AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Θέλω να κρεμάσω την τηλεόραση στο σαλόνι (48άρα, περίπου 10~11 κιλά βάρος) αλλά θέλω να πάρω μια βάση με δυνατότητα περιστροφής αριστερά - δεξιά Το θέμα είναι ότι ψάχνωντας στη κατηγορία των βάσεων από 42'' και πάνω, βλέπω ότι όλες όσες έχουν περιστροφή είναι με βραχίονα Επειδή όμως δε θέλω τέτοια απόσταση από τον τοίχο, ήθελα μία τέτοιου τύπου: Η απορία είναι η εξής: Αν καλύπτομαι από το VESA, το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος που σηκώνει η βάση είναι 3πλάσιο από το βάρος της τηλεόρασης, υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν βάλω μία βάση που ονομαστικά σηκώνει έως 42'' ;;
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Επειδή έχω μια τέτοια ακριβώς βάση για μεγάλη τηλεόραση με βραχίονες,αν την βάλεις πίσω πίσω τον βραχίονα εντάξει δεν απέχει και πολύ από τον τοίχο. Δηλαδή δεν φαίνεται και άσχημο. Καλά μην το παρακάνεις με τα κιλά,αν εχει επιτρεπόμενο μεχρι πχ 42" και 25 κιλα μην βάλεις καμία 40 κιλα γιατί θα υπάρξει θέμα μετά.
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Χμ δεν είχα καταλάβει ότι ο βραχίονας πάει προς τα πίσω, και έλεγα θα βγαίνει σαν μη πω τι προς τα έξω Κοιτώντας τα χαρακτηριστικά της στο site είδα ότι αν την πας πίσω πίσω είναι 6 εκατοστά από τον τοίχο, τίποτα δηλαδή... Η βάση που έβαλα από κάτω (η δεύτερη) έχει max 30 κιλά και η TV μου είναι το 1/3, οπότε δε νομίζω ότι θα το παράκανα...
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μην ανχωνεσαι δεν βγαίνει τόσο έξω όσο νομίζεις,δεν φαίνεται άσχημο Προχωρά στην αγορά του πρώτου με τον βραχίονα γιατί μπορεί μελλοντικά να θέλεις να το γυρνάς γύρω γύρω η να φέρεις πιο κοντά την οθόνη Ποσα €€€ την έχεις βρει;
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 14 €, οπότε μάλλον έκλεισα Βέβαια η TV μου έχει VESA 300x200, το οποίο δεν υποστηρίζεται θεωρητικά, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην υποστηρίζεται το συγκεκριμένο εφόσον έχει όλα τα άλλα Διάτρηση βάσης: VESA 200x200,400x200,300x300,400x400
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Πρόσεχε,αν δεν το υποστηρίζει δεν θα πέφτει ακριβώς στις τρύπες και ίσως να έχεις θέμα. Βρες βάση που να είναι ακριβώς για το vesa σου.
apostol1s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Τι να κανεις την τηλεοραση;Πλεον ειναι άχρηστη.Εχω να χρησιμοποιήσω τηλεοραση πανω απο 3 χρονια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Επειδή όμως δε θέλω τέτοια απόσταση από τον τοίχο, ήθελα μία τέτοιου τύπου: Καλά έκανες και πήρες αυτή με τον βραχιόνα. Δεν θα το μετανοιώσεις στην τοποθέτηση, όταν καταλάβεις πόσο εύκολο είναι να την τοποθετείς σε τέτοια απόσταση από τον τοίχο και μετά να την σπρώχνεις με την ησυχία σου προς σε αυτόν... Δυστυχώς πριν κάμποσα χρόνια είχα πάρει μια σαν κι αυτή που ήθελες αρχικά κι είναι τόσο μανούρα η τοποθέτηση της που σκυλοβρίζω κάθε φορά που το θυμάμαι... Τι να κανεις την τηλεοραση;Πλεον ειναι άχρηστη.Εχω να χρησιμοποιήσω τηλεοραση πανω απο 3 χρονια. Για να βλέπει ταινίες/σειρές σε αρκετές ίντσες ίσως?
heavyrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Να την στηριξεις καλα με μακριες βιδες, μην βαλεις αυτες που χει μεσα η συσκευασια! Τι να κανεις την τηλεοραση;Πλεον ειναι άχρηστη.Εχω να χρησιμοποιήσω τηλεοραση πανω απο 3 χρονια. Οπως και το σχολιο σου στο παρον θεμα. 2
Simos805 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Να την στηριξεις καλα με μακριες βιδες, μην βαλεις αυτες που χει μεσα η συσκευασια! Οπως και το σχολιο σου στο παρον θεμα. Αν βάλει τις βίδας της συσκευασίας τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα