naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μετά από 2-3 μήνες μήνες χρειάστηκε να ξεθάψω το Xiaomi Power Bank που είχα (δεν το χρειάστηκα πιο πριν). Θυμόμουν ότι δεν είχε καθόλου μπαταρία και το έβαλα να φορτίσει. Το θέμα είναι ότι είτε το συνδέω στο φορτιστή του τηλεφώνου μου (Redmi Note 2) είτε στο PC δεν φορτίζει. Τα led δεν ανάβουν και όταν πατάω το κουμπί να τσεκάρω τη μπαταρία δείχνει πως δεν έχει καθόλου. Δοκίμασα επίσης 2 καλώδια, το ίδιο και στα 2. Καμία ιδέα;
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Βάλε το στην φόρτιση και άσε το αρκετή ώρα πριν το δοκιμάσεις πατώντας το κουμπί κτλπ Μπορεί να είναι τελείως άδειο... (Αν και ακόμα όταν είναι τελείως άδειο εμένα μου αναβουν τα λαμπάκια μόλις το βάλω στην φόρτιση)
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το έχω ήδη στη φόρτιση εδώ και 40 λεπτά και ακόμα σβησμένα είναι. Και όταν πατάω το κουμπί ακόμη άδειο δείχνει. Κανονικά με το που το έβαζα έπρεπε να δείχνει τα λαμπάκια να αναβοσβήνουν...
newsformobiles Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Βάλτο στη πρίζα τοίχου και άστο όλο το βράδυ. Μπορεί να χρειαστεί και ώρα, ανάλογα με το καλώδιο.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 To άφησα ένα 12ώρο και τίποτα. Πάλι άδειο είναι. Να κοιτάξω για επιστροφή?
stelios18120 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αν δεν δεις φως στείλε μαιλ στον πωλητή Θα σου πει τι να κάνεις (Αν είσαι εντός του 6μηνου της εγγύησης εννοείται)
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Το είχα πάρει από Ελλάδα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την απόδειξη. Μάλλον θα φύγει άπατο...
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Τότε μάλλον ναι πάει για κάδο. Βασικά βάλε το στα χαρίζεται μπορεί κάποιος να πάρει τίποτα που να θέλει (αν και καλό είναι να μην ανοίγουμε powerbank και παρόμοια υπάρχει κίνδυνος αν δεν είμαστε γνώστες)
ChimairaX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ώπα τι λέτε ρε; Τι πέταμα; Αρχικά δοκίμασε μεγαλύτερο φορτιστή (2Α). Άστο για κάνα 10λεπτο. Αν πάλι δεν δεις φως τότε απλά χρειάζεται 2-3 λεπτά εξωτερικής φόρτισης. (με τον όρο εξωτερική φόρτιση εννοούμε φόρτιση απευθείας πάνω στις μπαταρίες παρακάμπτωντας το κύκλωμα φόρτισης). Σε αυτήν την περίπτωση απευθύνεσαι σε άτομο με γνώσεις (να το αποσυναρμολογήσει να στο φτιάξει) (ή στείλτο μου ) Αυτό συμβαίνει γιατί οι μπαταρίες είναι τόσο άδειες που δεν μπορούν να μπουν ούτε σε λειτουργία φόρτισης. Μετά θα δουλέψει. Και αν πάλι δε δουλέψει, τότε το θεωρούμε άχρηστο γιατί μάλλον είναι θέμα πλακέτας. Οι μπαταρίες ωστόσο θα λειτουργούν κανονικά (τις οποίες τις κρατάμε για καβάτζα) Παιδιά μην αφήνετε τις μπαταρίες λιθίου άδειες για πολύ καιρό. Γενικά μην τις αφήνετε άδειες. Σε οποιαδήποτε συσκευή. Έτσι χαλάνε.
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ειχε αφήσει πολύ ωρα στην φορτιση και δεν είδε αντίδραση είπε.
ChimairaX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Το ειχε αφήσει πολύ ωρα στην φορτιση και δεν είδε αντίδραση είπε. Μπορεί να το άφησε με 1Α φορτιστή.
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Ναι οκ,αλλά το αφησε ένα 12ωρο είπε πιο πάνω. Οπότε ακόμα και με 1amber φορτιστή θα είχε κάνει κάτι,θα είχε δείξει ένα δείγμα ζωής
chios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω έχουν κοιμηθεί οι μπαταρίες θέλει τάση πάνω στην μπαταρία, έχω ξυπνήσει έτσι μπαταρίες από κάτι παλιά κινητά. Άνοιξε το για αρχή και μέτρα με πολυμετρο τι τάση έχει κάθε μπαταρία.
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Ωραία θα ασχοληθώ τότε μετά την εξεταστική για να μάθω και 2-3 πράγμα μόνος. Αν χρειαστώ κάτι θα ποστάρω εδώ αν είναι. (Το δοκίμασα σε 2Α φορτιστή και τίποτα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα