SteveWisejohn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα !! Χθες αγόρασα το V10 dual sim 64GB απο eshop !! Πιστεύω να αποδειχθεί καλή η επιλογή μου συνδέοντας το WiFi ξεκίνησε να κατεβάζει καινούρια ενημέρωση λογισμικού, αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση ; Το κινητό φοράει την 5.1 σε ποιά έκδοση θα με ανεβάσει και γενικά μέχρι ποια έκδοση δίνει η LG για το V10 !! Σε αναμονή για απάντηση ώστε να προχωρήσω στην αναβάθμιση ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εννοείται πως δεν μένεις με την καμία στην 5.1
SteveWisejohn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση !! Δεν εχω ακούσει και εγω τα καλύτερα για την 5.1 .... Γνωρίζετε μέχρι ποια έκδοση δίνει για το V10 ;
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση !! Δεν εχω ακούσει και εγω τα καλύτερα για την 5.1 .... Γνωρίζετε μέχρι ποια έκδοση δίνει για το V10 ; Nougat σίγουρα πάντως. Τσέκαρε κ εδώ. http://m.gsmarena.com/android_nougat_for_lg_v10_is_now_available-news-25197.php
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Γνωρίζετε μέχρι ποια έκδοση δίνει για το V10 ;Αυτές είναι PLATFORM OS Android 5.1.1 (Lollipop), 6.0 (Marshmallow), planned upgrade to 7.0 (Nougat)
SteveWisejohn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ πολύ τα μέλη του forum για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα