά έβγαλα το συμπέρασμα δεν φταίει η καλωδίωση. Όταν ανοίγω το τηλ ακούγεται σάν θόρυβος"παράσιτα". Στά θετικά τής υπόθεσης είναι ότι αυτές τις μέρες μου δανείζει ιντερνέτ ο γείτονας στον πρώτο, έχει 50αρα cosmote και με 40% σήμα έχω 17-20mbps.. σωστα μπορει και στο συνηγορο του καταναλωτη Άν όντως δεν είναι θέμα τής γραμμής μου δεν θά τούς την χαρίσω αυτή τήν φορά όπως τήν προηγούμενη που μέ είχαν 2 μήνες με 2mbps και χωρίς τηλέφωνο και νόμιζαν ότι έχω πάθει κάτι, ευτυχώς έχουμε και τά κινητά. Διαβολική σύμπτωση και τίς δύο φορές έγινε εν μέσω εξεταστικής! Edit: Στο ADSL υπάρχουν τουλάχιστον δύο άτομα με το ίδιο πρόβλημα. Ευχαριστώ τόν Spyros γιά το link.
vasdim1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ¨Άνοιξε την κεντρική πρίζα και δες τι γίνεται εκεί. Στο παρελθόν που είχε συμβεί ξανά, ποια ήταν η λύση:
VaggD Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ¨Άνοιξε την κεντρική πρίζα και δες τι γίνεται εκεί. Στο παρελθόν που είχε συμβεί ξανά, ποια ήταν η λύση: Με πήραν τηλέφωνο μου ζήτησαν συγγνώμη κτλπ και μου είπαν οτι πραγματοποίησαν κάποιες εργασίες στη γραμμή και θά κάνουν αυτή ένα reset στο router καί όλα θά λυθούν, και όντως έτσι έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα