Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μιας και δεν υπάρχουν λεφτά για πιο νέο socket αξίζει από 775 να πάω σε 1366; Σε μεταχειρισμένα εννοείται. Μητρική,επεξεργαστής και ram

Δημοσ.

..μετα απο ενα γρήγορο google search βρήκα αυτό που με οδήγησε εδώ 
-χμμ.. δεν πολυ αξίζει καλύτερα κάτι νεο δλδ τίποτα Intel Core 6xxx ή 7xxx ή αν μπορείς να βρεις τίποτα σειράς 3xxx

Δημοσ.

..μετα απο ενα γρήγορο google search βρήκα αυτό που με οδήγησε εδώ

-χμμ.. δεν πολυ αξίζει καλύτερα κάτι νεο δλδ τίποτα Intel Core 6xxx ή 7xxx ή αν μπορείς να βρεις τίποτα σειράς 3xxx

Το έψαξα κι εγώ και τα είδα ολα αυτά αλλα ήθελα και μια γνώμη παραπάνω.Σ' ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχω βρει έναν 950 με μητρική και μνήμη στα 150€.θα δω τεράστια διαφορα από έναν qx9650 που έχω τώρα;

Όχι δεν αξίζει σε καμμία περίπτωση. Με ένα 200αρι παίρνεις καινούργιο σύστημα καλύτερο και με όλες τις εγγυήσεις.

• Like 5
Δημοσ.

Έχω βρει έναν 950 με μητρική και μνήμη στα 150€.θα δω τεράστια διαφορα από έναν qx9650 που έχω τώρα;

Φυσικά και δεν αξίζει.

Με 150 έχεις 4560+Η110 και 8GB DDR4 και στα παιχνίδια και καθημερινή χρήση θα είσαι πολύ πιο άνετος.

• Like 5
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Sheogorath. Δεν αξίζει να πας σε παλαιότερο socket.

Βάλε 50€ ακόμη αν μπορείς και με αυτά θα είσαι ok:

(μητρική : bios update)

post-233997-0-14566000-1496507192_thumb.png

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης τι τροφοδοτικό έχεις; Αν είναι 10ετίας και αυτό μπορεί να θέλει αλλαγή.

Από τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών είμαι καλυμμένος πιστεύω.Corsair TX 750M και η κάρτα Gigabyte Gtx 960 4gb
  • Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είσαι.

Βέβαια αν πας σε G4560 δεν θα δεις διαφορά σε επιδόσεις σε αρκετά παιχνίδια σε σύγκριση με τον quad, απλά έχεις sata3 και ddr4 και την δυνατότητα όμως μελλοντικής αναβάθμισης σε i5/i7. 

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι.

Βέβαια αν πας σε G4560 δεν θα δεις διαφορά σε επιδόσεις σε αρκετά παιχνίδια σε σύγκριση με τον quad, απλά έχεις sata3 και ddr4 και την δυνατότητα όμως μελλοντικής αναβάθμισης σε i5/i7.

Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Τα "καλούδια" που έχει και η μετέπειτα δυνατότητα περαιτέρω αναβάθμισης.Σ' ευχαριστώ για την βοήθεια
Δημοσ.

Μια χαρά είσαι.

Θα δει, ένας i3 είναι πρακτικά, με αρκετά μεγάλη συχνότητα. Αν μιλούσαμε για κάποιον over the top xeon θα έλεγα όχι, αλλά οι απλοί c2q ήταν αρκετά κάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...