anagnostaki Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας. Είμαι κατοχος ενως s8 plus. θα ηθελα να ρωτησω κατι σημαντικο. σε προηγουμενα μοντελα samsung που ειχα υπηρχε η επιλογη αν χασεις το κινητο και καποιος αλλαξει καρτα σιμ, σου ερζοταν ατο κινητο μηνυμα με τον αριθμο της σιμ που μπηκε, ή με το imei. Ακομα και αν εκανε ρεσετ καποιος την συσκευη, εξακολουθουσε να λειτουργεί νομιζω το συστημα. ειναι δυναρον τωρα στα πιο καινουργια μοντελα, να εχοουν αφαιρεσει κατι τοσο χρησιμο? εχοουν βαλει βεβαια αλλη λειτουργία που νομιζω ομως πως δεν χρησιμεύει πουθενά! γνωριζει καποιος για αυτο που αναφερω? ευχαριστω πολυ.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ποια είναι η άλλη λειτουργία που μάλλον δεν χρησιμεύει πουθενά; Βάλε google account + password/pin/pattern στην lock screen οπότε και hard reset να γίνει να μην μπορεί να το ξεκλειδώσει κάποιος. Απ' όσο ξέρω μέσω google account και μέσω samsung account μπορείς να βρεις το κινητό.
anagnostaki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 καλησπέρα και παλι. το θεμα δεν ειναι να το κλειδωσω και ακομα και με ρεσετ να μην ξεκλειδωνει. ειναι ευκολο αυτο. το ζητουμενο ειναι να μπορεσω να βρω αυτον που το εχει, και πιο παλια στις προηγουμενες εκδοσεις αν αλλαζε η καρτα σιμ, σου εστελνε αυτοματα και κρυφα με sms το νουμερο της σιμ σε αλλο κινητο που δηλωνες. αυτο δεν υπαρχει τωρα και ειναι βλακεια.
Grim Ripper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπόν. Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδ. και ασφάλεια Κατηγορία: Ασφάλεια -> Εύρεση του κινητού μου -> Ειδοποίηση αλλαγής SIM. (θες samsung account) Έτσι είναι σε Samsung J5 2016 με Android 6. Οπότε μάλλον υπάρχει ακόμα, αυτό πάντως είναι λειτουργία της Samsung, το stock android δεν έχει κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2017 από Grim Ripper 1
Giannis.Fragoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 ΣΤΟ S8 ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝOUGAT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα