GiorgosH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Έχω Windows XP και βρίσκομαι στο ίδιο δίκτυο με άλλους υπολογιστές όπου μοιραζόμαστε τιν ήδια ADSL σύνδεση. Ενώ απο My Network Places μπορώ να δω άλλους υπολογιστές και να έχω πρόσβαση στα Shared Files τους, δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα shared files ενός από τους συγκάτικους μου. Τρέχει κι αυτός WinXP Pro και έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις στις συνδέσεις μας αλλά κι αυτός, ενώ μπορεί να δει shared files άλλων χρηστών, δεν μπορεί να δει τα δικά μου... Ξέρετε τι φταίει? Το NetBIOS είναι ενεργοποίημένο και στους 2 υπολογιστές, firewalls ΔΕΝ τρέχουν, ενώ κανένας μας δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεση στο Ίντερνετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Όταν λες shared files τους, εννοείς αυτά που εξ ορισμού ενεργοποιούν τα XP ή κάνεις κανονικά Κοινή χρήση αρχείων ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Kanw kanonika shared files... Exw idi kapoia files sto default shared folder twn xp alla exw kanei kai ena allo folder share egw manually.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsimos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ GUEST ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ, ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sidarta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 anoikse windows explorer --> tools --> folder options --> view kai apenergopoiise to "Use Simple ile Sharing" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 To exw disabled.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sidarta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 workgroup idio??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosH Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Panta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 vale stous fakelous pou den blepeis sto tab permissions to "everyone" enalaktika prepei ola ta computer na exoun administrator accound enabled ( xwris allon admin enoeite) oloi idio password (oxi keno) kai tote tha blepeis ta panda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 vale stous fakelous pou den blepeis sto tab permissions to "everyone" enalaktika prepei ola ta computer na exoun administrator accound enabled ( xwris allon admin enoeite) oloi idio password (oxi keno) kai tote tha blepeis ta panda Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dangelo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 ftiaxe enan user sta sto pc sou me to name tou pc i tou user pou exei autos pou den mporei na se dei. to idio kane kai se auton, nomizw oti preei na ftiaxeis to account stin omada users, an den piasei dokimase stin omada network Elpizw na deis fws... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.