Προς το περιεχόμενο

ios 10.3.2 & imessage

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα.  Έχω το 5s με περασμένη την 10.3.2 και προσπαθώ να ενεργοποιήσω το imessage.  Δεν ενεργοποιείται με τίποτα.  Γράφει για αρκετή ώρα "Σε αναμονή για ενεργοποίηση" και τελικά μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση. Έχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων χωρίς αποτέλεσμα.  Έκανα και επαναφορά του κινητού, τίποτα πάλι.  Στο google που έψαξα, βρήκα κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα αλλά καμία λύση δεν δούλεψε σε μένα. Να πω εδώ, ότι έχω κάνει φορητότητα στη vodafone.  Όσο ήμουν cosmote, δεν είχα κανένα πρόβλημα.  Τώρα με κάθε ενεργοποίση της συσκευής, μου πετάει μήνυμα ότι ο φορέας δικτύου, μπορεί να με χρεώσει για την ενεργοποίηση του imessage.  Μπορεί να μου δώσει τα φώτα του κάποιος που έχει vodafone, αν είχε το ίδιο θέμα και πως το αντιμετώπισε;  Σήμερα πήγα σε κατάστημα vodafone, όπου δεν ήξεραν να με βοηθήσουν.  Παρακαλώ την βοήθειά σας.

Δημοσ.

Κάνε λογαριασμό στη Vodafone (στο web ή στο app) και μίλα με chat ή ζήτα να σε πάρουν. Ανάφερε ότι με Cosmote δεν είχες πρόβλημα και ότι έχεις κάνει επαναφορά στο κινητό.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το δοκιμάσω κι αυτό.

Mίλησα τελικά μέσω chat στη vodafone και ενημέρωσαν ότι για να γίνει η ενεργοποίση imessage πρέπει να υπάρχει υπόλοιπο στην κάρτα.  Στέλνεται ένα sms στην Αγγλία κατά την ενεργοποίηση.  Εγώ όντως, αυτή τη στιγμη, δεν έχω υπόλοιπο.  Αλλά απ'όσο θυμάμαι, η cosmote δεν με είχε χρεώσει.  Θυμάται / ξέρει κανένας αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μίλησα και με cosmote και δεν χρεώνει την ενεργοποίηση.  Δηλαδή νταβατζηλίκι από την vodafone.  Σε λίγο θα χρεώνει και για viber και λοιπές εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον αριθμό κινητού!

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι σου είπαν ότι θα χρεωθείς ή μήπως απλά θέλουν να υπάρχει υπόλοιπο. Είμαι Vodafone πάνω από 10 χρόνια, ποτέ δεν χρεώθηκα για ενεργοποίηση iMessage.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι, μου είπε ότι υπάρχει χρέωση 0.20€ - 0.30€ κι αυτό επειδή στέλνεται sms από το κινητό.  Λέω ότι ακριβώς μου είπε ο τεχνικός της vodafone.  Από το chat, δεν μπόρεσαν να με βοηθήσουν και ενημέρωσαν την τεχνική υποστήριξη και με κάλεσαν.  

Δημοσ.

Θέλει υπόλοιπο μέσα στην καρτα όπως σου ειπαν. Προφανώς ο φίλος πιο πάνω δεν έχει δει ποτέ χρέωση επειδή έχει κάποια δωρεάν μηνύματα, είτε επειδή είναι μικρή η χρέωση(0,1) δεν το παρατήρησε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...