xristoss1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Παιδια εχω παρει καινουργιο pc to οποιο μολις ανοιξει σε 5 λεπτα κολαει freezarei και δεν κανει τιποτα.εχω ξενερωσει την ζωουλα μου πειτε μου προτασεις.
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αυτό που είπε ο Sheo παραπάνω. όσο πιο γρήγορα,τόσο το καλύτερο.
xristoss1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 To pc φτιάχτηκε από εδώ κομμάτι κομμάτι και τα πήρα μέσω eshop ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα επιθετα
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 To pc φτιάχτηκε από εδώ κομμάτι κομμάτι και τα πήρα μέσω eshop ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα επιθετα E και, εγγύηση έχει. To πας πίσω στο eshop.
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 To pc φτιάχτηκε από εδώ κομμάτι κομμάτι και τα πήρα μέσω eshop ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα επιθετα Αφού είναι καινούριο και από καλό μαγαζί(λέμε τώρα)το πας πίσω εχθές.
atheatos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Παιδια εχω παρει καινουργιο pc to οποιο μολις ανοιξει σε 5 λεπτα κολαει freezarei και δεν κανει τιποτα.εχω ξενερωσει την ζωουλα μου πειτε μου προτασεις. Καταρχάς δεν είναι θεμα του windows. Δοκίμασε να ανοίξεις θέμα στο hardware αναφέροντας τα κοματια τα οποία αποτελείται το pc σου.
chios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Το ότι έφτιαξες ένα PC δεν λέει κάτι, ούτε έχουμε μαντικές ικανότητες να ξέρουμε τι hardware έβαλες. Δώσε αναλυτικά τι κομμάτια έβαλες μπας και κάτι δεν ταιριάζει. Επίσης τι λειτουργικό έβαλες Windows; Linux;
xristoss1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 windows 10 64bit http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_04_2017/post-182716-0-96675600-1491766637.jpg
micos000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Για να απορρίψουμε την περίπτωση hardware κατέβασε ένα iso linus π.χ. ubuntu και κάψτο σε dvd ή πέρασε το σε usb. Μπούταρε από αυτό και δες πως θα πάει σε live. Αν κι εκεί σου κάνει προβλήματα τότε είναι hardware αλλιώς κάτι τρέχει με τα win. Επίσης βλέπω 8 bios updates https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-B350-PLUS/HelpDesk_Download/
Dantε Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Για δες καμια θερμοκρασια,γιατι για να ανοιγει να δουλευει και μετα απο λιγο να τη παθαινει...
chios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Επίσης βλέπω 8 bios updates https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-B350-PLUS/HelpDesk_Download/ Έχεις δίκιο φίλε για να έχουν βγάλει τόσα update κάτι παίζει οπότε πρέπει ο φίλος να περάσει το τελευταίο bios.
xristoss1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Έβαλα τα windows ξανα και το τελευταίο bios και εδώ και μια ώρα δεν έχει φριζαρει ωστοσοωεχω ένα ακόμα θέμα που το είχα σε δεύτερη ας πούμε μοίρα.με την καινούργια οθόνη πολλές φορές δεν έχω σήμα και δεν δείχνει τίποτα και άλλες φορές δεν δείχνει το λόγkο του bios και αναβει σημα μεσα στα windows.αυτιστικα κομματια εχω αγορασει; τι σκατα.
xristoss1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 ναι.μαλακια εκανα?Paidia den eimai κανενας γκουρου και χαιρομαι πολυ που υπαρχει αυτο το site με γνωστες να μας καθοδηγουν.με στεναχωρησατε λιγο πιο πανω με κατι σχολια αλλα δεν παυει να ειστε απαραιτητοι και πολυ χρησιμοι και σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια και ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ RADIOHEAD ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα