web_assasin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλησπερα αυπνα αλανια. καθαρισα με οινοπνευμα ενα κινητο που ειχα πιει κατι νερα και απο απροσεξια εφτασε στην οθονη το οινοπνευμα. την εχω ξαναπαθει πιο παλια,αλλα επειδη τωρα ειναι συσκευη αξιας πρεπει να το λυσουμε το θεμα. υπαρχει λυση,η στιγματιστηκε η οθονη για τα καλα? εχει κανει μια κυλιδα στη μεση.
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όταν λες "συσκευή αξίας"; Διότι οι συσκευές αξίας έχουν όλες γυαλί πάνω απ' την οθόνη, το οποίο δε στιγματίζεται από το οινόπνευμα. Μόνο ορισμένα πλαστικά μπορούν να αλλοιωθούν από οινόπνευμα, και κανένα κινητό 300-400+ ευρώ δεν έχει τέτοια οθόνη. Σίγουρα την πάτησες από οινόπνευμα και δεν είναι μηχανική ζημιά (π.χ. τρίψιμο με κάτι);
web_assasin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 ειναι σιγουρα οινοπνευμα που περασε απο το εσωτερικο της συσκευης,οχι απο το digitizer.
web_assasin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αυτο γραφω ακριβως απο πανω. απο το εσωτερικο περασε και εχει αφησει σημαδι. υπαρχει περιπτωση να εξατμιστει η κατι τετοιο? η εχει αφησει μονιμο σημαδι?
coolerman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αυτο γραφω ακριβως απο πανω. απο το εσωτερικο περασε και εχει αφησει σημαδι. υπαρχει περιπτωση να εξατμιστει η κατι τετοιο? η εχει αφησει μονιμο σημαδι? Θα αφήσει σημάδι.
Dantε Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εγω το ειχα ζεστανει σε ενα παλιο που το ειχα παθει και ειχε βελτιωθει η κατασταση. Τωρα αν εχεις ορεξη να ξυλωνεις,μπας και πετυχεις κατι κσλυτερο...
web_assasin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 ποσο ξυλωμα δλδ? να παρω την οθονη στα χερια ας πουμε και να ζεστανω απο την πισω πλευρα?
Dantε Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εγω δεν ειχα ξυλωσει και μια μικρη βελτιωση ειχε. Εαν εσυ θες να δοκιμασεις να ξυλωσεις,μπας και φυγει τελειως,δοκιμασε το. Υποθετω οτι ναι,εαν βγαλεις οθονη και τη ζεστανεις πχ απο πισω,μπορει να δουλεψει καλυτερα. Αλλα υποθεσεις ειναι αυτα,μπορει να γινει πιο πολυ ζημια.
web_assasin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 εσυ απο οινοπνευμα το ειχες παθει? γτ φοβαμαι οτι επειδη εξατμιζεται απευθειας το οινοπνευμα,οτι αυτο ειναι σημαδι πανω στην οθονη πλεον.
Dantε Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ναι απο οινοπνευμα. Καλα αναμεσα στην οθονη και το γυαλι,πως να εξατμιστει?λογικο ειναι μεινει. Ισως να ναι και σημαδι βεβαια.
web_assasin Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 παραδοξως και για καλη μου τυχη το σημαδι εχει αρχισει να φευγει. την εχω πατησει ομως οταν συνεβη το ιδιο σε xperia neo V και σε καποιο μετριο ταμπλετακι που μειναν ετσι οι οθονες και τα παρατησα στην ακρη.
THD Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 παραδοξως και για καλη μου τυχη το σημαδι εχει αρχισει να φευγει. την εχω πατησει ομως οταν συνεβη το ιδιο σε xperia neo V και σε καποιο μετριο ταμπλετακι που μειναν ετσι οι οθονες και τα παρατησα στην ακρη. Καλά, και εσύ, αφού έβλεπες, είχες 2 στα 2, με σημάδι, έπρεπε να το κάνεις 3 στα 3;
louilouiCK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μπήκε οινόπνευμα πίσω απο την οθόνη και να έκανε σημάδι πραγματικά πρέπει να κάνεις κάτι παρα πολύ λάθος με τα κινητά σου εγώ και να ήθελα να το πετύχω αυτό δεν θα τα κατάφερνα 1
Chrysostomos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μπήκε οινόπνευμα πίσω απο την οθόνη και να έκανε σημάδι πραγματικά πρέπει να κάνεις κάτι παρα πολύ λάθος με τα κινητά σου εγώ και να ήθελα να το πετύχω αυτό δεν θα τα κατάφερνα Θα συμφωνήσω μιας και τα καθαρίζω πολύ συχνά με οινόπνευμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα