Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυπνα αλανια.

καθαρισα με οινοπνευμα ενα κινητο που ειχα πιει κατι νερα και απο απροσεξια εφτασε στην οθονη το οινοπνευμα.

την εχω ξαναπαθει πιο παλια,αλλα επειδη τωρα ειναι συσκευη αξιας πρεπει να το λυσουμε το θεμα.

υπαρχει λυση,η στιγματιστηκε η οθονη για τα καλα?

εχει κανει μια κυλιδα στη μεση.

Δημοσ.

Όταν λες "συσκευή αξίας"; Διότι οι συσκευές αξίας έχουν όλες γυαλί πάνω απ' την οθόνη, το οποίο δε στιγματίζεται από το οινόπνευμα. Μόνο ορισμένα πλαστικά μπορούν να αλλοιωθούν από οινόπνευμα, και κανένα κινητό 300-400+ ευρώ δεν έχει τέτοια οθόνη.

Σίγουρα την πάτησες από οινόπνευμα και δεν είναι μηχανική ζημιά (π.χ. τρίψιμο με κάτι);

Δημοσ.

Αυτο γραφω ακριβως απο πανω.

απο το εσωτερικο περασε και εχει αφησει σημαδι.

υπαρχει περιπτωση να εξατμιστει η κατι τετοιο?

η εχει αφησει μονιμο σημαδι?

Δημοσ.

Αυτο γραφω ακριβως απο πανω.

απο το εσωτερικο περασε και εχει αφησει σημαδι.

υπαρχει περιπτωση να εξατμιστει η κατι τετοιο?

η εχει αφησει μονιμο σημαδι?

Θα αφήσει σημάδι.

Δημοσ.

Εγω το ειχα ζεστανει σε ενα παλιο που το ειχα παθει και ειχε βελτιωθει η κατασταση.

Τωρα αν εχεις ορεξη να ξυλωνεις,μπας και πετυχεις κατι κσλυτερο...

Δημοσ.

Εγω δεν ειχα ξυλωσει και μια μικρη βελτιωση ειχε.

Εαν εσυ θες να δοκιμασεις να ξυλωσεις,μπας και φυγει τελειως,δοκιμασε το.

Υποθετω οτι ναι,εαν βγαλεις οθονη και τη ζεστανεις πχ απο πισω,μπορει να δουλεψει καλυτερα.

Αλλα υποθεσεις ειναι αυτα,μπορει να γινει πιο πολυ ζημια.

Δημοσ.

εσυ απο οινοπνευμα το ειχες παθει?

γτ φοβαμαι οτι επειδη εξατμιζεται απευθειας το οινοπνευμα,οτι αυτο ειναι σημαδι πανω στην οθονη  πλεον.

Δημοσ.

Ναι απο οινοπνευμα.

Καλα αναμεσα στην οθονη και το γυαλι,πως να εξατμιστει?λογικο ειναι μεινει.

Ισως να ναι και σημαδι βεβαια.

Δημοσ.

παραδοξως και για καλη μου τυχη το σημαδι εχει αρχισει να φευγει.

την εχω πατησει ομως οταν συνεβη το ιδιο σε xperia neo V και σε καποιο μετριο ταμπλετακι που μειναν ετσι οι οθονες και τα παρατησα στην ακρη.

Δημοσ.

παραδοξως και για καλη μου τυχη το σημαδι εχει αρχισει να φευγει.

την εχω πατησει ομως οταν συνεβη το ιδιο σε xperia neo V και σε καποιο μετριο ταμπλετακι που μειναν ετσι οι οθονες και τα παρατησα στην ακρη.

Καλά, και εσύ, αφού έβλεπες, είχες 2 στα 2, με σημάδι, έπρεπε να το κάνεις 3 στα 3; :P
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μπήκε οινόπνευμα πίσω απο την οθόνη και να έκανε σημάδι πραγματικά πρέπει να κάνεις κάτι παρα πολύ λάθος με τα κινητά σου :P εγώ και να ήθελα να το πετύχω αυτό δεν θα τα κατάφερνα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μπήκε οινόπνευμα πίσω απο την οθόνη και να έκανε σημάδι πραγματικά πρέπει να κάνεις κάτι παρα πολύ λάθος με τα κινητά σου :P εγώ και να ήθελα να το πετύχω αυτό δεν θα τα κατάφερνα

Θα συμφωνήσω μιας και τα καθαρίζω πολύ συχνά με οινόπνευμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...