Προς το περιεχόμενο

[M.2 PCI-e SSD] Samsung SM961 512GB @ E-shop 259€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Crazy Sundays με 3ετή εγγύηση του καταστήματος. Στο skroutz δεν το φέρνει άλλος (pc1 = eshop), ενώ στο εξωτερικό παίζει ελαφρώς πιο ακριβά, αλλά αν συνυπολογίσουμε τα μεταφορικά (και ελληνικό ΦΠΑ για ορισμένα μαγαζιά), βγαίνει μάλλον οριακά προσφορά.

post-289428-0-17320200-1496529839_thumb.png

960 Pro (mlc) από 335€ στο skroutz.

960 Evo (tlc) από 250€ στο skroutz.

Επεξ/σία από Philippe
  • Like 2
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ρε αδερφέ το είδα αλλά αυτό που γράφειw για εγγύηση καταστήματος άντε βγάλτα πέρα με το eshop αν χρειαστείς rma. Θα σου πει γράφω εγγύηση δεν γράφω εγγύηση καταστήματος  :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι το πρόβλημα η Bulk συσκευασία. Η εγγύηση έχει σημασία. Αν την χρειαστείς και τα βρεις σκούρα από το eshop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγγύηση να 'ναι κι ό,τι να 'ναι :)

Να πούμε για όσους δεν το ξέρουν ότι αυτά τα μοντέλα είναι OEM και η εγγύηση δεν παρέχεται από την Samsung (γι'αυτό έγραψα του καταστήματος). Εξού και η bulk συσκευασία. Επίσης οι περισσότεροι πωλητές (εξωτερικό) δίνουν μόλις 2 χρόνια, οπότε σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον το eshop είναι σωστό.

Επεξ/σία από Philippe
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω τη εμπειριες εχετε απο το eshop

αλλα εγω εχω τις καλυτερες! εχω γυρισει πολλες φορες πισω πραματα και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα!

και τα παιδια εδω στην πατρα τα καλυτερα!

• Like 3
Δημοσ.

4 φορές έχει χρειαστεί να γυρίσω προιόν στο eshop, πλήρως ικανοποιημένος όλες τις φορές. Και επιστροφή χρημάτων μου έκαναν χωρίς πολλά πολλά και αντικατάσταση με καινούριο.

Δημοσ.

H εγγύηση του e-shop είναι μια χαρά όσες φορές μου χρειάστηκε (αντικατάσταση προϊόντος / επιστροφή χρημάτων, για επισκευές δεν έχω άποψη γιατί δεν χρειάστηκε) δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα...

Δημοσ.

Κάθεστε και γράφετε ο καθένας ότι είναι μια χαρά κλπ. Είναι δυντόν να είναι κακή σε όλους η υπόθεση rma του eshop? Όχι βέβαια. ΑΝ ήταν κακή θα είχα κλείσει το eshop. Τα παραδείγματα κακής αντιμετώπισης του εν λόγω καταστήματος είναι αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος, και εγω κανένα πρόβλημα με εγγύηση eshop οςες φορές χρειάστηκε.

• Moderators
Δημοσ.

Αρκετα με το γκαλοπ.

Βαλτε 50-50 ως αποτελεσμα να ειστε ολοι ευχαριστημενοι. ;)

Προσεξτε να μην προσβαλετε τους αλλους γιατι δεν θα μεινω στα edit και τις διαγραφες επομενη φορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...