txcellas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλημερα σας. Ξερετε καποιον που περναει τζαμια φιμε στην Αθηνα και τιμη; Εχω ενα astra. Eχω ακουσει οτι γινεται με αυτοκολλητα η διαδικασια (και με αυτοκολλητα) Γνωριζουμε τιμη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μεμβρανες αντηλιακες εννοεις ή δεν καταλαβα καλα ?
txcellas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Nαι αν ετσι λεγονται τα φιμε τζαμια αυτο εννοω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Κοιτα για lummar ή 3Μ . Δεν θα βαλεις στο παρπριζ μπροστα . Υπαρχεει νομοθετικη ρυθμιση για το ποσο σκουρες μπορει να ειναι . 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Πανω κατω στα 150 ευρω να υπολογιζεις ...Θελει λιγο ψαξιμο .
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Υπάρχουν και με 80-90€ αλλά να τις αποφεύγεις γιατί δεν έχουν ποιότητα Είμαι κάτοχος 3M εδώ και 7 χρόνια και είναι σαν καινουργιες οι μεμβράνες,παίζεις ρόλο και η εγκατάσταση βέβαια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Κι εγω εχω lummar στο δικο μου Honda CRV "δωρο απο τον πωλητη" 9 χρονια χωρις προβλημα.
panos2171 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τις τοποθετήσατε σε κάποιο γνωστό (carglass πχ) ή όχι; Λέω να εκμεταλλευτώ την προσφορά της carglass που είναι μέχρι τέλος του μήνα με 40% έκπτωση.
paylidis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τι θα πει ρε παιδιά δεν έχουν ποιότητα; τι είναι στην πράξη η μεμβράνη...? Οι δικές μου με 130€ αντιστοιχούν στην ποιότητα 270€ από την 3Μ που πουλάει μόνο όνομα και οι φθηνές της είναι μούφα. Δες φίλε llumar, aswf και nexfil nanoceramic που είναι οι καλύτερες μεμβράνες που είχα ως τώρα σε αυτοκίνητο (έχω βάλει και 3Μ και lumar 240€) και τις πέρασα με μόλις 130€.
vairass Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τι θα πει ρε παιδιά δεν έχουν ποιότητα; τι είναι στην πράξη η μεμβράνη...? Οι δικές μου με 130€ αντιστοιχούν στην ποιότητα 270€ από την 3Μ που πουλάει μόνο όνομα και οι φθηνές της είναι μούφα. Δες φίλε llumar, aswf και nexfil nanoceramic που είναι οι καλύτερες μεμβράνες που είχα ως τώρα σε αυτοκίνητο (έχω βάλει και 3Μ και lumar 240€) και τις πέρασα με μόλις 130€. Να σε ρωτήσω μιας και τις αλλάζεις συχνά.. Αξίζει να βάλω μόνο πίσω για τα παιδιά;
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Να σε ρωτήσω μιας και τις αλλάζεις συχνά.. Αξίζει να βάλω μόνο πίσω για τα παιδιά; Δεν αλλαζω μεμβρανες, αμαξια αλλαζω. Ειδικα για τα παιδια οφείλεις να βαλεις για να τα προστατευεις απο την UV ακτινοβολία. Αλλα γιατι να μη βαλεις μπροστά; εστω ενα ελαφρυ; 2
vairass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν αλλαζω μεμβρανες, αμαξια αλλαζω. Ειδικα για τα παιδια οφείλεις να βαλεις για να τα προστατευεις απο την UV ακτινοβολία. Αλλα γιατι να μη βαλεις μπροστά; εστω ενα ελαφρυ; Απλας είσαι Απλά για οικονομία έλεγα να βάλω μόνο πίσω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δεν αλλαζω μεμβρανες, αμαξια αλλαζω. Τι μου θύμησες....Πανε αυτές οι εποχές που δεν κραταγα πανω από 4-5 χρονια αμαξι . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα