Stavmitsos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Γκριτινγκς. Η εταιρεία που δουλεύω μου δίνει τη δυνατότητα να πάρω αυτοκίνητο απ τη leaseplan. Με δεδομένο ότι πάμε με κάποιο απ τις προσφορές, και 0 προκαταβολή έχω καταλήξει στα εξής: Clio - 308/μήνα C3 - 296/μήνα Τι να διαλέξω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Συγνωμη αν δεν καταλαβα καλα..... 300 ευρω μεσο ορο αρα 3600 τον χρονο για ενα αυτοκινητο που δεν ειναι δικο σου ? 1
panos2171 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εξαρτάται. Σερβις, καύσιμο και ασφάλεια ποιος πληρώνει; Επίσης πόσα σου αφαιρούν από το μισθό;
Stavmitsos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 O βασικός λόγος για τον οποίο αξίζει, είναι ότι δεν θα έχω την εφορία επάνω μου και πως τα έξοδα του αυτοκινήτου τα καλύπτει 100% η εταιρείά. Το ότι θα το πάρω είναι σίγουρο, ποιο απ τα δύο όμως δεν ξέρω! Επίσης, επειδή δουλεύω λίγο καιρό δεν έχω ακόμη τη δυνατότητα να πάρω αμάξι με δόσεις στο όνομα μου. Οπότε για μένα είναι μονόδρομος.
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μάγκες παίσατε πάνω στο παιδί να του πείτε το κάθε άσχετο. Αφού το λέει ξεκάθαρα η εταιρία του το μισθώνει. Και 500.000€ τον χρόνο να έκανε χέστηκε ο άνθρωπος μόνο βενζίνα θα δίνει... Λοιπόν φίλε, Καταρχάς το Clio είναι αυτόματο και το C3 χειροκίνητο. Το λέω μήπως δεν γουστάρεις κάποιο από τα 2 άρα η επιλογή σου να είναι πιο εύκολη. Από εκεί και πέρα τα συγκεκριμένα αμάξια δεν έχουν τρομερές διαφορές μεταξύ τους. Είναι καθαρά τι σου αρέσει περισσότερο. Εμένα πχ μου αρέσουν μερικές τεχνολογίες που εφαρμόζει το C3. το οποίο αν θυμάμαι καλά είναι ένα κλικ πιο δυνατό. EDIT Κάτσε κάτσε μισό, όταν λες στο δίνει η εταιρία θα σου πληρώνει και το μηνιαίο κόστος μίσθωσης ή θα το πληρώνεις εσύ; 1
Stavmitsos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εγώ θα δίνω μόνο το 50% του μισθώματος και ότι πετρέλαια τρώω σε δική μου χρήση. Τώρα για το κιβώτιο δε με νοιάζει κι ιδιαίτερα. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι το αν το c3 είναι πεντατάχυτο. Αν είναι, νομίζω το διαγράφω γιατί το θέλω να καταπίνει χιλιόμετρα.
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αν δίνεις το μισό τότε πιστεύω ότι αξίζει. Ναι από ότι βλέπω το C3 βγαίνει μόνο σε πεντατάχυτο. Και με το Clio δεν νομίζω να έχεις θέμα, η Renault έχει κάνει θαύματα τα τελευταία χρόνια και το Clio είναι η ναυαρχίδα της. Το αυτόματο θα σε ξεκουράσει κιόλας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αν δίνεις το μισό τότε πιστεύω ότι αξίζει. Ναι από ότι βλέπω το C3 βγαίνει μόνο σε πεντατάχυτο. Και με το Clio δεν νομίζω να έχεις θέμα, η Renault έχει κάνει θαύματα τα τελευταία χρόνια και το Clio είναι η ναυαρχίδα της. Το αυτόματο θα σε ξεκουράσει κιόλας. Συμφωνω και επαυξανω . Οποιος εχει οδηγησει αυτοματο δεν το αλλαζει με τιποτα . 3
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Συμφωνω και επαυξανω . Οποιος εχει οδηγησει αυτοματο δεν το αλλαζει με τιποτα . Βασικά αν ζεις σε πόλη είναι μονόδρομος. Εμείς όμως σαν Έλληνες αυτό θα το καταλάβουμε πολλά χρόνια αργότερα από τους υπόλοιπους λαούς. Γιατί εδώ που τα λέμε ο Έλληνας είναι και λίγο μαζοχιστής. 1
moure Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Για μένα το κλιο είναι πολύ ανώτερο και ασύγκριτα πιο όμορφο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Βασικά αν ζεις σε πόλη είναι μονόδρομος. Εμείς όμως σαν Έλληνες αυτό θα το καταλάβουμε πολλά χρόνια αργότερα από τους υπόλοιπους λαούς. Γιατί εδώ που τα λέμε ο Έλληνας είναι και λίγο μαζοχιστής. Ετσι ακριβως φιλε μου...11 χρονια εχω αυτοματο και αλλα 25 πριν μηχανικο και ξερω. 1
vairass Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εμένα πάντως που οδηγώ με συμπλέκτη 22 χρόνια με πονάει το γόνατο... Μακάρι να είχα αυτόματο. 1
NT1G Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εγώ θα δίνω μόνο το 50% του μισθώματος και ότι πετρέλαια τρώω σε δική μου χρήση. Τώρα για το κιβώτιο δε με νοιάζει κι ιδιαίτερα. Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι το αν το c3 είναι πεντατάχυτο. Αν είναι, νομίζω το διαγράφω γιατί το θέλω να καταπίνει χιλιόμετρα. Το οποίο δεν λέει τίποτα βασικά. Η 5η π.χ. του χειροκίνητου Clio είναι ελάχιστα πιο μακριά από την 6η του αυτόματου. Διπλού συμπλέκτη είναι πάντως του Clio, όχι "κλασσικό" αυτόματο. Το Citroen πιθανόν να θέλει μια στο τόσο και γέμισμα Adblue για τα καυσαέρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα