Προς το περιεχόμενο

TG585v8 vs Speedport entry 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

Μια ερωτηση.Εχω συνδεση ΟΤΕ πιανω καπου στα 13mb.

Με πειραν τηλεφωνο για μια προσφορα συμβολαιου (για το κινητο μου)και μου ειπαν αν θελω δωρεαν να μου κανουν αλλαγη και στο Router.Τωρα εχω ενα Thomson 585v8 και θα μου φερουν το Speedport entry 2i.Aξιζει να ασχοληθω και να βαλω το Speedport?

Δημοσ.

Σε πήραν τηλέφωνο όχι για να σου κανουν χάρη με το δήθεν δωρεάν ρουτερ, αλλά για να σε πάνε σε voip

Νομίζω πως αν ζητήσεις τον κωδικό της Voip τηλεφωνίας απο τον ΟΤΕ, μπορεις να χρησιμοποιήσεις ενα και μοναδικό δικό σου router. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση ειναι το router που εχεις να υποστηρίζει Voip

Δημοσ.

Νομίζω πως αν ζητήσεις τον κωδικό της Voip τηλεφωνίας απο τον ΟΤΕ, μπορεις να χρησιμοποιήσεις ενα και μοναδικό δικό σου router. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση ειναι το router που εχεις να υποστηρίζει Voip

δεν δινει κωδικους ο οτε

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που λες τους δίνει, περνεις ένα fritz και είσαι άρχοντας.

• Like 1
Δημοσ.

δεν δινει κωδικους ο οτε

Τους δίνει. Μπορεις να πάρεις τηλ στην τηλεφωνική υποστήριξη και να τους το ζητήσεις. Μονο αν πέσεις σε άσχετο θα σου λεει δεν γίνετε κτλ. "Πίεσε" τους

Ισχύει αυτό που λες τους δίνει, περνεις ένα fritz και είσαι άρχοντας.

Ναι, απο τη στιγμη που εχεις τον κωδικό της Voip τηλεφωνίας μπορεις να βάλεις οποιο router θελεις πάνω (χωρις το speedport), αρκεί να υποστηρίζει Voip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...