Προς το περιεχόμενο

Αμάξι leasing.

Stavmitsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

O βασικός λόγος για τον οποίο αξίζει, είναι ότι δεν θα έχω την εφορία επάνω μου και πως τα έξοδα του αυτοκινήτου τα καλύπτει 100% η εταιρείά. 

Σωστό αυτό, απλά έχε υπόψη σου ότι μέρος του μισθώματος του αυτοκινήτου θα προστεθεί ως φορολογητέο εισόδημα στην δήλωση σου. Δεν ξέρω πως ακριβώς υπολογίζεται αυτό γιατί έχει αλλάξει 2-3 φορές, αν ξέρει κάποιος φίλος ας μας διαφωτίσει.

Εγώ θα δίνω μόνο το 50% του μισθώματος και ότι πετρέλαια τρώω σε δική μου χρήση

Άρα να υποθέσω ότι το αυτοκίνητο το χρειάζεσαι ως εργαλείο της δουλειάς σου ;; (π.χ. αν είσαι πωλητής). Αν είναι έτσι, δεν είναι παράξενο που η εταιρεία δεν πληρώνει ολόκληρο το μίσθωμα ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστό αυτό, απλά έχε υπόψη σου ότι μέρος του μισθώματος του αυτοκινήτου θα προστεθεί ως φορολογητέο εισόδημα στην δήλωση σου. Δεν ξέρω πως ακριβώς υπολογίζεται αυτό γιατί έχει αλλάξει 2-3 φορές, αν ξέρει κάποιος φίλος ας μας διαφωτίσει.

Άρα να υποθέσω ότι το αυτοκίνητο το χρειάζεσαι ως εργαλείο της δουλειάς σου ;; (π.χ. αν είσαι πωλητής). Αν είναι έτσι, δεν είναι παράξενο που η εταιρεία δεν πληρώνει ολόκληρο το μίσθωμα ;

Πολύ παράξενο κιόλας.. Σε όλες τις εταιρίες έτσι γίνεται, πληρώνουν αυτές τα πάντα.

Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει στην περίπτωση του ts;

Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ παράξενο το γεγονός ότι η εταιρία θα πληρώνει μόλις το 50%.

Συνήθως ή θα σου μισθώσουν ολόκληρο το αμάξι ή απλά δεν σου παίρνουν τίποτα.

Το πιο πιθανό είναι ότι μιλάμε για καμιά εταιρία της πλάκας. Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ.

Πάντως όπως και να έχει τον συμφέρει τον ts.

• Like 2

Είμαι σε μια εταιρεία ευρωπαϊκών προγραμμάτων. 

Το αυτοκίνητο που δίνουν είναι άσχετο με το αυτοκίνητο της δουλείας, το παίρνω ως "bonus". Θα το φορτωθεί ένας εκ των διαχειριστών και εγώ θα δηλωθώ απλά ως οδηγός. Δεν μας συμφέρει να το πάρουμε στην εταιρεία για διάφορους λόγους. 

Υπάρχει ήδη αυτοκίνητο που καλύπτει τις καθημερινές μου μετακινήσεις προς και από το γραφείο καθώς και ταξίδια για υποθέσεις του.

Ελπίζω με αυτά να κάλυψα τυχόν απορίες και προβληματισμούς σας. Θα παρακαλούσα όσους θέλουν να συνεισφέρουν στο θέμα να ασχοληθούν με το ποιο απ τα δύο αυτοκίνητα είναι προτιμότερο και όχι με το γιατί παίρνω το αυτοκίνητο ή αν είναι της πλάκας η εταιρία μου. 

Ευχαριστώ. 

• Like 2

Ωραία γράψε και εσύ τους προβληματισμούς σου να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Στο είπα και πριν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν έχουν τεράστιες διαφορές. Είναι θέμα επιλογής.

Εγω θα σου ελεγα το Clio λογω αυτοματου κιβωτιου .Το αν σε ενδιαφερει ή οχι πες το αφου δοκιμασεις να οδηγησεις αυτοματο  εκτος και εχεις εμπειρια .

• Like 1

Εγω θα σου ελεγα το Clio λογω αυτοματου κιβωτιου .Το αν σε ενδιαφερει ή οχι πες το αφου δοκιμασεις να οδηγησεις αυτοματο  εκτος και εχεις εμπειρια .

Συμφωνώ με το αυτόματο.

Είναι ο ορισμός της άνεσης στην οδήγηση και εκτός αυτού όπως είπα και πιο πριν το Clio είναι ένα τίμιο αμάξι.

• Like 2

Συμφωνώ με το αυτόματο.

Είναι ο ορισμός της άνεσης στην οδήγηση και εκτός αυτού όπως είπα και πιο πριν το Clio είναι ένα τίμιο αμάξι.

Επειδη ειναι και θεμα χαρακτηρα το πιο απλο ειναι μια δοκιμη με αυτοματο για οποιον δεν εχει δοκιμασει και μετα ας αποφασισει . Ο γιος μου για παραδειγμα με audi TT 1800 κυβικα δεν θε επελεγε αυτοματο ενω η κορη μου με ιδιο αμαξι θα επελεγε .

Ηλικιες 25-29

• Like 1

O βασικός λόγος για τον οποίο αξίζει, είναι ότι δεν θα έχω την εφορία επάνω μου και πως τα έξοδα του αυτοκινήτου τα καλύπτει 100% η εταιρείά. Το ότι θα το πάρω είναι σίγουρο, ποιο απ τα δύο όμως δεν ξέρω!

Επίσης, επειδή δουλεύω λίγο καιρό δεν έχω ακόμη τη δυνατότητα να πάρω αμάξι με δόσεις στο όνομα μου. Οπότε για μένα είναι μονόδρομος.

Αυτό με την εφορία θα το αλλάξουν αν δεν έχει αλλάξει ήδη.

Αυτό με την εφορία θα το αλλάξουν αν δεν έχει αλλάξει ήδη.

Δεν θα ειναι στο όνομα μου. 

Επειδη ειναι και θεμα χαρακτηρα το πιο απλο ειναι μια δοκιμη με αυτοματο για οποιον δεν εχει δοκιμασει και μετα ας αποφασισει . Ο γιος μου για παραδειγμα με audi TT 1800 κυβικα δεν θε επελεγε αυτοματο ενω η κορη μου με ιδιο αμαξι θα επελεγε .

Ηλικιες 25-29

Σε ενα σπορ αυτοκίνητο, θα προτιμούσα το χειρόκινητο. Σε αυτό που θα είναι κουβάς μεταφοράς, κι εγώ προς το αυτόματο γέρνω. Διάβασα βέβαια ότι είναι λίγο "βλάμμενο", αργεί να ανταποκριθεί κλπ. 

Για την ιστορία, να ενημερώσω ότι τελικά κατέληξα στο... Opel Astra Selection, 1.6 diesel 110hp

Είναι μόλις 30€ πιο ακριβό το μήνα και το clio πήγαινε για παράδοση στο τέλος του καλοκαιριού. 

• Like 1

Για την ιστορία, να ενημερώσω ότι τελικά κατέληξα στο... Opel Astra Selection, 1.6 diesel 110hp

Είναι μόλις 30€ πιο ακριβό το μήνα και το clio πήγαινε για παράδοση στο τέλος του καλοκαιριού. 

Καλοταξιδο ! Ειναι euro 5  φανταζομαι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...