tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Έχει σταματήσει εδώ και λίγο καιρό να δουλεύει το Led στο s8 μου.. Έχουν πολλοί αυτό το θέμα όπως είδα και εδώ https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/help/led-light-samsung-s8-t3599300 Γνωρίζει κανείς τίποτα ρε παιδιά; να φταιει το update που λένε πολλοί ή να κάηκε κανα Led;; θέλω να αποφύγω να το στείλω για αλλαγή γιατί το έχω κανει εμφάνιση Nexus και βαριέμαι να το ξανακάνω όλο αυτό από την αρχή...
mphxths Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Και αν διαβασες το λινκ , πολλοι που ειχανε το προβλημα ειχανε επι τω πλειστω 3rd party προγραμματα που παιζανε με το led , κανοντας διαφορες custom-ιες με τα χρωματα του. Μηπως επαιξες και συ με τετοια προγραμματα? 1
ziaba Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Έχει σταματήσει εδώ και λίγο καιρό να δουλεύει το Led στο s8 μου.. Έχουν πολλοί αυτό το θέμα όπως είδα και εδώ https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/help/led-light-samsung-s8-t3599300 Γνωρίζει κανείς τίποτα ρε παιδιά; να φταιει το update που λένε πολλοί ή να κάηκε κανα Led;; θέλω να αποφύγω να το στείλω για αλλαγή γιατί το έχω κανει εμφάνιση Nexus και βαριέμαι να το ξανακάνω όλο αυτό από την αρχή... φάση έχω πόρκε και το φτιάχνω να μοιάζει με πεζό
tz3s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Και αν διαβασες το λινκ , πολλοι που ειχανε το προβλημα ειχανε επι τω πλειστω 3rd party προγραμματα που παιζανε με το led , κανοντας διαφορες custom-ιες με τα χρωματα του. Μηπως επαιξες και συ με τετοια προγραμματα? Το έκανα... Σε αυτή την περίπτωση παίζει να τα έχει κάψει ένα πρόγραμμα το οποίο έχει όλες τις άδειες για να το χρησιμοποιεί Android συσκευή και θα είναι γελοίο... Από την άλλη πολλοί λένε ότι μετά από μια μερα χρήσης και αφού έκανε το πρώτο update σταμάτησε να λειτουργεί το Led...οποτε είναι και αυτό το ενδεχόμενο φάση έχω πόρκε και το φτιάχνω να μοιάζει με πεζό Φάση έχω stock Android από τότε που γεννήθηκε το λογισμικό, και πήρα κινητό με άθλιο launcher (γιατί είναι άθλιο της Samsung) και το έκανα να μοιάζει με stock Android.... Χωρίς root
mphxths Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 @tz3s παιξε με κανα service menu - test led μπας και ξεκολλησει. Αν δεν εχεις κανει ροοτ την συσκευη ειναι λιγο δυσκολο να καψει "hardware"..αν και σε αυτην την ζωη και σε αυτον τον πλανητη ολα να τα περιμενεις. Οσο για τον launcher..εχει βελτιωθει αρκετα και στην τελικη βαλε κανα launcher απο το play store..εχω τον nova launcher που ειναι γαματος..τοσο που εδωσα το υπερογκο ποσο του ενος (1) ευρω να παρω την φουλ εκδοση Σιγα μην φαω τον χρονο μου σε παραπανω ενασχοληση με την εμφανιση του κινητου
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Έχει σταματήσει εδώ και λίγο καιρό να δουλεύει το Led στο s8 μου.. Έχουν πολλοί αυτό το θέμα όπως είδα και εδώ https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/help/led-light-samsung-s8-t3599300 Γνωρίζει κανείς τίποτα ρε παιδιά; να φταιει το update που λένε πολλοί ή να κάηκε κανα Led;; θέλω να αποφύγω να το στείλω για αλλαγή γιατί το έχω κανει εμφάνιση Nexus και βαριέμαι να το ξανακάνω όλο αυτό από την αρχή... Τελικά τί έγινε με το πρόβλημά σου?
tz3s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Τελικά τί έγινε με το πρόβλημά σου? Εψαξα τα παντα.. απ οτι καταλαβα ειναι μερικες συσκευες (αρκετες) που βγαζουν αυτο το προβλημα μετα το πρωτο update. Στο εξωτερικο σε πολλους εδωσαν καινουρια συσκευη (σε μερικους το ξαναεκανε το προβλημα). Εγω το εστειλα χθες στη smartec και περιμενω να μ πουν
tz3s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 2 μερες στον ελεγχο το εχουν και αρχιζουν και μ αναβουν τα λαμπακια....
mphxths Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 2 μερες στον ελεγχο το εχουν και αρχιζουν και μ αναβουν τα λαμπακια.... Tουλαχιστον τα δικα σου "led" δουλευουν 3
stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 2 μέρες είναι Περίμενε έχεις δρόμο ακόμα. Υπομονη 1
ChimairaX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 2 μερες στον ελεγχο το εχουν και αρχιζουν και μ αναβουν τα λαμπακια.... https://www.youtube.com/watch?v=AZW_RBWtt-o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα