Fubar.gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=B9t1Km8DggM Εκεί κάπου μετά το 1.45 στο βίντεο, η ροή του λαδιού έχει γίνει μια λεπτή τρίχα. Λίγο μετά στο 1:55-2:00, η "τρίχα" γίνεται σταγόνες και πλέον μπορείς να κλείσεις την τάπα. Απο αυτό το σημείο και μετά δέν έχει νόημα να το αφήνεις να στραγγίζει άλλο. Το 99% του λαδιού που μπορεί να βγεί έχει ήδη βγεί. Στις αλλαγές για διάφορους λόγους δέν μπορεί να αφαιρεθεί όλη η ποσότητα του λαδιού και δέν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό. Γι αυτό στα service manual αναφέρονται δύο τιμές για την ποσότητα λαδιού, μία για την αλλαγή, και μία για μετά απο ανακατασκευή. Η δεύτερη τιμή, είδικά για τα λάδια του κινητήρα μπορεί να είναι απο μισό μέχρι ένα λίτρο παραπάνω, ανάλογα τον κινητήρα. Αυτό είναι λάδι το οποίο κρατά η αντλία λαδιού μέσα της. Οπότε είναι εντελώς παράλογο να αγχωνόμαστε για τα επιπλέον 50 ml που θα βγούν αν το αφήσουμε να στραγγίζει με τις ώρες, όταν η αντλία έτσι κι αλλιώς κρατά μισό λίτρο παλιού λαδιού.
Daxlias Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Θέλω να ρωτήσω το εξής.. Αλλαγή δίσκο πλατό, τρόμπα και ρουλεμάν με δικό μου ανταλλακτικό μου πήρε 150€ με εργασία και τη βαλβολίνη δικιά του... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλά?
cabdik Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Daxlias είπε Θέλω να ρωτήσω το εξής.. Αλλαγή δίσκο πλατό, τρόμπα και ρουλεμάν με δικό μου ανταλλακτικό μου πήρε 150€ με εργασία και τη βαλβολίνη δικιά του... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλά? εξαρταται την βαλβολινη.......!!! και δεν αναφερεις σε τι αυτοκινητο......... Επεξ/σία 24 Ιουλίου από cabdik
Daxlias Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, cabdik είπε εξαρταται την βαλβολινη.......!!! και δεν αναφερεις σε τι αυτοκινητο......... Ford fiesta 2003 βαλβολίνη Castrol. Επίσης άλλαξε μια φλάντζα σασμάν και ένα αισθητήριο για την όπισθεν.. Μόνο βαλβολίνη έβαλε ο μάστορας τα υπόλοιπα του τα πήγα εγώ..
SaFiS Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Μια χαρα ειναι τα χρηματα. Κατεβασμα σασμαν εγινε, μισο αμαξι λυθηκε, ποσο επρεπε να παρει δλδ?? 5
Daxlias Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, SaFiS είπε Μια χαρα ειναι τα χρηματα. Κατεβασμα σασμαν εγινε, μισο αμαξι λυθηκε, ποσο επρεπε να παρει δλδ?? Δε ξέρω ρε man τι να πω.. Μπορεί να μου φαίνεται εμένα έτσι...Πάντως άλλη αίσθηση τώρα ο συμπλέκτης...
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Daxlias είπε Θέλω να ρωτήσω το εξής.. Αλλαγή δίσκο πλατό, τρόμπα και ρουλεμάν με δικό μου ανταλλακτικό μου πήρε 150€ με εργασία και τη βαλβολίνη δικιά του... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλά? Δεν άλλαξε λαμπάκι,αν και εκεί σε μερικά αμάξια καλύτερα να λύνεις σασμάν.Είναι εργασία που και βαριά ειναι και ώρα θέλει.Επίσης η βαλβολίνη θα είναι ένα 20€ ? Χωρίς να είμαι στην τσέπη σου θα έλεγα ότι καλά σου πήρε.
Daxlias Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν άλλαξε λαμπάκι,αν και εκεί σε μερικά αμάξια καλύτερα να λύνεις σασμάν.Είναι εργασία που και βαριά ειναι και ώρα θέλει.Επίσης η βαλβολίνη θα είναι ένα 20€ ? Χωρίς να είμαι στην τσέπη σου θα έλεγα ότι καλά σου πήρε. Το λίτρο? Μπορεί... Στο skrouts που κοίταξα μια καλής ποιότητας έχει περίπου 18€..
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Μόλις τώρα, Daxlias είπε Το λίτρο? Μπορεί... Στο skrouts που κοίταξα μια καλής ποιότητας έχει περίπου 18€.. Λίγο είπα; Πόση βαλβολίνη παίρνει το δικό σου.Εγώ υπολόγιζα στο 10€ το λίτρο γιατί σίγουρα παίρνει πάνω απο ένα λιτρο.
Daxlias Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Λίγο είπα; Πόση βαλβολίνη παίρνει το δικό σου.Εγώ υπολόγιζα στο 10€ το λίτρο γιατί σίγουρα παίρνει πάνω απο ένα λιτρο. Δεν ξέρω.. Στο ίντερνετ 2,3 λίτρα λέει σε όλα τα fiesta...
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Μόλις τώρα, Daxlias είπε Δεν ξέρω.. Στο ίντερνετ 2,3 λίτρα λέει σε όλα τα fiesta... Τοτε πας με τις δικές μου τιμές στο 30αρι αμέσως αμέσως άρα στα 120€ για την εργασία.
Daxlias Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τοτε πας με τις δικές μου τιμές στο 30αρι αμέσως αμέσως άρα στα 120€ για την εργασία. Τι να πω.. Τέλος πάντων.. Τώρα τα έδωσα.. Θέλω να πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά.. Γενικά δεν έχω θέματα αλλά ποτά δεν ξέρεις.. 1
liakinen Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Τα λεφτά μια χαρά είναι για όλη την δουλειά. Αν γράφει βαλβολινές 2 και κάτι στεγνό εντελώς, τότε δύο λύτρα θα πήρε τώρα.
lary7 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Daxlias είπε Θέλω να ρωτήσω το εξής.. Αλλαγή δίσκο πλατό, τρόμπα και ρουλεμάν με δικό μου ανταλλακτικό μου πήρε 150€ με εργασία και τη βαλβολίνη δικιά του... Μόνο εμένα μου φαίνονται πολλά? Μια χαρά ειναι η τιμή, αρκεί να έβαλε καλή βαλβολίνη. Εμένα πριν 4 χρόνια μου έπαιρνε 100€ ανέβασμα-κατέβασμα σασμάν και επειδή το εκανε 3 φορές σε ένα χρόνο την 3η μου πήρε 80, και ο μάστορας φίλος και πελάτης. Οπότε τα 150€ καλά έως φθηνά θα έλεγα. 1
mindtrapper Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 1 hour ago, lary7 said: επειδή το εκανε 3 φορές σε ένα χρόνο Taxi;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα