BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 παιδια με τον 960 evo ιδια τιμη αλλα δεν ειναι oem τι διαφορες εχουν? Διάβασε από την αρχή το θέμα. Οι απαντήσεις έχουν δοθεί.
lelos1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 οποίος ψάχνει ακομη στο amazon ο evo 500gb sta 214 με μεταφορικα https://www.amazon.de/dp/B01M20VBU7/ 1
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 οποίος ψάχνει ακομη στο amazon ο evo 500gb sta 214 με μεταφορικα https://www.amazon.de/dp/B01M20VBU7/ Καλύτερα να άνοιγες ένα νέο θέμα γιατί δεν είναι ίδιος με αυτόν του θέματος και εδώ που είναι χωμένο σίγουρα θα το δουν λιγότεροι. Βγαίνει 35 ευρώ φθηνότερα
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 οποίος ψάχνει ακομη στο amazon ο evo 500gb sta 214 με μεταφορικα https://www.amazon.de/dp/B01M20VBU7/ Ναι Fiat με Ferrari για 30 ευρώ διαφορά κι από έξω... Αντιπροσφορά θα έλεγα η πρόταση σου και άσχετη με το θέμα 2
~Palpatin~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το από εξωτερικό δεν το βλέπω για κακό. Το tlc με mlc όμως ναι
plpapadopoulos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το από εξωτερικό δεν το βλέπω για κακό. Δεκτό, όμως όταν υπήρχε ανώτεροσς δίσκος σε πολύ καλύτερη vfm τιμή Ελλάδα, δε βλέπω με τη σειρά μου για καλό να προταθεί ή ακόμα χειρότερα να προτιμηθεί ένας υποδεέστερος του εξωτερικού στην κανονική του τιμή ως "φτηνότερος".
~Palpatin~ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 5χρονια εγγυηση vs 3 oem vs samsung Το θέμα εγγύηση είναι περισσότερο μάρκετινγκ μπορείς άνετα να βγάλεις εκτός εγγύησης και τους δύο day one!!!Το OEM vs Samsung δεν το κατάλαβα και οι δύο Samsung είναι. Το ότι οι MLC έχουν σχεδόν διπλάσιο κόστος προφανώς αφήνει αδιάφορους μερικούς, γούστα είναι αυτά βέβαια. Αυτός που γνωρίζει πάντως θα προτείνει πάντα mlc έναντι tlc και δεν θα ασχοληθεί με τα μαρκετιστικα τρικ. Δεκτό, όμως όταν υπήρχε ανώτεροσς δίσκος σε πολύ καλύτερη vfm τιμή Ελλάδα, δε βλέπω με τη σειρά μου για καλό να προταθεί ή ακόμα χειρότερα να προτιμηθεί ένας υποδεέστερος του εξωτερικού στην κανονική του τιμή ως "φτηνότερος".Νόμιζα αναφέρθηκες στην προσφορά του φίλου από Amazon.de.Υπήρχε καλύτερη προσφορά Ελλάδα και σε καλύτερο δίσκο; Εάν είναι εύκολο μπορείς να μου πεις ποιος γιατί μου είχε διαφύγει;
lelos1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 η προσφορα του eshop τελειωσε πριν 4-5 μερες και του amazon ειχε 55 κοματια στα 200 πανε ολα οσο για την εγγυηση σε οεμ ειναι απαραίτητη μονο τα nand ειναι samsung
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το θέμα εγγύηση είναι περισσότερο μάρκετινγκ μπορείς άνετα να βγάλεις εκτός εγγύησης και τους δύο day one!!! Το OEM vs Samsung δεν το κατάλαβα και οι δύο Samsung είναι. Το ότι οι MLC έχουν σχεδόν διπλάσιο κόστος προφανώς αφήνει αδιάφορους μερικούς, γούστα είναι αυτά βέβαια. Αυτός που γνωρίζει πάντως θα προτείνει πάντα mlc έναντι tlc και δεν θα ασχοληθεί με τα μαρκετιστικα τρικ. Νόμιζα αναφέρθηκες στην προσφορά του φίλου από Amazon.de. Υπήρχε καλύτερη προσφορά Ελλάδα και σε καλύτερο δίσκο; Εάν είναι εύκολο μπορείς να μου πεις ποιος γιατί μου είχε διαφύγει; Οι bulk συσκευασίες δεν έχουν υποστήριξη από την Samsung αλλά μόνο από το κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση αν το κατάστημα είναι για τα μπάζα, άντε βγάλε άκρη με την εγγύηση. Από τα κουλά της Samsung. Γιατί? Έλα ντε.
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Από τα κουλά της Samsung. Γιατί? Έλα ντε. Γιατί έβγαλε υπερβολικό αριθμό στους High End, αλλά οι OEM τελικά στράφηκαν σε Low End για να μειωθούν τα κόστη (βλέπε CM και PM series που φοράνε το 95% από τα Lenovo ThinkPad), οπότε το περίσιο στοκ το σκότωσαν στους retailers. Αυτό έγινε. Έχουν περάσει 6x ΤhinkPad P Series από τα χέρια μου, μόνο το ένα ήρθε με SM, τα άλλα όλα με PM. ThinkPad Yoga, X και T Series, όλα με PM και CM. 5χρονια εγγυηση vs 3 oem vs samsung μονο - tlc Επί της ουσίας. Πέρα άπο κάποιους OCZ της κακιάς ώραςκαι ίιιιιισως πρώτες παρτίδες Samsung 840 απλούς, SSD να χαλάει από μόνος τους δεν έχω δει. SSDs να χαλάνε επειδή τους λιώνουνε ή επειδή τους πειράζουν (firmware, refresh με 3rd party utility, defrag), έχω δεί. Αλλά αυτή την περίπτωση δε την καλύπτει η εγγύηση και πάλι. Τώρα όποιος νομίζει ας πάρει ό,τι κρίνει καλύτερο για την τσέπη του. Ο 960Evo του Amazon ΔΕΝ είναι προσφορά (και είναι παντελώς άσχετος με το θέμα). Ο SM961 του eshop είναι (ήταν μάλλον) προσφορά κυρίως για τα Ελληνικά δεδομένα. 1
~Palpatin~ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 η προσφορα του eshop τελειωσε πριν 4-5 μερες και του amazon ειχε 55 κοματια στα 200 πανε ολα οσο για την εγγυηση σε οεμ ειναι απαραίτητη μονο τα nand ειναι samsung Επιμένεις ε; Μία βόλτα από το site της Samsung ίσως σου αλλάξει γνώμη. Τέλος πάντων δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση για κάτι που είναι φως φανάρι!!! Οι bulk συσκευασίες δεν έχουν υποστήριξη από την Samsung αλλά μόνο από το κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση αν το κατάστημα είναι για τα μπάζα, άντε βγάλε άκρη με την εγγύηση. Από τα κουλά της Samsung. Γιατί? Έλα ντε. Εγώ ξέρω τι παίζει για άλλον το έγραψα
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Γιατί έβγαλε υπερβολικό αριθμό στους High End, αλλά οι OEM τελικά στράφηκαν σε Low End για να μειωθούν τα κόστη (βλέπε CM και PM series που φοράνε το 95% από τα Lenovo ThinkPad), οπότε το περίσιο στοκ το σκότωσαν στους retailers. Αυτό έγινε. Έχουν περάσει 6x ΤhinkPad P Series από τα χέρια μου, μόνο το ένα ήρθε με SM, τα άλλα όλα με PM. ThinkPad Yoga, X και T Series, όλα με PM και CM. Επί της ουσίας. Πέρα άπο κάποιους OCZ της κακιάς ώραςκαι ίιιιιισως πρώτες παρτίδες Samsung 840 απλούς, SSD να χαλάει από μόνος τους δεν έχω δει. SSDs να χαλάνε επειδή τους λιώνουνε ή επειδή τους πειράζουν (firmware, refresh με 3rd party utility, defrag), έχω δεί. Αλλά αυτή την περίπτωση δε την καλύπτει η εγγύηση και πάλι. Τώρα όποιος νομίζει ας πάρει ό,τι κρίνει καλύτερο για την τσέπη του. Ο 960Evo του Amazon ΔΕΝ είναι προσφορά (και είναι παντελώς άσχετος με το θέμα). Ο SM961 του eshop είναι (ήταν μάλλον) προσφορά κυρίως για τα Ελληνικά δεδομένα. Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία. Αυτά που γράφεις θεωρώ ότι είναι πράγματα που βγαίνουν προς τα έξω για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Και το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι δεν υποστηρίζονται από το λογισμικό. Αν είναι δυνατόν.
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία. Αυτά που γράφεις θεωρώ ότι είναι πράγματα που βγαίνουν προς τα έξω για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Και το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι δεν υποστηρίζονται από το λογισμικό. Αν είναι δυνατόν. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κάτι, την άποψή μου λέω.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κάτι, την άποψή μου λέω. Μα δεν αναφέρομαι σε σένα. Αλίμονο. Να δικαιολογήσουν έγραψα. Αυτοί που βγάζουν αυτά προς τα έξω και τα οποία εσύ διαβάζεις. εκτός και αν δουλεύεις στην Samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα