BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αξίζει λόγω τιμής (75 ευρώ διαφορά) αλλά όπως έγραψα λόγω eshop είναι προς αποφυγή. Άν ήταν από κάποιο πιο αξιόπιστο κατάστημα θα τον είχα πάρει ήδη. Είναι προτιμότερο να δώσεις κάτι παραπάνω και να το πάρεις από εξωτερικό https://www.mindfactory.de/product_info.php/512GB-Samsung-SM961-M-2-2280-PCIe-3-0-x4-32Gb-s-3D-NAND-MLC-Toggle--MZV_1114534.html https://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-pm961-m-2-ngff-pcie-solid-state-drive-ssd/samsung-pm961-512gb-m-2-ngff-pcie-gen3-x4-nvme-solid-state-drive-ssd-oem-2280-mzvlw512hmjp-00000/ Ειδικά το flexxmemory είναι κορυφή αλλά δεν είναι διαθέσιμο.
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αξίζει λόγω τιμής (75 ευρώ διαφορά) αλλά όπως έγραψα λόγω eshop είναι προς αποφυγή. Άν ήταν από κάποιο πιο αξιόπιστο κατάστημα θα τον είχα πάρει ήδη. Είναι προτιμότερο να δώσεις κάτι παραπάνω και να το πάρεις από εξωτερικό Όταν λες κάποιο αξιόπιστο κατάστημα ? Ποιό κατάστημα για εσένα έχει το καταπληκτικό support ?,γιατί αν ψάξεις λίγο σε όλες της κατηγορίες θα βρεις ότι έχουν ανοιχτεί θέματα για πράγματα που έχουν επιστραφεί σε γνωστά καταστήματα και είναι στην αναμονή για μήνες χωρίς κάποια ελπίδα για λύση. Τα άκουγα και εγώ χρόνια εδώ μέσα, μακρία από eshop κτλ και από ότι βλέπω αυτό συνεχίζεται χωρίς κάποια βάση λογικής. Η δική μου εμπειρία στις 5-6 αγορές-επιστροφές που χρειάστηκε με εξυπηρέτησαν άψογα, Σε 1 περίπτωση μόνο (πρόβλημα με case) πέρασαν κοντά 3 μήνες μέχρι να δώσουν λύση και αυτό μέσα από άπειρα τηλ. και φωνές προς το τέλος όταν αγανάχτησα. Άρα μπορώ να πω πως κατά 80% είμαι θετικός. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Ρε αδερφέ δεν διαβάζεις καν τα post. Ρωτάς αλλά τις απαντήσεις τις έχω δώσει πιο πάνω. Και αρχίθζεις πάλι την κουβέντα "εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα κλπ". Δεν με ενδιαφέρει για σένα. Με ενδιαφέρει για τους υπόλοιπου που είχαν πρόβλημα
Philippe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε σχεση με 960 Pro αξιζει; Εξαρτάται από τι χρήση θες να κάνεις. Είναι το ίδιο προϊόν με τη διαφορά ότι o Pro έχει 5 χρόνια εγγύηση από την ίδια την Samsung. Αν το θες για πολύ βαριά χρήση, αξίζει ο Pro λόγω εγγύησης, αλλιώς όχι. Πιο άμεση σύγκριση γίνεται με τον 960Evo, που έχει ίδιο κόστος και ίδια εγγύηση. Υπό την προϋπόθεση ότι ξέρεις γιατί παίρνεις pci express δίσκο, αλλιώς οι sata 850 είναι μια χαρά. Είναι προτιμότερο να δώσεις κάτι παραπάνω και να το πάρεις από εξωτερικό. Πάντως, αν εκπίπτεις ΦΠΑ, η τιμή του eshop στα 209€ είναι η καλύτερη της Ευρώπης. Btw το link σου είναι για τον PM961, το σωστό είναι αυτό Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2017 από Philippe 2
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εσύ διάβασες το post μου ? Είχα πρόβλημα στις 5 περιπτώσεις και μου έβγαλαν το λάδι μέχρι να βρεθεί η λύση. Αλλά με αυτά που ακούω-διαβάζω και για τα υπόλοιπα μαγαζιά, τα ίδια είναι. Συμβουλές στυλ μακριά από eshop βρες άλλο αξιόπιστο κατάστημα όταν τις ακούω γελάω. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοιο κατάστημα που να έχει 100% ικανοποιημένους πελάτες. Η τακτική που ακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια είναι να αγοράζω κάτι στην καλύτερη τιμή (είτε από εδώ είτε από έξω) και αν συμβεί κάτι μιλάω απευθείας με το support των εταιρειών. Αν και τώρα τελευταία αυτό αλλάζει γιατί οι περισσότερες σου λένε μίλα με το κατάστημα που αγόρασες.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ...Btw το link σου είναι για τον PM961, το σωστό είναι αυτό Ναι λάθος link. Αφού μπήκε το σωστό... 1
Shadowjump Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εξαρτάται από τι χρήση θες να κάνεις. Είναι το ίδιο προϊόν με τη διαφορά ότι o Pro έχει 5 χρόνια εγγύηση από την ίδια την Samsung (και έχει μαύρο pcb). Αν το θες για πολύ βαριά χρήση, αξίζει ο Pro λόγω εγγύησης, αλλιώς όχι. Πιο άμεση σύγκριση γίνεται με τον 960Evo, που έχει επίσης 3 χρόνια εγγύηση και είναι στα 250€, όπου σίγουρα αξίζει γιατί είναι mlc και δεν έχει buffer. Προβλημα δεν ειχα ουδεποτε με το e-Shop οποτε δεν με απασχολει αυτο. Αρα τι ειναι καλυτερο αν εξαιρεσουμε την εγγυηση, ο 960 Evo ή ο SM961?
Philippe Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν εξαιρέσεις την εγγύηση είναι καλύτερη αγορά και από τον Pro. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2017 από Philippe
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εχω τον 256 σε ενα thinkpad t460s οριστε ενα benchmark
Shadowjump Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Η διαφορα φαινεται σε σχεση με εναν απλο SSD σε SATA 3? Εννοειται οχι ενα copy paste, αλλα π.χ. το ποσο γρηγορα φορτωνουν οι εφαρμογες, κλπ
Shadowjump Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μετα απο μπολικο σκαλισμα, αυτο παρατηρησα. Οποτε ακυρο. Παμε παρακατω..
Billator Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Η διαφορα φαινεται σε σχεση με εναν απλο SSD σε SATA 3? Εννοειται οχι ενα copy paste, αλλα π.χ. το ποσο γρηγορα φορτωνουν οι εφαρμογες, κλπ Χαοτική διαφορά στο load εφαρμογών/προγραμμάτων με graphics rendering, ανάλυση και γενικά οποιοδήποτε πρόγραμμα απαιτεί πολλές εγγραφές ή αναγνώσεις κατά την διάρκεια λειτουργίας του από κάποιο database. Κάποιος που δουλεύει πάνω σε αυτά γλιτώνει πολλές ώρες αναμονής κάθε μήνα με έναν απλό ssd πόσο μάλλον με έναν m2 pcie ssd όπως αυτός του τίτλου. Αν κάποιος το θέλει για να ανοίγει απλά το pc, το chrome και τα παιχνίδια του πιο γρήγορα δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά με έναν καλό HDD. Εξαρτάται οπότε από τις ανάγκες του καθένα μας. 3
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Επι της ουσίας. Οι δίσκοι είναι OEM, άρα εγγύηση από Samsung ΔΕΝ παίζει. Υπάρχει μόνο εγγύηση καταστήματος (όποια είναι και για όσο δίνει). Ο SM961 είναι ίδιος σε κατασκευή με τον 960 Pro και διαφέρουν στο firmware. Αυτό δίνει ένα πολύ μικρό αβαντάζ στον SM961 σε επιδόσεις (που το 99% δε θα τις καταλάβει), όμως στερείται του software διαχείρισης (το Samsung Magician δεν θα τον αναγνωρίσει και δε θα του αναβαθμίσει firmware κλπ). Επειδή έχω τον SM961 1TB, όπως και 2x SM951 512GB και έναν SM951 256GB, μπορώ να πώ πως είναι εξαιρετικοί SSD. Προσωπικά αν η διαφορά τιμής ήταν μικρή, θα πήγαινα για τον Pro, μόνο και μόνο για το θέμα της εγγύησης καθώς και την αναγνώρισή του από το Magician (άρα και υποστήριξης). Η τιμή μου φαίνεται καλή για Ελλάδα. Αν γίνει μαμουνιά με την εγγύηση, επικαλείστε τη νομοθεσία. Την πληρωμή σας κάντε την με πιστωτική κάρτα, για να μπορέσετε να ασκήσετε το δικαίωμα αμφισβήτισης συναλλαγής σε περίπτωση που το eShop δε σας καλύψει την εγγύηση (που δε νομίζω) και τελειώνει το παραμύθι. Αυτά και καλές αγορές. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2017 από plpapadopoulos 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα