.::NikoS::. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος ή να μπορεί να μου βρει λινκ (έχω φάει το google και όλα είναι dead) για ενα WAG354G v2? Θέλω να το ξεμπρικάρω να δοκιμάσω κάτι στη γραμμή μου με αυτό. (και γιατί όχι να το χρησιμοποιήσω αν είναι οκ) Ευχαριστώ!
mp3buddy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εδώ είσαι φίλε μου -> http://wag354g.bplaced.net/ 1
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ!!!!!! @rfc κάτσε να δω αν ξεμπρικάρεται πρώτα Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2017 από .::NikoS::.
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ξεμπρίκαρα και κάτι δε πάει καλά. Πρέπει να είναι λίγο κλασμένο το ρουτεράκι... Κάποιες φορές όταν το συνδέω στο ρεύμα δεν μπουτάρει και αναβοσβήνει το power (όπως όταν ήταν μπρικαρισμένο) και δε μπαίνει στο interface. Αφού κάποια στιγμή νόμιζα πως το ξαναμπρίκαρα και προσπαθούσα να το ξαναφτιάξω και ως δια μαγείας δούλεψε πριν καταφέρω να στείλω firmware με tftp... Επίσης δεν μπορώ με τίποτα να κάνω το wifi να δουλέψει. Δεν ανάβει με τίποτα το λαμπάκι του. Όταν είναι enabled από το interface, μια χαρά εμφανίζει MAC και FW στο wireless status, αλλά το λαμπάκι δεν ανάβει. Έβαλα και το Neptune354 alternative firmware και έκανα μέσω telnet κάτι που έλεγε για το wifi αλλά τζίφος.
.::NikoS::. Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ούτε ΙΡ δε παίρνει στη γραμμή. Παίζει να έχει χάσει καμιά MAC από κάνα φλασάρισμα; Γιατί στο Gateway status με το official FW γραφει 00:00:00........ ενώ με το neptune γράφει εκεί την MAC που έχει και στο αυτοκόλλητο. Συγχρονίζει όμως αλλά πολύ χαμηλά (τώρα είδα ότι έχει infineon)
rfc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τοχει χτυπησει κανας κεραυνος μηπως? Ξανασουταρε το firmware μεχρι να κατσει.
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δε ξέρω αν το έχει χτυπήσει γιατί κι εγώ το πήρα σε αυτή την άγνωστη κατάσταση από εδώ μέσα αν θυμάμαι καλά στο θέμα "χαρίζεται". (είτε από γειτονικό φόρουμ πραγματικά δε θυμάμαι γιατι παει καιρός) Μάλλον καλά κλειδώνει για infineon σε Broadcom dslan, απλά εγώ έχω χάλια γραμμή. Αρνείται όμως να πάρει ΙΡ... Θα ξαναφλασάρω και θα δοκιμάσω κάποια στιγμή αν και έχω φλασάρει πολλέεεες φορές και το μαμα FW και τα third party που βρήκα στο θαυματουργό λινκ που έδωσε ο mp3buddy! Στο τέλος θα καταλήξω να το φλασάρω από jtag
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μπαίνει σε αυτό; Δεν έχω ξαναβάλει openwrt και δεν έχω ιδέα πως γίνεται, αλλά εδώ δε βλέπω να έχει support για το V2
rfc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Για ψαξτο λιγο παραπανω, μπορει να μπαινει και σε αυτο. Αν το brickareis ξερω οτι εχεις jtag. Αξιζει το κοπο μονο για το sqm που εχει το openwrt.
nostos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ακομα και αν μπορει να μπει openwrt σ'αυτο το σαπακι... Το sqm ειναι σχετικα νεο πακετο και το συγκεκριμενο router δεν μπορει να τρεξει καμια απο τις τελευταιες (συγχρονες) εκδοσεις openwrt που υποστηριζουν sqm λογω υπερβολικα αδυναμου hardware (κυριως τα 16MB RAM). Για την εκδοση 14.07 που υποστηριζει η V1, αν μπορει να μπει και στο V2, γραφει "only without web interface", οποτε το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα χωρανε χρησιμα πακετα στα 4mb flash ωστε να ειναι λειτουργικο. Οποτε το sqm, αν χωραει, ειναι... πολυτελεια απο την στιγμη που θα λειπουν αλλα βασικα πραγματα. Αποψη μου ειναι... πως αν δεν δουλευει σωστα με το εργοστασιακο firmware ή με καποιο εναλλακτικο, στειλ'το στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ηλ. συσκευων και μην ασχολεισαι/ταλαιπωρεισαι αλλο! -edited- Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2017 από nostos 1
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μωρε jtag ειχα φτιαξει για το wag200g αλλα ειδα πως αυτο μεσα ειναι καπως διαφορετικο. Πιο μικρες τρυπουλες εχει και αντε να κολλησεις εκει πανω καποιον conmector. Επισης αντε να ξεθαψω το παναρχαιο PC με την παραλληλη θυρα. Ασε δεν υπάρχει ορεξη για αυτο τωρα. Και οντως αν δε δουλεύει με το μαμα firmware κατι πρεπει να εχει χαλασει. Κατάφερα να παρω ΙΡ μια φορα μονο, κατα τυχη ισως; Αλλες φορες συγχρονιζε μονο του σε fastpath! Αλλες φορες δειχνει την MAC ενω αλλες φορες οχι. Μαλλον για καδο παει. Ευχαριστω!
nostos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ε ναι, πηρες ετσι κι αλλιως την γνωση του de-bricking που ισως σου χρειαστει στο μελλον, απο κει και περα κατι εχει χαλασει και δεν δουλευει σωστα. Την παραλληλη θυρα, γιατι την αναφερες? Ειναι απαραιτητη για το jtag? Δωσε κανα info αν δεν βαριεσαι, ετσι για την κουβεντα και για να μαθουμε οσοι δεν ξερουμε πως γινεται το jtag. Απο την εικονα παντως που βλεπω στο wiki του openwrt, μαλλον "USB to Serial" πρεπει να θελει. -edit- Ναι, το γραφει κιολλας, USB-Serial θελει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα