dreamkiller777 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ΧαΧαΧα καλοοο...κοιτα στο τελος του μηνυματος εαν γραφει καπου unsubscribe θα ανοιξει ενα λιγκ για να βαλεις το εμαιλ σου και λογικα θα διαγραφεις απο τη λιστα τους...αλλα δεν ειναι και 100% σιγουρο οτι θα το κανουν!! δεν υπαρχει τετοια επιλογη ουτε το email ειναι το ιδιο. Εχω μπει σε λιστα μετα απο μια συναλλαγη που ειχα το 2013 με ηλ.τσιγαρα. Οποτε μιλαμε για το δυσκολοτερο σπαμ που υπαρχει.
christos4 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 δεν υπαρχει τετοια επιλογη ουτε το email ειναι το ιδιο. Εχω μπει σε λιστα μετα απο μια συναλλαγη που ειχα το 2013 με ηλ.τσιγαρα. Οποτε μιλαμε για το δυσκολοτερο σπαμ που υπαρχει. γιατί δεν βάζεις τον αποστολέα στη λίστα ανεπιθύμητων για να πηγαίνει κατευθείαν στα spam/junk ? (σε gmail όσες φορές έχω κάνει κάτι αντίστοιχο δεν έχω ενοχληθεί ξανά)
stryder Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Πάαααααααααααμε ρε GOOGLE , επιτέλους, εδώ που τα λέμε κάποια από αυτά τα emails σε κάποιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις, σε προκαλούν να τα ανοίξεις, οπότε το να έχουμε ασφάλεια, είναι σίγουρα πολύ παραπάνω από καλοδεχούμενο. :)
CheOnWeb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αυτα ουτε δεν είναι ελληνικα ειναι αλλα ένα συνονθυλευμα ατακτως ερριμμένων ελληνικων γραμματων. Οσο για τα γκρικλις να τα γραφετε στην γκρικηγκλαντ εδω ειναι ελλαδα και γλωσσα μας τα Ελληνικά. Αυτά πάντως δεν ήταν Ελληνικά (και δεν μιλάω για τους τόνους). 2
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αυτά πάντως δεν ήταν Ελληνικά (και δεν μιλάω για τους τόνους). Καλυτερα απο τα προηγουμενα. τα ειδα τα ορθογραφικα αλλα βαρεθηκα να τα διορθωσω.Γραφω στα φαναρια χαχαχα.
CheOnWeb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλυτερα απο τα προηγουμενα. τα ειδα τα ορθογραφικα αλλα βαρεθηκα να τα διορθωσω.Γραφω στα φαναρια χαχαχα. Να προσέχεις Μπορεί να περάσει καμμιά ωραία κυρία και να την χάσεις
fmarkos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 ΑΙΤΣΙ ΞΑΙΚΟΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΛΕΧΝΟΥΝ ΩΛΑ ΤΑ ΜΕΗΛ ΜΑς ΚΕ ΘΑ ΤΣΑΙΚΑΡΟΥΝ ΤΟΙ ΛΑΙΜΕ ΜΑΙΤΑΞΥΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ. ΩΧΙ ΣΤΗΝ ΓΚΟΥΓΚΛ ΚΕ ΤΙΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΚΜΑΤΩΝ!!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ... Αυτα ουτε ελληνικα ειναι αλλα συνοθυλευμα ατακτως ερριμενων ελληνικων γραμματων. Οσο για ταγκρικλις να τα γραφετε στην γκρικηγκλαντ εδω ειναι ελλαδα και γλωσα μας τα Ελληνικά. Irony not detected? Lolz Καλυτερα απο τα προηγουμενα. τα ειδα τα ορθογραφικα αλλα βαρεθηκα να τα διορθωσω.Γραφω στα φαναρια χαχαχα. Το ότι οδηγείς και γράφεις δεν θα το σχολιάσω καν, αλλά δεν καταλαβαίνω αλήθεια τι πρόβλημα υπάρχει με το πρώτο μου ποστ; Εγώ από το λεξικό του Μπαρμπουνιώτη τα είδα που προσφέρεται δωρεάν από το site των υποστηριχτών του Σώρα. Για ψάξου λίγο..
ΝΙΚΟΛΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Σωρας; ποιος ειναι αυτος; χαχαχα νασαι καλα παρεμπιπτόντως εγραφα μονο σε σταση οταν οδηγω δεν απανταω ουτε σε κλησεις.
dreamkiller777 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 γιατί δεν βάζεις τον αποστολέα στη λίστα ανεπιθύμητων για να πηγαίνει κατευθείαν στα spam/junk ? (σε gmail όσες φορές έχω κάνει κάτι αντίστοιχο δεν έχω ενοχληθεί ξανά) Διοτι δεν ειναι ενας. Ενας πωλητης την εκανε τη ζημια και απο τοτε εχω μπει σε λιστα. Αμα μπεις σε λιστα δεν υπαρχει λυση.
lordlothar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Πολύ καλά νέα, αλλά το 99.9% αναφέρεται στο sensitivity. Αυτό που δε μας λέει η google είναι το specificity, το οποίο προσωπικά το θεωρώ πιο σημαντικό. Προτιμώ να λαμβάνω περισσότερα spam από το να χαρακτηρίζονται emails που δεν είναι spam σαν spam και να μην τα διαβάζω ποτέ. Για να εξηγηθώ, αν το sensitivity είναι 99.9% και το specificity είναι (για παράδειγμα) 98%, αυτό σημαίνει μεν ότι μόλις 1/1000 spam καταφέρνει να περάσει, αλλά 2/100 από τα non-spam μηνύματα καταλήγουν στο spam folder... Περισσότερα για όποιον ενδιαφέρεται εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Sensitivity_and_specificity 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα