Προς το περιεχόμενο

Dishonored 2 PS4 amazon.co.uk £ 9.99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμένα που παράγγειλα και ένα άλλο παιχνίδι, μου βγήκαν στις 3.50 λίρες (not bad).

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω δει στο Public used στα 20 ευρω κ χωρις αναμονη. Συνηθως δε ειναι κ σε πολυ καλη ή ακομα και αριστη κατασταση τα μεταχειρισμένα τους. Ας εχετε κ αυτο υποψιν οσοι ενδιαφερομενοι..

Δημοσ.

Σημειωση για το μτχ : σου βγαζουν τον καρκινο μεχρι να το στειλουν μου εχουν ακυρωσει τρεις φορες μετα απο 10 μερες ενω δειχνει διαθεσιμοτητα , ποιο γρηγορα ερχεται απο το uk , και μια φορα που χρειαστηκα αλλαγη ενω ειχα βγαλει μαλιστα και καρτα αλλαγης αρνηθηκαν γιατι λεει τα μτχ εχουν μολις 2 !! μερες εγγυησης και επρεπε να καλεσω προισταμενο για να γινει . Και φυσικα παντα πρεπει να τα ανοιγεις πριν τα πληρωσεις γιατι ναι εχω δει και ραγισμενο μεσα .....

• Like 1
Δημοσ.

Σημειωση για το μτχ : σου βγαζουν τον καρκινο μεχρι να το στειλουν μου εχουν ακυρωσει τρεις φορες μετα απο 10 μερες ενω δειχνει διαθεσιμοτητα , ποιο γρηγορα ερχεται απο το uk , και μια φορα που χρειαστηκα αλλαγη ενω ειχα βγαλει μαλιστα και καρτα αλλαγης αρνηθηκαν γιατι λεει τα μτχ εχουν μολις 2 !! μερες εγγυησης και επρεπε να καλεσω προισταμενο για να γινει . Και φυσικα παντα πρεπει να τα ανοιγεις πριν τα πληρωσεις γιατι ναι εχω δει και ραγισμενο μεσα .....

Δεν ειμαι παπαγαλακι τους, μακρια απο εμενα αυτα, απλως το ανεφερα ως μια επιπροσθετη επιλογη, ιδιως για οσους δεν εχουν τη δυνατοτητα ή τη διαθεση να παραγγειλουν απο το εξωτερικο. Τοσο κακη εμπειρια εγω δεν ειχα ποτε απο το καταστημα Πατρων. Δεν αμφισβητειται ωστοσο, οποτε πολυ καλα εκανες και ανεφερες τις δικες σου εντυπωσεις.

Δημοσ.

Δε διαφωνουμε φιλε μου , αμα το βρεις και επιτοπου να το δεις ακομα καλυτερα . Απο 30 αγορες που εχω κανει 2-3 μτχ χαλανε την εμπειρια αλλα επρεπε να το αναφερω - ειδικα για την εγγυηση που γραφουν παραπλανητικα επιστροφες εντος 7 ημερων . Εχω και εγω την "κακη" συνηθεια να μην προτιμαω το αμαζον πιο πολυ για το αγχος που θα παρατησει ο ταχυδρομος το φακελο .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...