Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλας είσαι :)

Απλά για οικονομία έλεγα να βάλω μόνο πίσω.

Τι μου θύμησες....Πανε αυτές οι εποχές που δεν κραταγα πανω από 4-5 χρονια αμαξι .

Μωρε απλας δεν ειμαι, απλα παιρνω αμαξια 4 χρόνων και στα 8-10 τα αλλαζω όσο μπορώ...! Ε στα 3 τελευταια μου, απο το 2006-7 εως σημερα, εβαλα και μεμβράνες απο 3 μαρκες!

Να μη βαλεις μονο πισω, βαλε μπρος πισω να δεις διαφορά, θα βελτιώσεις την οδηγηση σου και την άνεση σου στο ταξίδι αλλα και τη λειτουργια του air condition. Αν μπορουσα και παρπριζ ακόμα θα εβαζα! Επισης μονο στα 3 πισω τζαμια θα δώσεις 60-70 ενω σε όλα πλην παρμπριζ 100€ (τιμες θεσσαλονικης πχ1 πχ2 πχ3 πχ4).

• Like 2
Δημοσ.

Στο πίσω τζάμι και στις πίσω πόρτες βάλε οτι πιο σκούρο κυκλοφορεί.

Στην αρχή θα σε δυσκολέψει όταν θα κοιτάς από τον κεντρικό καθρέπτη αλλά συνηθίζεται εύκολα.

Στου οδηγού συνοδηγού βάλε απλά σκούρες (τις "νόμιμες" ).

Τεράστια διαφορά το καλοκαίρι και εαν έχεις παιδιά θα γίνουν αόρατα στους απέξω. 

Προστατεύουν και σε περίπτωση σύγκρουσης (δεν γίνονται κομματάκια τα ΥΠΕΡ κοφτερά τζάμια που έχουν όλα τα αυτοκίνητα)

Δημοσ.

nexfil νανοκεραμικες μεμβρανες στα 90€ προσφορα..δεν εχουν καμια διαφορα απο γνωστες μαρκες και η ποιοτητα αψογη.. εδω για περισσοτερα http://autosynthesis.gr εχει δειγμα εργασιας και στο facebook..

Δημοσ.

nexfil νανοκεραμικες μεμβρανες στα 90€ προσφορα..δεν εχουν καμια διαφορα απο γνωστες μαρκες και η ποιοτητα αψογη.. εδω για περισσοτερα http://autosynthesis.gr εχει δειγμα εργασιας και στο facebook..

90 είναι οι απλές. 130 τις έχει τις κεραμικές.

Δημοσ.

Μιας και ψαχνομαι και εγω αυτον τον καιρο για ενα opel corsa d 2007 (3θυρο) πηρα την carglass για να δω τι παιζει με την προσφορα και μου ειπαν 110 χωρις το μπροστινο και 210 με το μπροστα τζαμι. Δεν ειναι λιγο ακριβα στην 2η περιπτωση; Πιο πολυ με ενδιαφερει το θεμα ζεστης και οχι τοσο της εμφανισης οποτε σκεφτομουν να το ντυσω ολο.

Δημοσ.

Σε αυτοκινητο που εχουν ηδη φορεθει φιμε μεμβρανες πριν 7 χρονια στα πισω τζαμια επιβατων και στο πορτπαγκαζ, μπορει να μπουν πιο σκουρες μεμβρανες κατευθειαν; Ή πρεπει πρωτα να βγουν οι παλιες;

Ψαχνομαι να βαλω πιο σκουρες, οσο το δυνατον πιο οικονομικα μπορω. Αυτες που εχει τωρα το αμαξι ειναι Lumar

Δημοσ.

βγαινουν πρώτα οι παλιες αναγκαστικα... το κακο ειναι οτι μετα απο 7 χρονια θα εχουν κολλησει ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ ασχημα και ειναι μπελας για να βγουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...