Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω παρει καινουργιο pc to οποιο μολις ανοιξει σε 5 λεπτα κολαει freezarei και δεν κανει τιποτα.εχω ξενερωσει την ζωουλα μου πειτε μου προτασεις.

Δημοσ.

To pc φτιάχτηκε από εδώ κομμάτι κομμάτι και τα πήρα μέσω eshop ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα επιθετα

Δημοσ.

To pc φτιάχτηκε από εδώ κομμάτι κομμάτι και τα πήρα μέσω eshop ευχαριστώ για τις συμβουλές και τα επιθετα

E και, εγγύηση έχει. To πας πίσω στο eshop.

Δημοσ.

Αφού είναι καινούριο και από καλό μαγαζί(λέμε τώρα)το πας πίσω εχθές.

Δημοσ.

Παιδια εχω παρει καινουργιο pc to οποιο μολις ανοιξει σε 5 λεπτα κολαει freezarei και δεν κανει τιποτα.εχω ξενερωσει την ζωουλα μου πειτε μου προτασεις.

Καταρχάς δεν είναι θεμα του windows. Δοκίμασε να ανοίξεις θέμα στο hardware αναφέροντας τα κοματια τα οποία αποτελείται το pc σου.

Δημοσ.

Το ότι έφτιαξες ένα PC δεν λέει κάτι, ούτε έχουμε μαντικές ικανότητες να ξέρουμε τι hardware έβαλες. Δώσε αναλυτικά τι κομμάτια έβαλες μπας και κάτι δεν ταιριάζει.

Επίσης τι λειτουργικό έβαλες Windows; Linux;

Δημοσ.

Για να απορρίψουμε την περίπτωση hardware κατέβασε ένα iso linus π.χ. ubuntu και κάψτο σε dvd ή πέρασε το σε usb. Μπούταρε από αυτό και δες πως θα πάει σε live. Αν κι εκεί σου κάνει προβλήματα τότε είναι hardware αλλιώς κάτι τρέχει με τα win.

Επίσης βλέπω 8 bios updates

https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-B350-PLUS/HelpDesk_Download/

Δημοσ.

Έβαλα τα windows ξανα και το τελευταίο bios και εδώ και μια ώρα δεν έχει φριζαρει ωστοσοωεχω ένα ακόμα θέμα που το είχα σε δεύτερη ας πούμε μοίρα.με την καινούργια οθόνη πολλές φορές δεν έχω σήμα και δεν δείχνει τίποτα και άλλες φορές δεν δείχνει το λόγkο του bios και αναβει σημα μεσα στα windows.αυτιστικα κομματια εχω αγορασει; τι σκατα.

Δημοσ.

ναι.μαλακια εκανα?Paidia den eimai κανενας γκουρου και χαιρομαι πολυ που υπαρχει αυτο το site με γνωστες να μας καθοδηγουν.με στεναχωρησατε λιγο πιο πανω με κατι σχολια αλλα δεν παυει να ειστε απαραιτητοι και πολυ χρησιμοι και σας ευχαριστω για την οποια βοηθεια και ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ RADIOHEAD ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...